Vayy demek dogal sarisin sen..
Ne guzel dip derdi yok.
Rofleyi bende seviyorum yakisiyorda ama maalsef uzun vadede bende sıkıntı oldu.
Kuaforum hep degisti gelenler saçı mahvetti baska numara boyadi dipleri vs.
Yanik sac tiftik tiftik duruyor kesmeye de kıyamıyorum artik zaten cok kestırdım uclari iyice kisalmisti yine uzuyir simdi.
Arada yumurta maskesi ile proteini geri kazandırmaya çalışıyorum.
Aslinda ise de yariyor duzenli yapınca.
Neyse bayrama dogru yaptirdigin saclarin fotosunu da.ben beklerim kuzu
Bide bende beyaz cok az oda tek tuk sakaklarimda.
Geçmiş olsun canımmKanal yapma işi cumaya ertelendi cesaretimi topladiydim birde pöf oldum
Kizzz o kadar buyuk evi sen tek basina yapamazsin ki al bi kadin temizlet rahat otur...3 katli evin neresini temizleyecen...ben ust kati kendim alt kadını kadinlar yapti hala yorgunluk atamadimmm inan.Dişçiden gelenlere geçmişmiş olsun güle güle et çiğnesinler
Ayy ben daha camlara başlayamadım bile iki makine çamaşır bi dağ ütü odalar bu saat oldu güya bi toparlayıp başlayacaktım camlara ay ben rutin işlere yetişemiyorum ki ekstra yapayım
Hafta içi mutlaka dört gün yapıyodum masum ama şu dişçi işi çıktı çıkalı haftasonu sıfır spor oldu işte her zaman bişi çıkıyo bu arada temizlik geçen hafta gösterileri haftaya misafir ondan Sonra Ramazan bi hal çaresine bakacaz artık
Merhaba şekerler menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 salatalık 1 kapya biber 1 tutam maydanoz
Yeşil çay
Öğleden sonra
200 gr yoğurt
Ton balıklı salata
Ara
Karışık bitki çayı
Akşam
1 kase şehriye çorbası
3 y.k. etli patates yemeği
200 gr. yoğurt yemeyi planlıyorum
Gece
Yeşil çay içerim
Su: şu an 1,5 lt.- 2,5 litre olur.
Spor: en az 1,5 saat yürüyüş
Ausencia Sarayca Ahu060812
Canım bende bu aralar içiyorum ama neye yarıyor pek anlayamadımAy bende sabah keten tohumu yağlı su içtiydim.
Ben menunu beğendim hatta sabah ve öğlen 1 er dilim ekmegi artırabilirsin. Öylede gayet güzel kilo verirsin benceBugünkü menüm
1 büyük bardak limonlu su
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
2 dilim tahıllı ekmek
Salatalık,yeşil nane ,yeşil çay
Ara♡ türk kahvesi 2 kuru kaysı
Öglen
1 tabak etsiz susuz yeşil fasülye
1 kase şehriye çorbası
5 kaşık yoğurt 1 havuç rendesi
Yarım dilim ekmek
Ara 3-4 ceviz
1 havuç akşam yemeği geçikince yedim
Akşam
1 kase kuru fasülye etsiz
1 kase cacık
Spor yapamadım yinesuyumuda içiyorum 1 bućuk litre
Canım üzüldümGüzeller eve geldim ... ama kafam kazan gibi ...
Yazının içeriği tamamen bugün yaşadıklarımla ilgili kişisel iç dökmedir , okunmayabilir
Şimdi buradan yazamıyorum , fazla deşifre olmayayım :)
Bazı olaylar vardı konuşulması gereken ... görümceler eltiler ... masaya yatırıldı kadın kadına ...
Ortalık biraz gerildi .kavga olmaz da bizde kolay kolay .
Neyse böyle kulaklarım uğulduyor şu an . Ha halledildi mi derseniz :) bazı insanlar anı kurtarmak için yalan söylemeyi bırakmadığı .... ve bazı insanlar aman ortalık karışmasın diye herkese Nasrettin hoca misali sende haklısın demeyi bırakmadığı ... bazı insanlarda hem gölgesinden korkup hem dedikodu kazanını kaynatmayı bırakmadığı sürece... halledilmez işler .
Ha ben ? benim keyfim vicdanım rahat . Köyün delisi gibi girdim ... bugüne kadar gördüğüm saygıdan gr kaybetmeden çıktım .
Ama yoruldum .
Ayyyyyyyyyyyyy ne anlatasım varmış ... napalım aile gibi olduk burada ... yazasım geldi ..
Az geçmişe döneyim de kafam dağılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?