İnşallah kuzumBen menunu beğendim hatta sabah ve öğlen 1 er dilim ekmegi artırabilirsin. Öylede gayet güzel kilo verirsin bence
Ayy ben okurken başıma ağrılar girdi AusumGüzeller eve geldim ... ama kafam kazan gibi ...
Yazının içeriği tamamen bugün yaşadıklarımla ilgili kişisel iç dökmedir , okunmayabilir
Şimdi buradan yazamıyorum , fazla deşifre olmayayım :)
Bazı olaylar vardı konuşulması gereken ... görümceler eltiler ... masaya yatırıldı kadın kadına ...
Ortalık biraz gerildi .kavga olmaz da bizde kolay kolay .
Neyse böyle kulaklarım uğulduyor şu an . Ha halledildi mi derseniz :) bazı insanlar anı kurtarmak için yalan söylemeyi bırakmadığı .... ve bazı insanlar aman ortalık karışmasın diye herkese Nasrettin hoca misali sende haklısın demeyi bırakmadığı ... bazı insanlarda hem gölgesinden korkup hem dedikodu kazanını kaynatmayı bırakmadığı sürece... halledilmez işler .
Ha ben ? benim keyfim vicdanım rahat . Köyün delisi gibi girdim ... bugüne kadar gördüğüm saygıdan gr kaybetmeden çıktım .
Ama yoruldum .
Ayyyyyyyyyyyyy ne anlatasım varmış ... napalım aile gibi olduk burada ... yazasım geldi ..
Az geçmişe döneyim de kafam dağılsın
Sağol tatlım. Gider inşallah kuzum kilocuklarAfiyet olsun canım güzel menun
Ben sabah öğlen akşam ayran aşı
Su 2.5 lt civari
Spor 1 saat yüzme @Ahu060812
Akşam? Nerede delyim ?Menum 03.05.2017 Çarşamba
Sabah
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 tost
Akşam
4 lt su 1 kayisi çayı 55 dakika yürüyüş
Iyi aksamlar canlar
Nispeten akşam kilom iyi çıktı kuzum. Ayranasi bende çok işe yarıyor.Sağol tatlım. Gider inşallah kuzum kilocuklar
Bende bir ara denerim canım inşallahNispeten akşam kilom iyi çıktı kuzum. Ayranasi bende çok işe yarıyor.
Bence de en az 700-800 gr. gider sendenCumaya belki eksi çıkabilirim
İyi akşamlar
Çok yorgunum.
Sabah eşim şehir dışına bi görüşmeye gitti onu erken yolladım , sonra çoçuklar , sonra kurs çıkılta oğlanın dogum günü ona bi hediye bak , Eve gelip yemek yaptım sonra sohbet ... Sohbeti nasıl yaptım bilmiyomsonra pazara çık , oğlanın pastasını al gel totom yeni yer gördü .
Bugun bi türlü doygunluk hissi gelmedi , halbuki açlık hissetmiyordum kaç gündür..Nazaramı geldim ne
Arkadaşlar yok oldun iyce yüzünde kaşik kadar oldu dedilerboy kısa olunca çoçuk gibi oluyorum haklılar .
O kadar olmaz canım 100- 200 gr gitse sevinirimBence de en az 700-800 gr. gider senden
OoolarrrrAman mortim yüzün kaşık kadar kalmış bak biraz pastanın ye
Belli olmaz canım, gel 500 de anlaşalımO kadar olmaz canım 100- 200 gr gitse sevinirim
Ada tartilmadin değil mı okuyamadım eskiyi deBugün menu
Sabah 10.00
1dilim beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
4 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis etiform ekmek
1 türk kahvesi
Ara
8 badem 8 kuru uzum 1 ceviz
Aksam 15.45
4 parca haslanmis et
Boool salata
1.5 lt su icildi..Ausencia
Benimde yarına kaldı ,diş işini bu yüzden sevmiyorum bu gün git yarın gelKanal yapma işi cumaya ertelendi cesaretimi topladiydim birde pöf oldum
Ausencia kaptanım bende biraz Nasrettin Hoca misali gördüm kendimi
sende haklısın
Bu huyumu hiç sevmem ama ortam gerilerde bende çok gerilirim, helede aile ortamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?