İnşallah cancağızımGüzel sonuçlar alırsın inşallah
Sağol canım inşallah gecerşimdiden geçmiş olsun efser
et proteindir,en faydalılardandır,neden ayırdın kiYine pimpirikliğim tutukarnım çok doydu öğlen yemeği fazla mı yedim
Eltim1 tabak etli taze fasülye getirdi bende etlerini seçtim suynuda süzdüm sadecene fasülyelerini yedim 1 kase Şehriye çorbası yoğurt 1 havuç rendesi yarım dilim ekmek yedim
Ben sulu et tarzı şeyler sevmiyorum normaldede ayırırımet proteindir,en faydalılardandır,neden ayırdın ki
zaten çorba içmişsin hemde şehriye ekmek yerine etli faulyenin suyunu içseydin daha iyiydi çünkü yemeğinde vitamini suyundadır,2-3 kaşıkta içmek fayda eder.
diyete ilk başladığımda yanlış beslenmelerim yüzünden ileri derecede kanszılık yaşamıştım o yüzden ekmek banmadan suyundan kaşıklarım tabi abartmadan
bugün takımcak diş bakım günü,ramazan gelmeden eksikleri tamamlayalımDişçiye gidiyorum kalanlara selam olsun
Evet beyaz beyaz benekler var gibi sanki biraz daha iyileşir gibi oldu....biraz balla muz yedirdim enerjiside yerine geldi...daktırım çok daha iyi anlatacaktır da benim ki sadece anne tavsiyesi ... bende ateş düşürücü kullanmam . vücudun hastalıkla savaşma anıdır ateş .. düşürüp o savaşı bozmam . 40 görmediğimiz sürece 38-39 ...
boğaz içinde yine yasemine bir kere foto atmıştım yusufun ... küçük dilin orda bembeyaz oluyorsa antibiyotiksiz geçmiyor kkolay kolay
Biraz daha iyi gibi daktirim baktim kötüye gidiyor hemen goturecem biraz vucudu savassin eylulde kreşe gidecek daha cook hastalanacak....o biraz riskli adacım.çünkü atlatamazda romatizma gelişebilir.
ahh ahhhh sağlık sistemindeki sıkıntılar işte her kızarıklığa antibiyotik yazan dr lar oldugu sürece bu işler sıkıntı.tabi antibiyotik yazdmadın diye üstüne yürüyen hastalarda bu işde etkili.
bi sefer sadece ateş düşürücü yazdım diye şişeyi kafama fırlatmaya kalktı kadın.
Canım etleri ve suyunu niye süzüyorsun ki kaşığına geldiği kadar gelsin ne olacakYine pimpirikliğim tutukarnım çok doydu öğlen yemeği fazla mı yedim
Eltim1 tabak etli taze fasülye getirdi bende etlerini seçtim suynuda süzdüm sadecene fasülyelerini yedim 1 kase Şehriye çorbası yoğurt 1 havuç rendesi yarım dilim ekmek yedim
bende öğlen göbek ve karabuğdaylı hindiyi hüplettimm halam geliyor halaaaam karnım çok ağrıyor :/
Benimde aile hekimim cok iyiydi igdirda dinlerdi kizimi ilaca gerek yok annesi vucudu savaşsın biraz derdi ....zaten esimde her hastalikta ilaca cok karsi hemen vermeyiz...ama ozele ne zaman gotursek hep antibiyotik veriyorlar kullanmıyoruz hemen....Bizim aile hekimi de ilaç konusunda 10 numaradır , sen gibi .
geçen epey öksürük var yusufta , başka da bir şey yok .
Dinledi , yok ciğerler temiz ... mevsimsel öksürük dedi . elimizi kolumuzu sallayıp döndük ... yani öyle diyince ben zaten ohh dedim .. millet sanki şöyle hasta de ..böyle ilaç ver diye can atıyor tövbe yarabbim .
Minnakim iyiyim cook sukur misafirlerim gitti ama babam kaldi yinede yoğunluğum devam ediyor kizim hasta onla ugrasiyom cok sukur daha iyi gibi
Kız yok öyle sevdiğini yer sevmediğini 2 gün aç kalsa belki dikkatliceOooo hava civa derken 60 ı bulmuş amaşimdi siz 2 ay var bayrama daha ... 65 le gidersiniz yanına eee o da ramazanda 2-3 kilo alır illa ki ayyy bana ne oluyorsa ... iki tabak mantı yiyip kilo almıyor dedin ya ..oradan bir sinir geldi bana
amaaaaaaaaaaa
uyarayımmmm ...bu gidişle ece kesin 65 gidecekte ... ayyy kelebek sende versene demesinler sonra sonra
bugün takımcak diş bakım günü,ramazan gelmeden eksikleri tamamlayalım
geçmiş olsun ece
Minnakim iyiyim cook sukur misafirlerim gitti ama babam kaldi yinede yoğunluğum devam ediyor kizim hasta onla ugrasiyom cok sukur daha iyi gibi)
Bu ayrilik bana yaramadi toparlayamiyorum cok zorlaniyorum ramazanda geliyor eylule az kaldi zayif olmam lazim ....sen nasilsinn minnakim???
geçiyo geçiyoTitrek tavşan moduna girmeden
Seninkiler de süper zeytin gözlüm yaaa gülmekten ağrı girdi karnıma da yürüyünce geçtiHahahahhahaa benim de yaptıgım taktikk pasta börek gelirse kankilerime yediriyorumShowroom komşularımaa hahahahha papatyammm yaaa çok hoş karikatür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?