- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Benim küçük de çok inatçı benim de keçiler geliyor bazen.Sağolasın kelebegim zor bi cocuk cok nazli artik sinirlerim zipliyor oyle ilacsiz gecmesini bekliyoruz.. tamam cok ilac kullanmayi bende sevmem ama gerekince ne yapacagiz bilmiyorum.....
Geçmiş olsun Ada'cım ♡♡♡Kaptanim kizim cok hastaydi gece hic uyumadik... sabah dr goturduk endise edecek bi durum yok dedi ama öksürük basladi icim gidiyor o oksurdukce..ilac yazdi ama benim kizim pek fena ilaci daha icer icmez kusuyor bilerek yapiyor.. zaten ilaci icirmek icin on takla atiyoruz..bi surup iciyor hoop kandirip avmye gidiyoruz... aksi takdirde cikariyor.. doktora gitmek anlamsız oldu ilaç icmedigi surece ...
Kusmasi beni cook sinirlendiriyor ve uzuyor... kusma bilerek hastaliktan degil ilac kokusundan tripten yaniii))
Eger düzelmezse artik mecbur serum aldiracam doktor gerek yok dedi ama ilac içmiyor ki ne yapacagimi sasirdim.... iki kasik bisey yiyor ardindan ilac icince hoop geri çıkıyor yüzü küçüldu yavrumun...((
Varsa olabilir ben çayını duymuştumSağol canım ♡ Biberiye yağı ile masaj mı yapmalıyım?
Tamam canım temin edip deneyeyim Sağol :)Varsa olabilir ben çayını duymuştum
Sağol canimbenim..Geçmiş olsun Ada'cım ♡♡♡
Sagol canim oyle hic uyku duzenim kalmadii...
Kaptanim kizim cok hastaydi gece hic uyumadik... sabah dr goturduk endise edecek bi durum yok dedi ama öksürük basladi icim gidiyor o oksurdukce..ilac yazdi ama benim kizim pek fena ilaci daha icer icmez kusuyor bilerek yapiyor.. zaten ilaci icirmek icin on takla atiyoruz..bi surup iciyor hoop kandirip avmye gidiyoruz... aksi takdirde cikariyor.. doktora gitmek anlamsız oldu ilaç icmedigi surece ...
Kusmasi beni cook sinirlendiriyor ve uzuyor... kusma bilerek hastaliktan degil ilac kokusundan tripten yaniii))
Eger düzelmezse artik mecbur serum aldiracam doktor gerek yok dedi ama ilac içmiyor ki ne yapacagimi sasirdim.... iki kasik bisey yiyor ardindan ilac icince hoop geri çıkıyor yüzü küçüldu yavrumun...((
Eşim ısrarla 2 kofteden bisey olmaz diyor .gr mi ne ki koftenin diye ekliyor.
Bend e dedim ki olmazzzz şuan ben yağ yakıyorum hemde cızır cızır .he diyo o ses senden geliyor
Tesekkurler ececimmm . icmem yemem diyen cocuk cok zor... simdi boş yavan ekmek yiyor neyse en azindan onu yiyor diye seviniyorumGeçmiş olsun seni anlıyorum benim küçükte çok hasta olur Rabbim şifa versin
Diyet kıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?