Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

niye etlerini yemedin kiii canım et pro iyidirr..

ama sen eskisi gibi spor yapmıyorsun ahu epeydir
bence buna tam bir saat ayarlaman
lazımm evdesin daha kolay ayarlarsın bence
valla masum evde de olsan bazen hiç ayarlayamıyorsun elbette calışanlara göre biraz daha rahatız gibi ama ben gün nasıl bitiyor anlamıyorum bu aralar...

mini mini minnakım sınavların nasıl geçtiiii ?? ben ilk def tek bir kitap kapak kaldırmadan girdim sınava bakalım sonuçlar nasıl yüzüme vuracak hahahah )

mini mini minnakım sınavların nasıl geçtiiii ?? ben ilk def tek bir kitap kapak kaldırmadan girdim sınava bakalım sonuçlar nasıl yüzüme vuracak hahahah )
İyiydi canım öyle harika değildi ama kötü de değildi inşallah iyi puanlar gelir final daha önemli tabi Senin nasıl geçti inşallah güzel sonuçlar alırsın

Dikkat etmeliyiz Nilcim, ömür boyu dikkat etmeliyiz ki sağlıklı yaşayalım arada oluyor kaçamaklar önemli olan sonraki günlerde dengelemek ♡

Geçmiş olsun canım ♡ sana ve tüm dişçiye giden şekerlere ♡♡♡

Dikkat etmeliyiz Nilcim, ömür boyu dikkat etmeliyiz ki sağlıklı yaşayalım arada oluyor kaçamaklar önemli olan sonraki günlerde dengelemek ♡
ben şu 10 günlük dönemde şunu anladım ömür boyu diyettt kızlarrr yaniii sağlıklı yaşam bir gün dahi kaçamak hemen artı getiriyor bende....

öglen bende taze fasulye ,cacık yedim

ercimek çorbası, bugur pilavı , kuru dolma yapmışlardı birde
misafilrer vardı yemekte bugünn ha birde baklava partisini unutmamamk lazımmm
ama mis gibi yemegimi yiyip çıktım ben

en son benim baklava hakkım için kıran kırana mücadele vardı aşagıda

Herkes dişçide kim döktü bizim dişleri
Benimki döküntü zaten erteleye erteleye bu zamana kaldı, implat beni korkutuyor
Canım etleri ve suyunu niye süzüyorsun ki kaşığına geldiği kadar gelsin ne olacak

Şansızlardanız

niye etlerini yemedin kiii canım et pro iyidirr..
Ben sulu et yemeklerin etlerini hep secerim yiyemiyorumsuyuda fazla yağlıydı ama

ben şu 10 günlük dönemde şunu anladım ömür boyu diyettt kızlarrr yaniii sağlıklı yaşam bir gün dahi kaçamak hemen artı getiriyor bende....
Aynen canım benim bünyemde asla kaçamağa izin vermiyor sağlığımız için hep dikkat edicez. Ideal kiloya gelince bi gün yersek ertesi gün dikkat edicez. Bu ömrümüz boyunca böyle olmalı hepimizin iyiliği için ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…