- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Canimm başım catliyorr canimda bir sey istemiyorum simdi sut iciyorumAkşam? Nerede delyim ?
Gecmis olsunn tatlimmm sendenn banada geldii valahi benimde çatlıyor tuttuu saglammmYaa üzerinizden ırak olsun öğlen 2'den beri bir baş ağrım var inanılmazbildiğiniz zonkluyor başımın sağ tarafı uyuşuk hissetmiyorum yürüyüşte güneş mi çarptı acaba
iyi akşamlar...canım çok sıkkın...hiç sevmem yedim pişmanım yazılarını,yine akşam yedim...açmıydım?deyil....sadece yine çay keyfi yaktı beni...sinirim bozuldu ya...motivem düştü eminim...yoksa aç falan olduğumdan yemiyorum...kocam da iyisin yeter diyor,bi de yemekle mutlu olan biriyim üstüne üstlük de super bi çay sofrası ve çok yenik düştüm 2gündür...ama gerçekten bu son gerçekten...yarın gelirim...moral sıfır...diyetteyken hiç yapmam böyle şeyler bu defa böyle aptalca oldu
yok masumum onlarda vifi yok tel.de paketim de çok azdı.o yüzden gelmiyorum.evet uzak kalınca motivasyon gidiyor doğru...çok yorgunum ya iki gündür...beynim yorgun...yarın güzel olur inşallah...olmalı zaten...yiyorum bi de yiye yiye diyorum ki ya niye yiyorum ben.ya aptal şey tadına baksan ya yoo illa bir dilim yiyecen...yarın saf pro yapıcam...motivasyona ihtiyacım vaaaarAynura , daha sık gel benimde böyle bi motivem bozulursa bir daha zor toparlıyorum sen toparlarsin cnm kısa zamanda
Bu durumdan yeni cıkmış biri olarak sana kendimin yaptığı birsey diyeyim....iyi akşamlar...canım çok sıkkın...hiç sevmem yedim pişmanım yazılarını,yine akşam yedim...açmıydım?deyil....sadece yine çay keyfi yaktı beni...sinirim bozuldu ya...motivem düştü eminim...yoksa aç falan olduğumdan yemiyorum...kocam da iyisin yeter diyor,bi de yemekle mutlu olan biriyim üstüne üstlük de super bi çay sofrası ve çok yenik düştüm 2gündür...ama gerçekten bu son gerçekten...yarın gelirim...moral sıfır...diyetteyken hiç yapmam böyle şeyler bu defa böyle aptalca oldu
yok canım pes etmem zaten...gün içinde çok iyi gitdi her şey...bi tek akşam çay saatinde çozuttum.aslında yediyim bi dilim tatlı ama işte sanki dünyaları yemişim suçum büyükBu durumdan yeni cıkmış biri olarak sana kendimin yaptığı birsey diyeyim....
kacırdın mı nedense 2 gün etkileri sürüyor toplanamıyorsun sanki bütün duyuların açık kim neyi ye dese aman bozuldu birkere pisikolojisi yaşiyosun...
Ben 2 gün diyetten ayrılmadan istedigim tadına baktım sadece engel koymadan sadece tadına baktım kendimi dinledim ve yavaş yavaş diyetime döndüm...
Sakin pes etme kuzum
Yaa üzerinizden ırak olsun öğlen 2'den beri bir baş ağrım var inanılmazbildiğiniz zonkluyor başımın sağ tarafı uyuşuk hissetmiyorum yürüyüşte güneş mi çarptı acaba
Canimm başım catliyorr canimda bir sey istemiyorum simdi sut iciyorum
. Geçmiş olsun kızlar ne oluyor nazara mıGecmis olsunn tatlimmm sendenn banada geldii valahi benimde çatlıyor tuttuu saglammm
menüm...
11.00 2yumurtadan biberli omlet
çoban salata
1dilim ekmek
lor
peynir
18.00 3yaprak sarma
2lahana sarma
1parça tavuk
salata
lor
19.30 cıs ve çay
2.5litre su
3yeşil çay
Vallaa anlamadimm ki canimm birden tuttu zonkluyor benim birde kolayy kolayy gecmezz insallaah gecerdeee ahh ahhh sabah bile bazen tam şiddet devam ediyor. Geçmiş olsun kızlar ne oluyor nazara mı
geliyorsunuz
Yarın geçer unut gitsinyok canım pes etmem zaten...gün içinde çok iyi gitdi her şey...bi tek akşam çay saatinde çozuttum.aslında yediyim bi dilim tatlı ama işte sanki dünyaları yemişim suçum büyük
Çok böyle toplantıları atlattım aslında ama son iki defadır ucundan kaçırıyorum...Aynura arkadaş toplantıları bazen kötü sonuçlanıyor düşürme gardını
Allah şifa versin güzelim...Vallaa anlamadimm ki canimm birden tuttu zonkluyor benim birde kolayy kolayy gecmezz insallaah gecerdeee ahh ahhh sabah bile bazen tam şiddet devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?