Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben neden iş yapamadığımı buldum uyaranım çok bugün girişteki camlı yerin perdelerini ütüledim taktım yatak çarşaf söktüm çamaşır yıkadım iki makine yemek hazırladım bahçe suladım yabancı otları temizledim civcivleri kümese alıştırmayla uğraştım komşu geldi parkta oturalım dedi kıramadım oturdum bi buçuk saatte öyle gitti derken yine işte verim alamadım

Ayyy canımsın ya ablasınıda özlermiş
Ahum yoğun bi bahar temizliği yapıyorum kaç gündür inşallah pazar günü bitecek reglimde yeni bitti
Pazartesi hem oruca hem diyetine başlıyorum inşallah
Biraz kilo aldım ama veririm inşaallah
Bende seni çok özledim canım takum arkadaş larımıda
hatrınıbuda sana

Aynen canım şimdi uzun zamandır görneyenkerde ne kadar zayıflamılsın diyor bide sanki yapmak isrediğim herşeye ulaşmışım gibi bi rahatlık oldu sanki daha zayıf kiloları hayal edemiyorum ama gelicem inşaallah Pazartesi ve beni sakun 88etmeden gönderme kaptanım

Hayırlı olsun gözünüz aydın abla.cimcimeyi öperim
Valla Aus iki hafta alacak listeyi ben bilmem kaptan bilir Perşembe pointini

Ayyy ablam gelmiş gel artık abla ya veririz kiloları ben bu ara doksanlarda hissettiğim gibi hissediyorum yine kendimi.o mutsuzluktayım.halbuki 75 ler hayal Bile edemiyordum ama şimdi 65 ler hayalim doyumsuz insan oğlu yani sen 88 o Bile yetmez ozaman.
Bu ara bende başladım bahar temizliğine ama sadece başladım

Uyuku yok bu gece yine
Bende de yok Efser küçüğü uyuturken 10 dk kestirdim o oldu eşde geç gelince bekledim bide gündüz parktaki ergenleri düşünmekten uyuyamadım bu ara dadandılar daha kücücükler belki 13-14 ellerinde sigara ağızlarında küfür çogunluğu da kız haaa bugün bide yeni bişeye heves etmişler ellerinde poşetler bally kokluyorlar sıra sıra sen çok çektin ben az çektim tartışmasındalar hemen polisi aradım ailelerini bulsun yol yakınken haberdar etsinler diye ama sağolasıca polisler gelene kadar suçlu psikolojisindeki çocuklar çoktan tüymüşlerdi keşke oturup bi konuşsaydım ağızlarından laf alsaydım diyorum derdiniz ne diye sorsaydım diyorum yarın da gelirler mi ki diyorum ailelerini düşünüyom okula gönderiyorlar güya ama onlar hergün parkta orda burdalar.empati yaptıkça dahada kötü oluyorum Rabbim çoluğumuzu çocuğumuzu kötülüklerden kötü arkadaşlıklardan korusun Allah a emanet olsunlar hak yolundan sapmadan şeytana kanmadan büyüsünler inşallah

Günaydınnnnn

Hayırlı Cumalar .... güzel tartılar ... kiminden oooooo lalalaaar ...kiminde o la lar ...
Ama lütfen oooo lar olmayan bildirimler olsun

Biraz rahatsızdım gece ... eşim bırak her şeyi dağıtalımmm kafaları dedi bizde öyle yaptık ...

Ve geçmiş öyleeee gözüme bakıyor şu anda ... bi kahve yudumlayayım önce

Günaydın nnnnnnm pon lârı sallayim hatta suruyummn ,

Geçen hafta :66.6.
Bu hafta :65.5
Giden:_1100

Banuuuu yaaa müthiş ....bu If senin içinmiş .
Bi 1 kg bi yarım kilo falan derken ... her hafta duraksamadan almadan artılarla boğuşmadan kilo veriyorsun ilk kez

Müthiş ...

Sanırım wc de gelmiş

Kilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 72.3
Bu hafta : 72.1
Giden / fark : 200 gr.
Yüzde 0.27

Günaydınn şeri ...
Bu hafta tahminin çuvalladı ilk kez sende
En az 400 ... en çok 600 ... diyordum .

Olsun ... nadas haftası olsun . Geçen hafta gidenler bu haftayı arada kaynatır

Hep diyorum her hafta kilolar büyük büyük gitmez ...ama 500altında sürekli takılmak bi şeylerin yanlış gittiğini gösterir .
Senin ki bu haftalık nazarlık olsun

Heeeey heroooo

Bu menü ile sabaha 1 kg gider yahu senden

Hadi bakalım umutsuzluk yok ....

Güzel bildirim bekliyorum ... gelecek eminim

Bu hafta neden böyle olduk bi kişide olalala demedi
Kaptaniçem sen yarın bi hipnoz ol uyu biz seni ctesi uyandırırız olar mı

Sana ne oldu huuu

Sen bi perşembe ile toparlayacaktın işi ... kısırsız tabii...

Hadi bakem hadi ....tartı kıyak yapacak sana bu sabah

Sagolun canlarim.
Sabaha kadar acliktan uyuyamadim ve sonuç bu.
Sabaha kadar hep canim pide pizza gibi karbon iceren şeyler çekti.
Normalde pide severdim dee pizza da hic sevmem yahu.
Regl haftası kilo almam ama verdigim de önce ki haftaya göre hep zayıftır.
Bence yine de iyi çünkü sis oldugumu hissediyorum zaten.
Neyze dedigin gibi nadas.
Simdi tek arzum uyku butun tutkumbuydu.kiloyu dert edemicek kadar ruhlastim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…