Kalbimin bir köşesinde hep fatmanur ablam var Şuemojiyi görünce bile aklıma hep o geliyo çok kullanırdı
Antepia27 Abla ne zaman döncen sahalara arayı çok açmadan gelsen ya özledik kızıştırmalarını
Evet canım burda da bir çok arkadaşta öyle oluyor ... o yüzden spor listesinde de perşembe özellikle listedekilere spor çok önermiyoruz ama kendini çözen yine yapar .
denemediğin yol kalmadı be banu .
en çok hangisi işe yaramıştı bende unuttum .
yaaaa hiç sorma ...
oğlum var dedi ..düzenim bozuldu dedi .. ama gitmiştir artık . arada okuyor görüyorum ama yazmıyor halaAntepia27
onun en büyük tökezleme sebebi ... çok kilo verdi evet .. eminim herkesten çok güzel tebrikler aldı ...
Ama daha vermesi gereken kilo çok . bunun farkında olmalı
Doğru söylüyorsun en iyisi uyuyayım bari :/Sabret canım sabah tartı varhadi git uyu canım hadi. Önce tartı sonra da gelsin kahvaltı :)
Hayırlı olsun gözünüz aydın abla.cimcimeyi öperimEmmeyi bıraktık aburcubura düştük anne kek dap anne çibık anne çikitila anne leble
Onun söyleyişleri salta Emma amut ay fena mı ne fena sıska ama iştahı açıldı özel istek(aşırı ısrar ) üzerine kek fırında şu an
Valla Aus iki hafta alacak listeyi ben bilmem kaptan bilir Perşembe pointiniSelammm ben geldim ..
Lokale yürüyerek gittim geldim
Ahu cadısı perşembe sporunu yazmıyorsun ya yakında kalkışma yapcem heeed
45 dk tompolu yokuşlu yürüyüş
45 dk küçük yopla pilates
45 dk aynı tempoda eve dönüş
Dilim dışarda şu an bi duş ve finiş
Ayyy ablam gelmişAyyy canımsın ya ablasınıda özlermiş
Ahum yoğun bi bahar temizliği yapıyorum kaç gündür inşallah pazar günü bitecek reglimde yeni bitti
Pazartesi hem oruca hem diyetine başlıyorum inşallah
Biraz kilo aldım ama veririm inşaallah
Bende seni çok özledim canım takum arkadaş larımıda
hatrını buda sana
Aynen canım şimdi uzun zamandır görneyenkerde ne kadar zayıflamılsın diyor bide sanki yapmak isrediğim herşeye ulaşmışım gibi bi rahatlık oldu sanki daha zayıf kiloları hayal edemiyorum ama gelicem inşaallah Pazartesi ve beni sakun 88etmeden gönderme kaptanım
Bende de yok Efser küçüğü uyuturken 10 dk kestirdim o oldu eşde geç gelince bekledim bide gündüz parktaki ergenleri düşünmekten uyuyamadım bu ara dadandılar daha kücücükler belki 13-14 ellerinde sigara ağızlarında küfür çogunluğu da kız haaa bugün bide yeni bişeye heves etmişler ellerinde poşetler bally kokluyorlar sıra sıra sen çok çektin ben az çektim tartışmasındalar hemen polisi aradım ailelerini bulsun yol yakınken haberdar etsinler diye ama sağolasıca polisler gelene kadar suçlu psikolojisindeki çocuklar çoktan tüymüşlerdi keşke oturup bi konuşsaydım ağızlarından laf alsaydım diyorum derdiniz ne diye sorsaydım diyorum yarın da gelirler mi ki diyorum ailelerini düşünüyom okula gönderiyorlar güya ama onlar hergün parkta orda burdalar.empati yaptıkça dahada kötü oluyorum Rabbim çoluğumuzu çocuğumuzu kötülüklerden kötü arkadaşlıklardan korusun Allah a emanet olsunlar hak yolundan sapmadan şeytana kanmadan büyüsünler inşallahUyuku yok bu gece yine
Tebrik ederim canım süpersin
Günaydın nnnnnnm pon lârı sallayim hatta suruyummn ,
Geçen hafta :66.6.
Bu hafta :65.5
Giden:_1100
Kilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 72.3
Bu hafta : 72.1
Giden / fark : 200 gr.
Yüzde 0.27
Kilo bildirim zamanı
Geçen hafta : 72.3
Bu hafta : 72.1
Giden / fark : 200 gr.
Yüzde 0.27
Merhaba ben geldim :) bu hafta istediğim verimi alamadım yine sanırımbugün çok dikkat ettim ama direnç kilosu mudur nedir ya da beslenmemi mi değiştirmem lazım bilmiyorum kilom hep aynı bu ara. Ausencia abla ben izne mi ayrılsam acaba?
Bu arada menümü de yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
Salatalık domates
Çay
Öğlen
3 tane ızgara köfte
Ayran
Ara
1 tane grissini
Akşam
Salata
2 yk yoğurt
Ama itiraf edin tam perşembe menüsü olmamış mıı?
Bu hafta neden böyle olduk bi kişide olalala demedi
Kaptaniçem sen yarın bi hipnoz ol uyu biz seni ctesi uyandırırız olar mı
Sagolun canlarim.
Banuuuu yaaa müthiş ....bu If senin içinmiş .
Bi 1 kg bi yarım kilo falan derken ... her hafta duraksamadan almadan artılarla boğuşmadan kilo veriyorsun ilk kez
Müthiş ...
Sanırım wc de gelmiş
Günaydınn şeri ...
Bu hafta tahminin çuvalladı ilk kez sende
En az 400 ... en çok 600 ... diyordum .
Olsun ... nadas haftası olsun . Geçen hafta gidenler bu haftayı arada kaynatır
Hep diyorum her hafta kilolar büyük büyük gitmez ...ama 500altında sürekli takılmak bi şeylerin yanlış gittiğini gösterir .
Senin ki bu haftalık nazarlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?