Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptanımız kırmızıgül gel tabi triptofancım bizim takımıza gelene neden geldin demioruz biz ben sizin takıma sizi görmeye geldiğimde demediklerini bırakmadılar geleceksen bırakmasaydın diye

ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım

kaptanımız kırmızıgül gel tabi triptofancım bizim takımıza gelene neden geldin demioruz biz ben sizin takıma sizi görmeye geldiğimde demediklerini bırakmadılar geleceksen bırakmasaydın diye

canım ondan değil. gergin bir tartışma ortamının oratsında nev de bize geldi yazınca biraz manidar oldutalihsizlik diyelim. bide sen bizim takımdayken çok uğramıyodun bu yüzden sitemleri. sevdiğimizden yani.kıskandık buraya geçince paylaşımın arttı ya.yani ben kendi adıma konuşayım.öle işte. sen kovsanda gelirim ben buraya amaa

ben sadece haberiniz yok diye yazmıştım nevin bizim takıma geldiğini nese önemli değil sen gel bizim takıma triptofancım ben yazmam daha 14. takıma 7.takımda mutluyum güsel bir takımım var burada herkes paylaşım yapıo ama cnm kabul et o dönemde kimse paylaşım yapmıodu geliodum ama kimseyi görmeyince gidiodum geriiii burda sürekli yazışmalar oluo nese ya boşver bunları sen gel ama ben kovmam kimseyiii 7.takım olrak misafir perveriz

7. takım çok yaşa 7. takım çok yaşa :92::92::92: kaptan kırmızım azerim minnoşum ganfedcim minavercim frangipanicim doğacım ceycecim nerdesiniz

7. takım çok yaşa 7. takım çok yaşa :92::92::92: kaptan kırmızım azerim minnoşum ganfedcim minavercim frangipanicim doğacım ceycecim nerdesiniz

askerinin sevincinden uyuyamadınmı kız bende kızımın sayesinde 6.30 da kalkdım biraz buralarda turlayıp 1 mil leslie yapıcam hazır herkes uyurken

günaydın şekerlerimmmm

ayyy canlarımmm bu günde bi aksilik olur bulusamazsak beni deliye cıkartıcaklar
pazartesi gelmezsem bilinki delirdi meyvee kapsama alanı dısındaa
gülüm on göre ayırırsın beni artık yarısmada deli bulunamazz belki buda gizli kuraldırr

ayyy kızlar birazdan peyniri yumurta yapcam kendime ohh mis gibi t.b. ekmeğimle yicemmm
bana afiyetler olsun diğmi şekerlerr ..

olsun canım olsun da yaramasın

Canım özel hamilelik diyeti varmış.Benim arkadaşım hamileliğinde o sayede yalnızca 7 kilo aldı ve bebeği de nur topu gibi 3.5 kg doğdu.
ayy ınanmıyorumm nevcımm canımın ıcısı ıste benım tamda boyle bır seye ıhtıyacım var tatlım caba bulabılırsen o dıyetı bana msj atabılırsmısın tattlım yaa hamılelıkte duba gıbın olmaktan cok korkuyorum yaa
minnoşprenses esen sana emanet bende çıktım.byeee
gule gule trıptofancım yıne gel bız hep beklerız
julıııı ne oldu geldımı asker sekercımm
gunaydınn meyvısım ayy gıtde gel hele ne yapıcaksınız cok merak edıyorum sekercım
20 dk leslimi yaptım 10 dk kadarda kendimce debelendim

ıyıymıs dogacım ben o debelenmeyı bılem yapmadımm

Canım elbette öğrenir yazarım ama şöyle olması daha sağlıklı.Şimdi sen hamileliğini öğrendikten sonra doktorun seni diyetisyene yönlediriyor.Beraberce senin günlük kalori ihtiyacın ve bebeğin ihtiyacı hesaplanıyor.Karbonhdrat,protein ve yağlar sana kilo aldırmayacak şekilde düzenleniyor ve eline bir liste veriyorlar.Sen bu listeyi hamileliğin boyunca yapıyorsun.Ayın ilerledikçe,liste de artıyor;7-8 kilo ile bu süreci atlatıyorsun.Yani liste sana özel hazırlanacak doktorun tarafından.

Güünnnnaaaaayyyddddıııınnnnn Hanımlar her cuma tartılma gününden sonra kendime 1 günlük tatil veririm.Cumartesi diyetimin tatil günüydü,ama ben yine de çok dışına çıkmamaya çalıştım.Dün sabah haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 domates ve 1 salatalıkla kahvaltımı yaptım.Öğle yemeğinde 1 simit ve 1 ayran yedim Akşam yemeğinde kepek ekmeği ile yapılmış olsa da karışık orta boy bir tost yedim.Aralarda meyve atıştırdım.Dün biraz karbonhidrat ağırlıklı beslendim.Bugün ise ciddiyetle diyetime döndüm İnşallah akşama kadar evde olduğum bu pazar gününü kazasız belasız atlatırım kaçamaksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…