Anneme kalsa ohohoAyyy dur yahu 59lar bu hafta yeter
annen kızacak sonra bana kızımı erittin diye :)
Benim kütüge kızgınım bugün,aç bırakasım varHadi hadi pişiver de ye... yarın tartı günü .. çok geçe kalmasın akşam yemeği
dikkali ye perşembe akşamları efsercim ... tartıdan önce ki son çıkış :)))
Anneme kalsa ohohoAnnem Yata Yata kendi tombiş oluyor şişko annem
Benim kütüge kızgınım bugün,aç bırakasım var
Ayranı unuttum evet ama ..eee iyi madem ... bak bunu tarihe not et amaben bir şeyi ye dedim sen yemedin
börekleri ye deseydim keşke
Hmmmm ne güzel bir kapanış ...saygı duruşunda durasım geldi
ayyyyyyyyyy keşkemmmm diyeydinnn börek diye bak ozman geri çeviriyormuydum
O bile çok
anam sen erkenden ye de ... artık kütük soğan ekmek mi yer ... ayakkabı mı kemirir
Anam okuyor zaten , kurcalıyor
Sen mezun olunca diyorummmmm .... anneni mi alsak takıma ? ayyy bi nick alsana kadına yahu ..kanka olurum ben onunla seni çekiştiririm
2 hafta ust uste herolugu kim kaybetmiş de seri bulsungünaydın güzeller
Herkese planlı özenli düzenli perşembeler diliyorum
Ben dünkü kaldığım yerden işlere devam edecem inşallah yavaş yavaş olduğu kadar en görünen yerlerden başladım haftaya misafir gelip gittikten Sonra yaparım kalanları da
Kedibochi sen naptın hiç sesin çıkmıyo geçen haftaki hero luktan sonra bu hafta durumlar nasıl azıcık renk ver
tahmin etmiştim
No börek ...
zaten sen haklısın ayran var ceviz var ... çorbada fazlaymışşş .
Merhaba şekerler bugün gelemedim :) geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinizeeksik olmayın. Sabah uyandım baş ağrım yoktu. Camları sildim. Ama sanki yine yoklayacak gibi umarım ağrımaz
O bile çok
Anam okuyor zaten , kurcalıyor
Hiç çekinmez itina ile laf sokarı, özenle iğnelerAnnem biraz daha otursun yerinde, vallaha kk nın diline düşerim yoksa
Gelmiş 51 yaşına ama hey gidi hey
Menümü de yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 2 ceviz
2 salatalık 2 biber maydanoz
Limonlu yeşil çay
Ara
6 çilek
Öğleden sonra
1 avuç içi kadar (küçük) parça et
200 gr yoğurt
Bol salata
Ara
Karışık bitki çayı
Akşam 19-19:30 gibi
1 bardak süt ve
5 çilek yemeyi planlıyorum
Gece
Limonlu yeşil çay içerim
Su: şu an 1,8 ml.- 2,5 lt.ye tamamlarım
Spor: yokAusencia @_SARAYCA_
Menumu de vereyim gelmişken.
Kahvalti -ogle: 11.30
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek az bal fistik ezmesi.
Suzme peynir
Aksam : kiymali kabak yemegi
1 kase sade yogurt ustune 1 portakal koyup yedim
Ardindan filtre kahve biraz badem.
Su 500 ml icebildim çünkü gun boyu uyduk yada uyukladim. Gece yine mesaim vardi kizmla.
Yarin icin umitli degilim onemli de değil.
Cok kisamadim yoksa regl oncesi karbonda sıfır olursa kizima karşı cok sinirli oluyorum.
Bunu yasayacagima bir kac hafta gec incelmeyi yeglerim.
ahahahah midyada pirince giderken evdeki bulgurdan oldummmm
amaaaaaaaan iki parça börek mi ? haftaya 65.0 mı ?
Sabah ekmek coktu belki2 dilimi geçmiştirYormasaydın kendini çok . sende migren var mıydı saydın ?
ne varmış 51 yaştaahahahh tam benlik o yer ben ona laf sokarım , ben kızarım o bana laf sokar ama bdv ye dalarsa sorumlu değilim
çok güzel akşamı da istediğin gibi tamamlarsanbiraz daha erkene alsan iyi olur aslında ... erken yatacaksan özellikle .
menün gayet güzel ... bundan öncekilerde öyleydi .. tartıldın da mı umutsuzsun anlamadım şeri ?
en kısa şeri menüleri vardı bu hafta ve ben senden tamam heroluk falan değil de bizi memnun edecek bir şeyler gider diye düşündüm hafta boyu .
bu saatten sonra iki hafta geç incel falan ama bugün perşembe olduğunu unutmaz ve mutfaktan uzaklaşırsan takım için bence şahane menü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?