nevim canım ciğerim iyi geceler hayatım yatıyorum ben yarın 15 mayıs gençlik yürüyüşü var görevliyim yatıyım sabah erkenciyim gene öpüyorum hayatımm
minnoşprenses esen sana emanet bende çıktım.byeee
minnoşprenses esen sana emanet bende çıktım.byeee
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
triptofan anşaaa+ nev81+
manzaraya bak yaaa. birden bi tuhaf oldum. ben arada bir gelebilir miyim buraya kaptanınız kim? izin almam lazımmı? kırmızıgülmüydüü? lüffen lüffeenn.
ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım
kaptanımız kırmızıgül gel tabi triptofancım bizim takımıza gelene neden geldin demioruz bizben sizin takıma sizi görmeye geldiğimde demediklerini bırakmadılar geleceksen bırakmasaydın diye
hayırdır cnm ne oldu ki :18::18:
ben sadece haberiniz yok diye yazmıştım nevin bizim takıma geldiğini nese önemli değil sen gel bizim takıma triptofancım ben yazmam daha 14. takıma 7.takımda mutluyum güsel bir takımım var burada herkes paylaşım yapıo ama cnm kabul et o dönemde kimse paylaşım yapmıodu geliodum ama kimseyi görmeyince gidiodum geriiii burda sürekli yazışmalar oluo nese ya boşver bunları sen gel ama ben kovmam kimseyiii 7.takım olrak misafir perverizcanım ondan değil. gergin bir tartışma ortamının oratsında nev de bize geldi yazınca biraz manidar oldutalihsizlik diyelim. bide sen bizim takımdayken çok uğramıyodun bu yüzden sitemleri. sevdiğimizden yani.kıskandık buraya geçince paylaşımın arttı ya. yani ben kendi adıma konuşayım.öle işte. sen kovsanda gelirim ben buraya amaa
7. takım çok yaşa 7. takım çok yaşa :92::92::92: kaptan kırmızım azerim minnoşum ganfedcim minavercim frangipanicim doğacım ceycecim nerdesiniz
günaydın şekerlerimmmm
ayyy canlarımmm bu günde bi aksilik olur bulusamazsak beni deliye cıkartıcaklar
pazartesi gelmezsem bilinki delirdi meyvee kapsama alanı dısındaa
gülüm on göre ayırırsın beni artık yarısmada deli bulunamazz belki buda gizli kuraldırr
ayyy kızlar birazdan peyniri yumurta yapcam kendime ohh mis gibi t.b. ekmeğimle yicemmm
bana afiyetler olsun diğmi şekerlerr ..
ayy ınanmıyorumm nevcımm canımın ıcısı ıste benım tamda boyle bır seye ıhtıyacım var tatlım caba bulabılırsen o dıyetı bana msj atabılırsmısın tattlım yaa hamılelıkte duba gıbın olmaktan cok korkuyorum yaaCanım özel hamilelik diyeti varmış.Benim arkadaşım hamileliğinde o sayede yalnızca 7 kilo aldı ve bebeği de nur topu gibi 3.5 kg doğdu.
gule gule trıptofancım yıne gel bız hep beklerızminnoşprenses esen sana emanet bende çıktım.byeee
julıııı ne oldu geldımı asker sekercımm7. takım çok yaşa 7. takım çok yaşa :92::92::92: kaptan kırmızım azerim minnoşum ganfedcim minavercim frangipanicim doğacım ceycecim nerdesiniz
gunaydınn meyvısım ayy gıtde gel hele ne yapıcaksınız cok merak edıyorum sekercımgünaydın şekerlerimmmm
ayyy canlarımmm bu günde bi aksilik olur bulusamazsak beni deliye cıkartıcaklar
pazartesi gelmezsem bilinki delirdi meyvee kapsama alanı dısındaa
gülüm on göre ayırırsın beni artık yarısmada deli bulunamazz belki buda gizli kuraldırr
ayyy kızlar birazdan peyniri yumurta yapcam kendime ohh mis gibi t.b. ekmeğimle yicemmm
bana afiyetler olsun diğmi şekerlerr ..
20 dk leslimi yaptım 10 dk kadarda kendimce debelendim
Canım elbette öğrenir yazarım ama şöyle olması daha sağlıklı.Şimdi sen hamileliğini öğrendikten sonra doktorun seni diyetisyene yönlediriyor.Beraberce senin günlük kalori ihtiyacın ve bebeğin ihtiyacı hesaplanıyor.Karbonhdrat,protein ve yağlar sana kilo aldırmayacak şekilde düzenleniyor ve eline bir liste veriyorlar.Sen bu listeyi hamileliğin boyunca yapıyorsun.Ayın ilerledikçe,liste de artıyor;7-8 kilo ile bu süreci atlatıyorsun.Yani liste sana özel hazırlanacak doktorun tarafından.ayy ınanmıyorumm nevcımm canımın ıcısı ıste benım tamda boyle bır seye ıhtıyacım var tatlım caba bulabılırsen o dıyetı bana msj atabılırsmısın tattlım yaa hamılelıkte duba gıbın olmaktan cok korkuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?