Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar babam dün taburcu oldu eve geldi allahıma şükürler olsun iyi :)
Ben de dün gelemedim yoğun bir gündü Menümü hatırlamıyorum ama cıs yoktu bunu hatırlıyorum
Bugünkü menüm
Sabah
2 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek

Öğlen
Sandviç (peynir salam salatalık domatesli)

Akşam
1 kepçe kıymalı bezelye
1 kase yoğurt çorbası
1 kaşık mercimekli bulgur pilavı

Su:1,5 lt
Spor: yarım saat yürüyüş

iyi akşamlar...canım çok sıkkın...hiç sevmem yedim pişmanım yazılarını,yine akşam yedim...açmıydım?deyil....sadece yine çay keyfi yaktı beni...sinirim bozuldu ya...motivem düştü eminim...yoksa aç falan olduğumdan yemiyorum...kocam da iyisin yeter diyor,bi de yemekle mutlu olan biriyim üstüne üstlük de super bi çay sofrası ve çok yenik düştüm 2gündür...ama gerçekten bu son gerçekten...yarın gelirim...moral sıfır...diyetteyken hiç yapmam böyle şeyler bu defa böyle aptalca oldu

Yaa üzerinizden ırak olsun öğlen 2'den beri bir baş ağrım var inanılmaz bildiğiniz zonkluyor başımın sağ tarafı uyuşuk hissetmiyorum yürüyüşte güneş mi çarptı acaba
Gecmis olsunn tatlimmm sendenn banada geldii valahi benimde çatlıyor tuttuu saglammm

Ausencia yazacak çok şeyim varda ucunda deşifre olmak var diye es geçiyorum, bu mevzular yüzünden piskolojide kalmadı bende kv kişisi bi giderken arardı birde dönerken, oradayken yada görümce burdaykendi hiç aramaz bende aramıyorum gerCide içimden gelmiyor hiç

Aynura , daha sık gel benimde böyle bi motivem bozulursa bir daha zor toparlıyorum sen toparlarsin cnm kısa zamanda

Menüm
Sabah: 2 dlm tb ekmeği arasına kaşar ile tost ve yeşil çay.

Ara: sade Türk kahvesi, 1 kare bitter.

Öğlen: mantar sote, ayran, salata ve 1 dlm tb ekmeği.

Ara: 3 hurma.

Aksam: pırasa yemeği, yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.

Su: 2.5 lt.
Spor: 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor.

Aynura , daha sık gel benimde böyle bi motivem bozulursa bir daha zor toparlıyorum sen toparlarsin cnm kısa zamanda
yok masumum onlarda vifi yok tel.de paketim de çok azdı.o yüzden gelmiyorum.evet uzak kalınca motivasyon gidiyor doğru...çok yorgunum ya iki gündür...beynim yorgun...yarın güzel olur inşallah...olmalı zaten...yiyorum bi de yiye yiye diyorum ki ya niye yiyorum ben.ya aptal şey tadına baksan ya yoo illa bir dilim yiyecen...yarın saf pro yapıcam...motivasyona ihtiyacım vaaaar

Bu durumdan yeni cıkmış biri olarak sana kendimin yaptığı birsey diyeyim....
kacırdın mı nedense 2 gün etkileri sürüyor toplanamıyorsun sanki bütün duyuların açık kim neyi ye dese aman bozuldu birkere pisikolojisi yaşiyosun...
Ben 2 gün diyetten ayrılmadan istedigim tadına baktım sadece engel koymadan sadece tadına baktım kendimi dinledim ve yavaş yavaş diyetime döndüm...
Sakin pes etme kuzum

yok canım pes etmem zaten...gün içinde çok iyi gitdi her şey...bi tek akşam çay saatinde çozuttum.aslında yediyim bi dilim tatlı ama işte sanki dünyaları yemişim suçum büyük

Yaa üzerinizden ırak olsun öğlen 2'den beri bir baş ağrım var inanılmaz bildiğiniz zonkluyor başımın sağ tarafı uyuşuk hissetmiyorum yürüyüşte güneş mi çarptı acaba

Canimm başım catliyorr canimda bir sey istemiyorum simdi sut iciyorum

Gecmis olsunn tatlimmm sendenn banada geldii valahi benimde çatlıyor tuttuu saglammm
. Geçmiş olsun kızlar ne oluyor nazara mı
geliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…