niye etlerini yemedin kiii canım et pro iyidirr..Yine pimpirikliğim tutukarnım çok doydu öğlen yemeği fazla mı yedim
Eltim1 tabak etli taze fasülye getirdi bende etlerini seçtim suynuda süzdüm sadecene fasülyelerini yedim 1 kase Şehriye çorbası yoğurt 1 havuç rendesi yarım dilim ekmek yedim
Oyy kuzum kolay gelsin gelem mi yardıma ♡He yaaa keşke biri ışınlanmayı icat etse hayrına
Etiketleyince gelinse başlardım bende kelebek Ece aeben kaptaniçe masum bego Dely saydın.....
valla masum evde de olsan bazen hiç ayarlayamıyorsun elbette calışanlara göre biraz daha rahatız gibi ama ben gün nasıl bitiyor anlamıyorum bu aralar...ama sen eskisi gibi spor yapmıyorsun ahu epeydir
bence buna tam bir saat ayarlaman
lazımm evdesin daha kolay ayarlarsın bence
mini mini minnakım sınavların nasıl geçtiiii ?? ben ilk def tek bir kitap kapak kaldırmadan girdim sınava bakalım sonuçlar nasıl yüzüme vuracak hahahahCilalı olsun tabi
Ne yapayım bende bugün kimse yok sabahtan hareketliydi buralar artık sakinim işlerimi ufaktan halledeceğim yemeğe çıkıp biraz derste bakarım günü tamamlarımregl olacağım galiba sancım fena
valla masum evde de olsan bazen hiç ayarlayamıyorsun elbette calışanlara göre biraz daha rahatız gibi ama ben gün nasıl bitiyor anlamıyorum bu aralar...
Dimiii Dimiiii en azındann hep ip incecukk biz oluruzzzSeninkiler de süper zeytin gözlüm yaaa gülmekten ağrı girdi karnıma da yürüyünce geçtiyedir yedir kankalara iyi olur benim taktikte öyle
İyiydi canım öyle harika değildi ama kötü de değildi inşallah iyi puanlar gelir final daha önemli tabimini mini minnakım sınavların nasıl geçtiiii ?? ben ilk def tek bir kitap kapak kaldırmadan girdim sınava bakalım sonuçlar nasıl yüzüme vuracak hahahah)
Dikkat etmeliyiz Nilcim, ömür boyu dikkat etmeliyiz ki sağlıklı yaşayalımKuzum su hiç içmemiş gibisin nasıl dayanıyorsun öyle ben sabah akşam zaten o 2 bardağı bitirmiş oluyorum kalktığımda ve yatarken içiyorum sen sadece öyle mi içtin ne yaptın
Vallahi utansınlar bence de böyle menülere fazlası gelmeli
Senin kaçamaklarını yerim ne masumlar öylemeyveyi de kaçamaktan mı sayıyorsun listende meyve yok mu
Ohh sefan olsun s beden bir de nasıl güzel mutluluk
Canım sende mi katıldın aramıza bir şey mi kaçırdım ben
Canım afiyet olsun ama bence tost ve pilav olmamış gibi yani bana göre diyet menülerinde olmaması gerek dışarıda yiyorsun farkındayım ama onların yerlerini başka bir şeyle doldurmaya çalış derim fıstık
Kolaylıklar dilerim canım
Afiyet olsun canım çok abartı bir şey göremedim ben bence moralini bozma bir de bende de son 2 gün olayı vardır o yüzden bazı günler çozuturum
Regl yeni bittiyse şişkinliği inmemiştir canım benim geçen aylarda öyle olmuştu şişkinliği 1 haftada gitti resmen
Benimde spor yapmam gerek ama sınavlarım var son 1 ay sonra Ramazan geliyor bayramdan sonra odaklanacağım gibi
Bende cuma-cumartesi-pazar kaçamaklı ama abartmadan geçiriyorum sonraki günler sıkıyorum korumuş oluyorum başka türlü olmuyor diyetten sıkılıyor insan
Kurtulursun canım gayet güzel gidiyorsun
Ahahahha krize girdim karikatürleri takip edeceğim diye geçmişi bir türlü bitiremedim az rahat durun
Eki Görüntüle 1990544
Geçmiş olsun canım ♡ sana ve tüm dişçiye giden şekerlere ♡♡♡dişçiden az önce geldim,sol taraf felç
hain daktır 3 dişi birden dolgu yapmış,ben anladıydım bi enayilik olduğunu kaç saat sürdü işlem ne yapıyo bu dedim o arada halletmiş işini
ama iğneyi ilk vurdu,başım döndü,boğazıma doğru uyuşma geldi nefes alamadım tıkandım 1-2 dakikada geçti ama şimdide ensemden başımın tepesine kadar uyuşuk,ne tuhaf bi his
teşekkür ederim saydin'cimGeçmiş olsun canım ♡ sana ve tüm dişçiye giden şekerlere ♡♡♡
ben şu 10 günlük dönemde şunu anladım ömür boyu diyettt kızlarrr yaniii sağlıklı yaşam bir gün dahi kaçamak hemen artı getiriyor bende....Dikkat etmeliyiz Nilcim, ömür boyu dikkat etmeliyiz ki sağlıklı yaşayalımarada oluyor kaçamaklar önemli olan sonraki günlerde dengelemek ♡
Geçmiş olsun prensesine Adacım ♡ umarım çabucak iyileşirBiraz daha iyi gibi daktirim baktim kötüye gidiyor hemen goturecem biraz vucudu savassin eylulde kreşe gidecek daha cook hastalanacak....
teşekkürler canımmm inşallah uyuyor dinleniyor şimdi biraz bişeyler yedi şükür atlatacak...Geçmiş olsun prensesine Adacım ♡ umarım çabucak iyileşir
Hain kankalar mıyız bizDimiii Dimiiii en azındann hep ip incecukk biz oluruzzz
Benimki döküntü zaten erteleye erteleye bu zamana kaldı, implat beni korkutuyorHerkes dişçide kim döktü bizim dişleri
Canım etleri ve suyunu niye süzüyorsun ki kaşığına geldiği kadar gelsin ne olacak
Şansızlardanız
Ben sulu et yemeklerin etlerini hep secerim yiyemiyorumniye etlerini yemedin kiii canım et pro iyidirr..
Aynen canım benim bünyemde asla kaçamağa izin vermiyorben şu 10 günlük dönemde şunu anladım ömür boyu diyettt kızlarrr yaniii sağlıklı yaşam bir gün dahi kaçamak hemen artı getiriyor bende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?