Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayıptır söylemesi benim tesisatta bi tıkanıklık var galiba .form çayı keten tohumu yağı hatta ve hatta bugün ilaç mumessilinin masama bıraktığı 1000lik metformini bile yuttum tik yok.

ada81 yemiyor diye üzülme.istah azalması da bi tur savunma sistemi.sindirimi kapatıp bagisikliga yöneliyor vücut. Hastayken ye de iyiles tarihe karisacak
Haklisin sanirim o yemiyor diye ben cook geriliyorum ...ben gerilince bide esle tartistim bugun curcuna günüydü evimiz gormeliydiniz.. o gerginlikle esimle fenaaa takistik.. hic bisey olmamis gibi kolkola girip avmye gittik boyle delimiyiz neyiz diye düşünur oldum.....

Kızım hasta stres pek belli etmiyor ama
Stres yapmasin diyecemde o donemde hepimiz stres yapiyorduk... bana o donemlerde once saglik dediklerinde he he der dalga gecerdim yaaa bunlar ne diyor derdim küfür gibi algilardim... simdi ben hersey saglik diyorum baska bisey demiyorum....Rabbim emeklerinin karşılığını hayirlisiyla versin insallah....

Bi 15 dk yürüdüm 1 saate yakın da karın ve bacak çalıştımmm

Bu arada sabah içtiğim sinameki dönüş yolunda metrobüse bindiğim ilk dakikadan itibaren bir sancı olarak mideme vurdu bi durak sonra inip biraz nefes alayım dedim sOnra tekrar bindim soğuk soğuk terliyorum ama midem fena iki büklüm kaldım beylikdüünden cevizlibağa nasıl geldim orda bi wc ye kendimi nasıl attım bilmiyorum ama sonuç yine hüsran hala karnım ağrıyor sancım var ama çıkan tek şey hava

Kıyamam

Merhaba ben geldim :) bu hafta istediğim verimi alamadım yine sanırım bugün çok dikkat ettim ama direnç kilosu mudur nedir ya da beslenmemi mi değiştirmem lazım bilmiyorum kilom hep aynı bu ara. Ausencia abla ben izne mi ayrılsam acaba?
Bu arada menümü de yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
Salatalık domates
Çay

Öğlen
3 tane ızgara köfte
Ayran

Ara
1 tane grissini

Akşam
Salata
2 yk yoğurt

Ama itiraf edin tam perşembe menüsü olmamış mıı?

Midem fena bulandı bi yudum su içeyim de yatayım bari
Sabah mutlu tartılar hepimize Allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…