Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yine pimpirikliğim tutu karnım çok doydu öğlen yemeği fazla mı yedim
Eltim 1 tabak etli taze fasülye getirdi bende etlerini seçtim suynuda süzdüm sadecene fasülyelerini yedim 1 kase Şehriye çorbası yoğurt 1 havuç rendesi yarım dilim ekmek yedim

Son düzenleme:
et proteindir,en faydalılardandır,neden ayırdın ki

zaten çorba içmişsin hemde şehriye ekmek yerine etli faulyenin suyunu içseydin daha iyiydi çünkü yemeğinde vitamini suyundadır,2-3 kaşıkta içmek fayda eder.

diyete ilk başladığımda yanlış beslenmelerim yüzünden ileri derecede kanszılık yaşamıştım o yüzden ekmek banmadan suyundan kaşıklarım tabi abartmadan

Ben sulu et tarzı şeyler sevmiyorum normaldede ayırırımeti kuru izgara severim sadecesırf sebze yiyeyim diye yedim

Evet beyaz beyaz benekler var gibi sanki biraz daha iyileşir gibi oldu....biraz balla muz yedirdim enerjiside yerine geldi...

Biraz daha iyi gibi daktirim baktim kötüye gidiyor hemen goturecem biraz vucudu savassin eylulde kreşe gidecek daha cook hastalanacak....

Canım etleri ve suyunu niye süzüyorsun ki kaşığına geldiği kadar gelsin ne olacak
bende öğlen göbek ve karabuğdaylı hindiyi hüplettimm halam geliyor halaaaam karnım çok ağrıyor :/

Şansızlardanız

Benimde aile hekimim cok iyiydi igdirda dinlerdi kizimi ilaca gerek yok annesi vucudu savaşsın biraz derdi ....zaten esimde her hastalikta ilaca cok karsi hemen vermeyiz...ama ozele ne zaman gotursek hep antibiyotik veriyorlar kullanmıyoruz hemen....

ada81
ne zamandır denk gelemedik nasılsın?
Minnakim iyiyim cook sukur misafirlerim gitti ama babam kaldi yinede yoğunluğum devam ediyor kizim hasta onla ugrasiyom cok sukur daha iyi gibi )
Bu ayrilik bana yaramadi toparlayamiyorum cok zorlaniyorum ramazanda geliyor eylule az kaldi zayif olmam lazim ....sen nasilsinn minnakim???

Kız yok öyle sevdiğini yer sevmediğini 2 gün aç kalsa belki dikkatlice

bugün takımcak diş bakım günü,ramazan gelmeden eksikleri tamamlayalım
geçmiş olsun ece

Sağol bı geçse

misafirlerine allah kavuştursun,baban sende kalmayı pek seviyo galiba,geçenlerdede gelmişti
kızınada geçmiş olsun ada,bu havalar fena bi içerde bi dışarda sıcak soğuk derken çarpıyo yavruları
eylüle daha var kız,sen ramazanda zayıflıyodun verirsin 3-4 kilo
bende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok

Hahahahhahaa benim de yaptıgım taktikk pasta börek gelirse kankilerime yediriyorum Showroom komşularımaa hahahahha papatyammm yaaa çok hoş karikatür
Seninkiler de süper zeytin gözlüm yaaa gülmekten ağrı girdi karnıma da yürüyünce geçti yedir yedir kankalara iyi olur benim taktikte öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…