Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kıyamam canım benim,tamam.Bu şartlarda ben öğrenip arkadaşımdan sana ayrıntılı kopyalarım tatlım.

Ben sizi özledim amaaaaaaa Gerçi bu da benim neredeyse son 2 boş haftasonum,sonra haftasonlarını ben de haftasonu gibi geçiricem;ailemleeeee Ama şaka bir yana kararınız çok isabetli,haftasonları pc başında geçirmeme ve aile ile vakit geçirme kararınız.Hafta içleri hepiniz sürekli burda paylaşım halindesiniz zaten,haftasonu da olursa gerçekten sevdiklerimizle beraberliğimizden çalıyoruz kimi zaman istemeyerek.Ben de takım arkadaşlarım sevdikleri ile beraberken takımın yalnız yaşayan üyesi olarak nöbetimi hiç aksatmadım.ASAYİŞŞŞŞŞ BERKEMAAAALLL

Son düzenleme:

hosgeldın meyvem valla bende bılgısayarı kapattım dus aldım saclarımı falan kuruttum dedım bı bakım belkı gelmıstır meyvısım ne yaptı acep dıye sen yazmıssın ıyı barı sevındım annesının gelmemesıne cok guzel bır gun gecırdın demek ne guzel. 5 gunde 5 kıloya degılde ufaktan proteın agırlıklı bır deıyete baslıyorum bende tatlım. zaten persembe gunu kayınvalıdemler gelıyor pazara kadar ben yokum kılzar sımdıden soylıyımkı sonradan karısıklıga gelır unuturum falan kılomuda persembe gunu bıldırırım kırmızı gulum cunku onları bır ılceye goturucegız gezmeye orda kalabılırız . ama cuma sabahı evdeysem tabıkı tekrardan bıldırırım canlarım. hadı bende yatıyorum hepınızıe ıyı geceler kızlarr
meyvısımm datlı datlıı ruyalar gor emıı

günaydın şekerlerimm

nasılsınız bakalım meyveniz bu gün lapa yapıyor vücudum odun gibi oldu öyle şişim ki yüzüklerim zor oluyor elime.. :26:

bu hafta cok güzel bi hafta canlarımmm hadi toplanın bakalımmm
kimler neler basarıcak bu hafta acabaaaaa

minnosum bende salı aksamı annemlere gidiyorum önümüzdeki 1 ay sürekli annemlere gidicem her hafta sonu belki yıllık izin alır giderim şuanda planlar tam oturmadı durum karısık..reflüden dolayı midemin rahatlaması gerekiyor canım ağır seyler yiyemem protein cok ağır geliyor benim mideme ondan 5 g 5 i yapayımda biraza rahatlarım midem boş olacağından sonrasındada proteine ağırlık veririm annemlerde falan...

merak etmiştim iyi olmuş ne işi var ki sizinle miden içinde pirinç iyi olur geçmiş olsun canım çok karıştırmaman lazım yediklerini

Günnnnnaaaaayyyydddııınnnn Hanımlar hadi toplanın amaaaaaa,2 gündür özledim muhabbetlerinizi Şu an okuldayım,ilk dersim boştu size bir GÜNAYDIN diyim dedim.Haftasonları diyetler için bıçak sırtı ama,bugünden itibaren toparlanıyoruz demi Gitsin kilolaaarrrr

nevcimm .. haklısın hafta sonları hepimiz için tam bi fiyasko ama pazartesiler toparlanmak için süper
cumaya yine biz 1. yizzz
durmadan üşenmeden yorulmadan hedefge kosuyoruzzz

bu sabah herkesin işi var heraldee ii bakalım siz yoksunuz bende gidiyorummm
gecen hafta cıkartmam gereken bi listem vardı tembellikten cıkartmadım onu yapayımm

allah bagislasin canim rabbim kotu gun gostermesinhic birine

Amin Doğa'cım amin.Hemen hemen aynı kiloda başlamışız ve şu an nerdeyse aynı kilodayız,sen şu an nasıl bir diyet ve spor programı uyguluyorsun?Kilo verme aralığın nasıl haftalık,memnun musun?

nev81 zayiflama hapi olan yazini okudum . cokda ilgimi cekti ama malesef hic ders almiyoruz . zayiflatiyor diye buldugumuz her ilaci yutuyoruz sonucunu dusunmeden malesef sonuc genelde husran oluyor ben dogal yokldan vede doktor kontrolunde zayiflamaktan yanayim insan biraz dikkat edince zaten kilolar gidiyor demi o yuzden riske girmeye gerek yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…