askerinin sevincinden uyuyamadınmı kızbende kızımın sayesinde 6.30 da kalkdım biraz buralarda turlayıp 1 mil leslie yapıcam hazır herkes uyurken
20 dk leslimi yaptım 10 dk kadarda kendimce debelendim
he valla bu sıralar dengem sapıttı askerim 1 de arayacaktı onu bekledim devriyesi vardıda devriyeden 1 de geldi işte geç saatlere kadar yoruluo bitanemhayırlısı ile perşembe günü dönüyor
Gözün aydın Julia'cım.Geldikten sonra da,çok mutlu aydınlık günler geçirmen dileği ile.Senin içim herşey çok güzel olur umarımhe valla bu sıralar dengem sapıttı askerim 1 de arayacaktı onu bekledim devriyesi vardıda devriyeden 1 de geldi işte geç saatlere kadar yoruluo bitanemhayırlısı ile perşembe günü dönüyor
Tünaydıntünaydın canlarım geç oldu ama malum pazar bugün
Kızlarrrrrr,habere bakınAllah rahmet eylesin,çok üzüldüm.Ya bu ilaçları kimse kullanmasın ne olur.Bu işin yolu boğazı tutmaktan geçiyor işte kim ne derse desin,diyet uzun vadeye yayılması gereken bir süreç.1 ayda 10 kilo vermek normalmiş gibi neden insanlar bu tuzaklara düşüyor neden.Geçenlerde 61 kiloyum diyen bir arkadaş altın çileğe başlamış,çok kızdım,5 kilo fazlalık için bu risk alınır mı.Ben 105 kilo olduğum gün dahi ilaca yaklaşmadım.Bizim burda bir dahiliyeci vardı,120-130 kilo kadınları 55-60 kiloya düşürdü 3 ayda.Kendisi de kullnarak 40 kilo verdi.Adı doktor ya,acaba gitsem mi diye düşünürken adam görevi bıraktı gitti,öğrendik ki kansere yakalanmış.Zayıflattığı kadınların çoğu da inanın diyalize bağlandı.Birçoğu da antideprasan kullanmaya başladı intihar yatkınlığı,kaygı kontrolsüzlüğü teşhisiyle.Meğer doktor hap tedavisi uyguluyormuş.Ne acı İşte aşağıdaki haber de umut tacirlerinin cinayeti,umut yolcularının felaketi :2:
Bartın’ın Çakırdemirci Köyü Muhtarı Hasan Sinaplı, eşi Fatma’yı (50) mutfakta hareketsiz bulunca otomobiliyle hastaneye götürmek için yola çıktı ve 112 Acil Servis’e haber verdi. Yolda ambulansa alınan kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Birkaç gündür, internetten satın aldığı altın çilek meyve ekstresinden üretilen zayıflama hapı kullandığı öğrenilen Fatma Sinaplı’nın cesedi otopsye gönderildi. Kesin ölüm nedeninin otopsi sonucu belirleneceğini kaydeden acılı eşi, “Ölümü bu ilaçtandır,ilaçtan olduğu kesinleşirse suç duyurusunda bulunacağım” dedi. Fatma Sinaplı, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
[/COLOR]
Amin Doğa'cım amin.Hemen hemen aynı kiloda başlamışız ve şu an nerdeyse aynı kilodayız,sen şu an nasıl bir diyet ve spor programı uyguluyorsun?Kilo verme aralığın nasıl haftalık,memnun musun?öff çok kötü yaa hep bu hap map olaylarından tırstım sağlığımızı bozmadan zayıflamak nasip olur inşallah hepimize
Amin Doğa'cım amin.Hemen hemen aynı kiloda başlamışız ve şu an nerdeyse aynı kilodayız,sen şu an nasıl bir diyet ve spor programı uyguluyorsun?Kilo verme aralığın nasıl haftalık,memnun musun?
Oooooo,maşallahhhhhvalla kafama göre takılıyorumilk karbonhidrat diyetiyle başladım güzel kilo veriliyor amaaa kollesterolumun yükseldiğini hissettim bıraktım sporda eeee şeuyyy hımmm falan vakit kalırsa 20 dk yapmak istiyorum ama bu gün 20 dk leslie 15 dk zumba 15 da ıvır zıvır hareketler 50 dk oldu bu arada kendimi tanıtayım bu topiğin ablasıyım 42 olucaam yakında 17-14 yaşında oğlan 20 aylıkda kız annesiyim çalışıyorum
Oooooo,maşallahhhhhAllah bağışlasın,hayırlı evlat eylesin.Doğa dememde sakınca var mı sana,çok genç bir elektiriğin var,abla demek istemedim Ama abla diye hitap et dersen,tabi ki derim.Karbonhidrat diyetini ben de denemek istiyorum 20 mayısta müsli diyetim bitince,ne kadar attın bu diyetle canım
Of of of,ben de çok korkarım öyle şeylerden Doğa'cım.En güzeli sabırlı olmak değil mi,illa ki gidecek uzun vadede...aminnnn istediğin gibi söyle canım kh diyetinden dolayı +90 da bir arkadaş ameliyat oldu apandistmi pankreasımı ne olduğunu unuttum o normalin 4-5 katı büyümüş tehlikeli demiş dr kısa süreli yapabilirsin ama bir haftada 1.5 rahat verdim 2 hafta yaptım baktım kollesterel belirtileri var bıraktım varsa böyle bir sıkıntın hiç yapma derim
Of of of,ben de çok korkarım öyle şeylerden Doğa'cım.En güzeli sabırlı olmak değil mi,illa ki gidecek uzun vadede...
İnşallah Doğa'cım,şimdi 7'leri görmenin sabırsızlığı var,hepimize nasip olur inşallah.Ben sana özelden profilimin linkini atarım canım.yanii maşallah güzel gidiyorsun hiç düşünme 8 leri gördünböyle giderse 7 lere geçmen çok sürmez seninde fac... ın varsa istersen ekleyelim birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?