Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayranı unuttum evet ama ..eee iyi madem ... bak bunu tarihe not et ama ben bir şeyi ye dedim sen yemedin
börekleri ye deseydim keşke

Hmmmm ne güzel bir kapanış ...saygı duruşunda durasım geldi

ayyyyyyyyyy keşkemmmm diyeydinnn börek diye bak ozman geri çeviriyormuydum

Merhaba şekerler bugün gelemedim :) geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize eksik olmayın. Sabah uyandım baş ağrım yoktu. Camları sildim. Ama sanki yine yoklayacak gibi umarım ağrımaz

Sen mezun olunca diyorummmmm .... anneni mi alsak takıma ? ayyy bi nick alsana kadına yahu ..kanka olurum ben onunla seni çekiştiririm
Anam okuyor zaten , kurcalıyor
Hiç çekinmez itina ile laf sokarı, özenle iğneler Annem biraz daha otursun yerinde, vallaha kk nın diline düşerim yoksa
Gelmiş 51 yaşına ama hey gidi hey

Menümü de yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir 2 ceviz
2 salatalık 2 biber maydanoz
Limonlu yeşil çay
Ara
6 çilek
Öğleden sonra
1 avuç içi kadar (küçük) parça et
200 gr yoğurt
Bol salata
Ara
Karışık bitki çayı
Akşam 19-19:30 gibi
1 bardak süt ve
5 çilek yemeyi planlıyorum
Gece
Limonlu yeşil çay içerim
Su: şu an 1,8 ml.- 2,5 lt.ye tamamlarım
Spor: yok Ausencia @_SARAYCA_

2 hafta ust uste herolugu kim kaybetmiş de seri bulsun
Bu hafta benden grlar var sabit cikmiyim diye cabaliyorum pazartesi regl olacagim. Kahramanlık iddiam elbetteki yok

Menumu de vereyim gelmişken.
Kahvalti -ogle: 11.30
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek az bal fistik ezmesi.
Suzme peynir
Aksam : kiymali kabak yemegi
1 kase sade yogurt ustune 1 portakal koyup yedim
Ardindan filtre kahve biraz badem.
Su 500 ml icebildim çünkü gun boyu uyduk yada uyukladim. Gece yine mesaim vardi kizmla.

Yarin icin umitli degilim onemli de değil.
Cok kisamadim yoksa regl oncesi karbonda sıfır olursa kizima karşı cok sinirli oluyorum.
Bunu yasayacagima bir kac hafta gec incelmeyi yeglerim.

Merhaba şekerler bugün gelemedim :) geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize eksik olmayın. Sabah uyandım baş ağrım yoktu. Camları sildim. Ama sanki yine yoklayacak gibi umarım ağrımaz

Yormasaydın kendini çok . sende migren var mıydı saydın ?

Anam okuyor zaten , kurcalıyor
Hiç çekinmez itina ile laf sokarı, özenle iğneler Annem biraz daha otursun yerinde, vallaha kk nın diline düşerim yoksa
Gelmiş 51 yaşına ama hey gidi hey

ne varmış 51 yaşta ahahahh tam benlik o yer ben ona laf sokarım , ben kızarım o bana laf sokar ama bdv ye dalarsa sorumlu değilim

çok güzel akşamı da istediğin gibi tamamlarsan biraz daha erkene alsan iyi olur aslında ... erken yatacaksan özellikle .

menün gayet güzel ... bundan öncekilerde öyleydi .. tartıldın da mı umutsuzsun anlamadım şeri ?
en kısa şeri menüleri vardı bu hafta ve ben senden tamam heroluk falan değil de bizi memnun edecek bir şeyler gider diye düşündüm hafta boyu .
bu saatten sonra iki hafta geç incel falan ama bugün perşembe olduğunu unutmaz ve mutfaktan uzaklaşırsan takım için bence şahane menü olmuş

selam arkadaslar.. tatilim evdeyim daha cok gelirim daha iyi spor yaparim dedim ama hic bisey istedgim gibi olmadi ben tatil olsamda meslegim beni birakmiyor
gecen hafta misafirdi aile ziyaretiydi oyle gecti bu haftada gorumcemin 20. evlilik yildonumu esi rica etti gorumceme supriz yapmis 1 haftalik istanbul gezisi ayarlamis cocuklara bakarmisin dedi kiramadim ama 4 cocuk onun 2 cocuk benim ve en buyugu 12 yasinda dusunun artik evdeki cumbusu

Bugünkü menüm
Sabah
1 büyük bardak limonlu su
1 haşlanmış yumurta
1kk yağsız peynir
1dilim tahıllı ekmek
3 köz biber
Yeşil cay ve siyah çay
Ara türk kavesi ve kuru kaysı
Öglen
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek 1 havuç
Ara avuç içi kadar ceviz
Akşam (can sıkıntısından yemek isyemedim )
1 orta boy kase kadar pulbiberli yoğurt.
1 dilim ekmek
Kızımın tabaģından1 kaşık kadar pilav bir ćatal kadar patates püresi
1buçuk litre suyu içiyorum bugünü böyle kapatalım yarın ola hayırola

Sabah ekmek coktu belki2 dilimi geçmiştir
Ac kalinca saldirdim.
Ben her sabah tartiliyorum dikat etmeme rağmen o kadar sabah eksi 100gr ce eee dedi gitti.
Sabaha grlar olur anca.
Arti olmazda tatmin edici eksi gelmez benden bu hafta o kesin

cok sukur gorumcem yarin geliyor ama bu kalan uc gunumude temizlikle geciririm heralde... 6 cocuklu evin halini dusunu neyse kac gundur menu veremedim hazir cocuklar filme dalmisken bugun vereyim bari :)..
sabah,
1 dilim kepek ekmegi
1 yumurta
domates
salata
cesitli otlar :)

ogle, bir tane krep

ara birkac ceviz

aksam yesil fasulye,
2 parca haslanmis hindi eti
salata
iki parca kizarmis patates
aaahhh aaahhh cocuklara patates kizartinca tutmadim kendimi :) cocuklugum gencligim patatla gecti
su 1,5 lt 2 olur
spor 6 cocukla kosusturma disinda bisey yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…