Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum 03.05.2017 Çarşamba
Sabah
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 tost

Akşam

4 lt su 1 kayisi çayı 55 dakika yürüyüş

Iyi aksamlar canlar

Ayy ben okurken başıma ağrılar girdi Ausum geçmiş olsun tatlım

İyi akşamlar

Çok yorgunum .
Sabah eşim şehir dışına bi görüşmeye gitti onu erken yolladım , sonra çoçuklar , sonra kurs çıkılta oğlanın dogum günü ona bi hediye bak , Eve gelip yemek yaptım sonra sohbet ... Sohbeti nasıl yaptım bilmiyom sonra pazara çık , oğlanın pastasını al gel totom yeni yer gördü .

Bugun bi türlü doygunluk hissi gelmedi , halbuki açlık hissetmiyordum kaç gündür ..Nazaramı geldim ne
Arkadaşlar yok oldun iyce yüzünde kaşik kadar oldu dediler boy kısa olunca çoçuk gibi oluyorum haklılar .

Aman mortim yüzün kaşık kadar kalmış bak biraz pastanın ye

Menüm
Bugun düzenim bozuldu

Sabah 8 gibi
1 dl ekmek ,1,5 yumurta .
Az peynir ,domates .

Öğlen :
3 ekmeksiz köfte
Yr. Br ayran

İkindi : (sohbette)
2 kş yeşil mercimek
2 kş keşkek

Yiyecegim başka bişi yoktu ve çok açtım bunlada doymadım zaten ..
Pazarda fena olcak gibi oldum bi sslatalık yedim eve gelincede 3-5 erik .2 kuru kayısı birazda çam fıstık .
Hala çok açım 1 günde insanın düzeni bu kadar bozylurmu yahu .. Uyumak istiyorum kötüyüm ..
Sahaha toparlanırım inş ...

Ha bu arada pazardan sonra 1 saatde yürüdüm ama nasıl yürüdüm bilmiyorum ...

Yaa üzerinizden ırak olsun öğlen 2'den beri bir baş ağrım var inanılmaz bildiğiniz zonkluyor başımın sağ tarafı uyuşuk hissetmiyorum yürüyüşte güneş mi çarptı acaba

Kanal yapma işi cumaya ertelendi cesaretimi topladiydim birde pöf oldum
Benimde yarına kaldı ,diş işini bu yüzden sevmiyorum bu gün git yarın gel
Ausencia kaptanım bende biraz Nasrettin Hoca misali gördüm kendimi

sende haklısın

Bu huyumu hiç sevmem ama ortam gerilerde bende çok gerilirim, helede aile ortamında

Ben yapamam diyordum,neyse onu söylerim derdim yaşadım ve gördümki öyle olmuyormuş herkes kılıfı elinde bekliyor sende tenis topu seyreder gibi bir o tarafa bakıyosun birde bu tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…