canım kilon az kaldı ya, şekil verirsin vücuduna, süper olursun
Aynen canım sağlıklı zayıf kalmak bir yaşam tarzıDikkat etmeliyiz Nilcim, ömür boyu dikkat etmeliyiz ki sağlıklı yaşayalımarada oluyor kaçamaklar önemli olan sonraki günlerde dengelemek ♡
Ahahah bende baklava sevmem iyi yapmışsınöglen bende taze fasulye ,cacık yedim
ercimek çorbası, bugur pilavı , kuru dolma yapmışlardı birde
misafilrer vardı yemekte bugünn ha birde baklava partisini unutmamamk lazımmm
ama mis gibi yemegimi yiyip çıktım ben
en son benim baklava hakkım için kıran kırana mücadele vardı aşagıda
Benimki döküntü zaten erteleye erteleye bu zamana kaldı, implat beni korkutuyor
Ben sulu et yemeklerin etleri hep secerim yiyemiyorumsuyuda fazla yağlıydı ama
Atlatır tatlım prensesimiz :) Kıyamam, iyi olsun hemen inşallah ♡teşekkürler canımmm inşallah uyuyor dinleniyor şimdi biraz bişeyler yedi şükür atlatacak...
teşekkürler canım evet boğazı şişmiş biraz daha iyi gibi inşallah ilerlemez.... bu tatil bana yaramadı saraycam yaaa toparlamam lazım acillll iyi gidiyorum iki gündür ama kilo aldım gibi hissediyorum tartılmadım daha cumaya inşallah ecı gerçekle yüzleşecem ..... sende durumlar nasıl mezuniyet ne zamanada81 canım kızın mı hasta çok geçmiş olsun. nasılsın canım
Allah razı olsun canımbenim çok sağol....Atlatır tatlım prensesimiz :) Kıyamam, iyi olsun hemen inşallah ♡
bazen yoruluyor insan yaniii nefis işte yenik düşüyorsun bir dilim yiyiorsun tartıya bi çıkıyorsun dünyam kararıyor valla benim bünyem hiççç affetmiyor bazen insan soruyor nereye kadar ? yani her bünye için geçerli değil bu durum zaten ben çook zor kilo veriyorum şıp diye de alıyorumAynen canım benim bünyemde asla kaçamağa izin vermiyorsağlığımız için hep dikkat edicez. Ideal kiloya gelince bi gün yersek ertesi gün dikkat edicez. Bu ömrümüz boyunca böyle olmalı hepimizin iyiliği için ♡♡♡
Hepimizden bitanemAllah razı olsun canımbenim çok sağol....
Eskiden hiç et balık yemezdim yine şimdi daha iyimAynen canım sağlıklı zayıf kalmak bir yaşam tarzı
Ahahah bende baklava sevmem iyi yapmışsın
Bende genelde yemeklerin suyunu yemem seni anlıyorum canım süzerek tabağın kenarına öyle alırım ama çatalıma kaşığıma ne gelirse vitamin karıdır tabi
Benimki döküntü zaten erteleye erteleye bu zamana kaldı, implat beni korkutuyor
Ben sulu et yemeklerin etlerini hep secerim yiyemiyorumsuyuda fazla yağlıydı ama
tekrar geçmiş olsun canım, bende hafta sonu anneme gittim maalesef baya bi artı ile döndüm onları defetmek çabasındayım, insan bi bırakınca toparlanması zor oluyor, en güzeli hiç bırakmamakteşekkürler canım evet boğazı şişmiş biraz daha iyi gibi inşallah ilerlemez.... bu tatil bana yaramadı saraycam yaaa toparlamam lazım acillll iyi gidiyorum iki gündür ama kilo aldım gibi hissediyorum tartılmadım daha cumaya inşallah ecı gerçekle yüzleşecem ..... sende durumlar nasıl mezuniyet ne zaman
Aslında yememiz gerek bende önceden balık pek yemezdim ama şimdi kışın ayda en az 2-3 kere yemeye çalışıyorum en son protein zehirlenmesi yaşadım fazla yemektenEskiden hiç et balık yemezdim yine şimdi daha iyimkızlarda bana çekmiş yemiyolar oğlum seviyor o dedesine çekmiş
Yaaaa korkuyorum dikişler filanimplant en rahatı korkma gerçekten... diş temizliği daha zor.
Tamam canım yapmaya çalışayımcanım kilon az kaldı ya, şekil verirsin vücuduna, süper olursun
Aynen alışkanlık haline gelmeli tatlımAynen canım sağlıklı zayıf kalmak bir yaşam tarzı
Ahahah bende baklava sevmem iyi yapmışsın
Bende genelde yemeklerin suyunu yemem seni anlıyorum canım süzerek tabağın kenarına öyle alırım ama çatalıma kaşığıma ne gelirse vitamin karıdır tabi
Benim için hiç sorun değil sebze çorba birde (bunu aus duymasınAslında yememiz gerek bende önceden balık pek yemezdim ama şimdi kışın ayda en az 2-3 kere yemeye çalışıyorum en son protein zehirlenmesi yaşadım fazla yemektenEt 30 yaşına kadar öneriyorlar ya da 40 mıydı tam emin değilim sonra az yememiz gerektiğini söylüyorlar sebze ağırlıklı beslenmeliymişiz yaşa göre işte
Canım benim aslında yedikten sonra tartılmak yanlış bence, illa artı çıkıyorsun. Moral bozmak bırakmak yokbazen yoruluyor insan yaniii nefis işte yenik düşüyorsun bir dilim yiyiorsun tartıya bi çıkıyorsun dünyam kararıyor valla benim bünyem hiççç affetmiyor bazen insan soruyor nereye kadar ? yani her bünye için geçerli değil bu durum zaten ben çook zor kilo veriyorum şıp diye de alıyorum
Evet canımAynen alışkanlık haline gelmeli tatlım
Benim için hiç sorun değil sebze çorba birde (bunu aus duymasın)hamur işi börek simit poğaca tarzı şeyler tatlıda aramam meyvede
Düşük cümle olmuş,iki yere birden yazınca terzi sökük misali üzerime çuk oturmuşEvet canım
Hangisini arıyorsun hangisini aramıyorsun anlamadım şimdi
Ahahah desene aynı benDüşük cümle olmuş,iki yere birden yazınca terzi sökük misali üzerime çuk oturmuş
Gereken tüm kilo aldırıcı şeyleri yiyorum
Geri kalan faydalı kısmını olan protein,meyveyi yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?