İnşallah canım...buna eminim de bakalım yarın tartı ne diyecekYarın geçer unut gitsinyarın herşey daha güzel olacak
İnşallah canım...buna eminim de bakalım yarın tartı ne diyecekYarın geçer unut gitsinyarın herşey daha güzel olacak
Yaa üzerinizden ırak olsun öğlen 2'den beri bir baş ağrım var inanılmazbildiğiniz zonkluyor başımın sağ tarafı uyuşuk hissetmiyorum yürüyüşte güneş mi çarptı acaba
Ben 3-4 gün tartılmadım moralim bozulmasın diyeİnşallah canım...buna eminim de bakalım yarın tartı ne diyecek
Teşekkür ederimm canimm sagolasinnAllah şifa versin güzelim...
Sagolasin guzelimmm teşekkürler
Dinlen kuzum, bol bol su iç baş ağrısına iyi geliyormuş bir yerde okumuştumSagolasin guzelimmm teşekkürler
Oy oy den halledersin en iyi şekilde kaptanım adaletine kararlılığına sabrına güveniyorumGüzeller eve geldim ... ama kafam kazan gibi ...
Yazının içeriği tamamen bugün yaşadıklarımla ilgili kişisel iç dökmedir , okunmayabilir
Şimdi buradan yazamıyorum , fazla deşifre olmayayım :)
Bazı olaylar vardı konuşulması gereken ... görümceler eltiler ... masaya yatırıldı kadın kadına ...
Ortalık biraz gerildi .kavga olmaz da bizde kolay kolay .
Neyse böyle kulaklarım uğulduyor şu an . Ha halledildi mi derseniz :) bazı insanlar anı kurtarmak için yalan söylemeyi bırakmadığı .... ve bazı insanlar aman ortalık karışmasın diye herkese Nasrettin hoca misali sende haklısın demeyi bırakmadığı ... bazı insanlarda hem gölgesinden korkup hem dedikodu kazanını kaynatmayı bırakmadığı sürece... halledilmez işler .
Ha ben ? benim keyfim vicdanım rahat . Köyün delisi gibi girdim ... bugüne kadar gördüğüm saygıdan gr kaybetmeden çıktım .
Ama yoruldum .
Ayyyyyyyyyyyyy ne anlatasım varmış ... napalım aile gibi olduk burada ... yazasım geldi ..
Az geçmişe döneyim de kafam dağılsın
Ya hep benim yapmam gereken işler yani kadın gelirse dıgıdık dıgıdık yapamam işleri ama beni oyalayacak işleri de verebilirim ama tanıdığım bi kadın da yok burda olduğu kadar bakalımKizzz o kadar buyuk evi sen tek basina yapamazsin ki al bi kadin temizlet rahat otur...3 katli evin neresini temizleyecen...ben ust kati kendim alt kadını kadinlar yapti hala yorgunluk atamadimmm inan.
Kız sen böyle olmazdın hamiş kalmış olmayasınyok masumum onlarda vifi yok tel.de paketim de çok azdı.o yüzden gelmiyorum.evet uzak kalınca motivasyon gidiyor doğru...çok yorgunum ya iki gündür...beynim yorgun...yarın güzel olur inşallah...olmalı zaten...yiyorum bi de yiye yiye diyorum ki ya niye yiyorum ben.ya aptal şey tadına baksan ya yoo illa bir dilim yiyecen...yarın saf pro yapıcam...motivasyona ihtiyacım vaaaar
Ausencia canım kaptanım bu keten tohumu yağından ne kadar kullanıyoruz ben yarım listre suya bir tatlı kaşığı döküyorum içiyorum çok muu ? günde bir kere yapıyorum...
Merhaba şekerler menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 salatalık 1 kapya biber 1 tutam maydanoz
Yeşil çay
Öğleden sonra
200 gr yoğurt
Ton balıklı salata
Ara
Karışık bitki çayı
Akşam
1 kase şehriye çorbası
3 y.k. etli patates yemeği
200 gr. yoğurt yemeyi planlıyorum
Gece
Yeşil çay içerim
Su: şu an 1,5 lt.- 2,5 litre olur.
Spor: en az 1,5 saat yürüyüş
Ausencia @_SARAYCA_ Ahu060812
dayan canım dayan ...sen dayanırsan tartı güzel gülecek cumaya .sabah zencefilli limonlu su
kahvaltı 0745
1 tavada yumurta
bol peynir
8 zeytin
domates -sal-bib.
2 dlm salam
öglen 13:00
1.5 tabak etli taze fasulye
1 kase cacık
3,5 lt yakın su ( dün içemeyince)
1 soda
2 kahve
1 yeşil çay
çok açım , ama yemek yok malum if diyeti
yarın kuruyemiş yiycem ama yemek yanında
gerçi yarıdna yavuk var fırında protein
Sabah 1 dilim ekmek
1 yumurta domates salatalık yeşil zeytin
Peynir
Öğle çilek yoğurt tarçın 2 yk yulaf
Ara bi kaç çilek erik
Akşam sebze sote ton balık
Ara 1 hurma 1 kurukayisi
Menumu vereyim.
Kahvaltı 08.00
Yarim biberli lavas
Haslanmis yumurta
Suzme peynir
Maydanoz
Öğle 12.00
Z.yagli pirasa
1 kase yoğurt
Aksam 17.00
1 kase portakkali yoğurt
Sahanda yumurta
Suzme peynir-kıvırcık
Ardindan.
Cay. 1 kurabiye. 1 avuç cekirdek
Su. 1700 ml simdilik
Spor 20 dk hafif tempo yürüyüş
Bugünkü menüm
1 büyük bardak limonlu su
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor peyniri
2 dilim tahıllı ekmek
Salatalık,yeşil nane ,yeşil çay
Ara♡ türk kahvesi 2 kuru kaysı
Öglen
1 tabak etsiz susuz yeşil fasülye
1 kase şehriye çorbası
5 kaşık yoğurt 1 havuç rendesi
Yarım dilim ekmek
Ara 3-4 ceviz
1 havuç akşam yemeği geçikince yedim
Akşam
1 kase kuru fasülye etsiz
1 kase cacık
Spor yapamadım yinesuyumuda içiyorum 1 bućuk litre
Canım üzüldümkendimi gördüm bir anda ben şuna inanıyorum her ne yaşalınırsa yaşansın herşey suyun yüzünde görünüyorsa bunu onlarda görüyor demektir ,dediğin gibi sadece anı kurtarırlar .....
Kızlar içim dışım ayranasi oldu. Çok severim ama kendime kızıyorum 3 gün benim 2 haftaya mal olacak resmen. Ne gereği vardı ya. Onca emek çöpe gitti.
Bugün menu
Sabah 10.00
1dilim beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
4 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis etiform ekmek
1 türk kahvesi
Ara
8 badem 8 kuru uzum 1 ceviz
Aksam 15.45
4 parca haslanmis et
Boool salata
1.5 lt su icildi..Ausencia
Menum 03.05.2017 Çarşamba
Sabah
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 tost
Akşam
4 lt su 1 kayisi çayı 55 dakika yürüyüş
Iyi aksamlar canlar
Ayy ben okurken başıma ağrılar girdi Ausumgeçmiş olsun tatlım
Ausencia kaptanım bende biraz Nasrettin Hoca misali gördüm kendimi
sende haklısın
Bu huyumu hiç sevmem ama ortam gerilerde bende çok gerilirim, helede aile ortamında
İyi akşamlar
Çok yorgunum.
Sabah eşim şehir dışına bi görüşmeye gitti onu erken yolladım , sonra çoçuklar , sonra kurs çıkılta oğlanın dogum günü ona bi hediye bak , Eve gelip yemek yaptım sonra sohbet ... Sohbeti nasıl yaptım bilmiyomsonra pazara çık , oğlanın pastasını al gel totom yeni yer gördü .
Bugun bi türlü doygunluk hissi gelmedi , halbuki açlık hissetmiyordum kaç gündür..Nazaramı geldim ne
Arkadaşlar yok oldun iyce yüzünde kaşik kadar oldu dedilerboy kısa olunca çoçuk gibi oluyorum haklılar .
Menüm
Bugun düzenim bozuldu
Sabah 8 gibi
1 dl ekmek ,1,5 yumurta .
Az peynir ,domates .
Öğlen :
3 ekmeksiz köfte
Yr. Br ayran
İkindi : (sohbette)
2 kş yeşil mercimek
2 kş keşkek
Yiyecegim başka bişi yoktu ve çok açtım bunlada doymadım zaten ..
Pazarda fena olcak gibi oldum bi sslatalık yedim eve gelincede 3-5 erik .2 kuru kayısı birazda çam fıstık .
Hala çok açım1 günde insanın düzeni bu kadar bozylurmu yahu .. Uyumak istiyorum kötüyüm ..
Sahaha toparlanırım inş ...
Ha bu arada pazardan sonra 1 saatde yürüdüm ama nasıl yürüdüm bilmiyorum...
Kızlar babam dün taburcu oldu eve geldi allahıma şükürler olsun iyi :)
Ben de dün gelemedim yoğun bir gündüMenümü hatırlamıyorum ama cıs yoktu bunu hatırlıyorum
Bugünkü menüm
Sabah
2 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Sandviç (peynir salam salatalık domatesli)
Akşam
1 kepçe kıymalı bezelye
1 kase yoğurt çorbası
1 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Su:1,5 lt
Spor: yarım saat yürüyüş
iyi akşamlar...canım çok sıkkın...hiç sevmem yedim pişmanım yazılarını,yine akşam yedim...açmıydım?deyil....sadece yine çay keyfi yaktı beni...sinirim bozuldu ya...motivem düştü eminim...yoksa aç falan olduğumdan yemiyorum...kocam da iyisin yeter diyor,bi de yemekle mutlu olan biriyim üstüne üstlük de super bi çay sofrası ve çok yenik düştüm 2gündür...ama gerçekten bu son gerçekten...yarın gelirim...moral sıfır...diyetteyken hiç yapmam böyle şeyler bu defa böyle aptalca oldu
Ausencia yazacak çok şeyim varda ucunda deşifre olmak var diye es geçiyorum, bu mevzular yüzünden piskolojide kalmadı bende kv kişisi bi giderken arardı birde dönerken, oradayken yada görümce burdaykendi hiç aramaz bende aramıyorum gerCide içimden gelmiyor hiç
Menüm
Sabah: 2 dlm tb ekmeği arasına kaşar ile tost ve yeşil çay.
Ara: sade Türk kahvesi, 1 kare bitter.
Öğlen: mantar sote, ayran, salata ve 1 dlm tb ekmeği.
Ara: 3 hurma.
Aksam: pırasa yemeği, yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.
Su: 2.5 lt.
Spor: 45 dakika yürüyüş, 30 dakika aktif spor.
Ausum gecmis olsun canım.
Neyseki alninin akiyla halletmissin.
Aile isleri gerçekten insani gerebiliyor.
Ama biliyorsun önemli olan sonucu.
Anladığım kadariyla seninki de iyi sonuclanmis
menüm...
11.00 2yumurtadan biberli omlet
çoban salata
1dilim ekmek
lor
peynir
18.00 3yaprak sarma
2lahana sarma
1parça tavuk
salata
lor
19.30 cıs ve çay
2.5litre su
3yeşil çay
Oy oy den halledersin en iyi şekilde kaptanım adaletine kararlılığına sabrına güveniyorum
Ya hep benim yapmam gereken işler yani kadın gelirse dıgıdık dıgıdık yapamam işleri ama beni oyalayacak işleri de verebilirim ama tanıdığım bi kadın da yok burda olduğu kadar bakalım
Kız sen böyle olmazdın hamiş kalmış olmayasın
Acimmm açccccccc
Menümü de yazayım akşama kadar açlık akşam saldırış
Sabah ve öğlen (yani sabahtan kalanları öğlende yedim aşağıda toplamı var)
Bi kabak
Bi kaç köz biber
Peynir
Zeytin
2 yumurta
Bi dl ekmek
Ara
Bi kaç fındık badem
Akşam
Çorba
Lahana yemeği
Salata
Bi kaşık erişte
Ara
Bi porsiyon meyve (1/8 elma,2-3 dl portakal bi dl kivi gibi)
Bi kaç çerez,bir incir
Ay suyu yazamadım ama suyu içmeye de pek fırsat bulamadım 1,5 kaptanımMenümü de yazayım akşama kadar açlık akşam saldırış
Sabah ve öğlen (yani sabahtan kalanları öğlende yedim aşağıda toplamı var)
Bi kabak
Bi kaç köz biber
Peynir
Zeytin
2 yumurta
Bi dl ekmek
Ara
Bi kaç fındık badem
Akşam
Çorba
Lahana yemeği
Salata
Bi kaşık erişte
Ara
Bi porsiyon meyve (1/8 elma,2-3 dl portakal bi dl kivi gibi)
Bi kaç çerez,bir incir
Ay suyu yazamadım ama suyu içmeye de pek fırsat bulamadım 1,5 kaptanım
Olacak inşallah normalde öğlen özen gösteririm de işte saat kavramı YOk oldu iş yaparken çocukları Bile komşuma aldırdım yarın erken paydos olacak inşallahgün içini geçiiştirip akşam saldırmayın ...
öğle yemeğinde kendi sofranıza özenin .
saat 3-4 gibi aranızı mutlaka yapın .
bakın akşam sırf yemek için yiyorsunuz o zaman .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?