Kıyamam canım benim,tamam.Bu şartlarda ben öğrenip arkadaşımdan sana ayrıntılı kopyalarım tatlım.nevcım benım yasadıgım sehırde bır tane kadın dogum doktoru var oda kasap gıbı onune gelen hamılere koyun gıbı herkese aynı seyı yazıp gondeıryormus artıı bıde benım oldugum sehırde dıyetısyende yok oyuzden sordum tatlım
nevcim.....hepsi haftasonu tatiline girdi kesin..hafta icin kurallarimiz kati hafta sonuda malum herkesin ailesi colugu cocugu..alisverisiydi...o gunleri gercek hafta sonu gibi geciriyoruzbende kardesimle vakit geciriyorum hafta ici neredeyse goremiyorum onu, yani bende yok denecek kadar az giriyorum buraya.
Kıyamam canım benim,tamam.Bu şartlarda ben öğrenip arkadaşımdan sana ayrıntılı kopyalarım tatlım.
İyi geceler,ve az kalorili haftalar hepinize.Ben de yatıyorumiyi geceler güzeller
meyvemmmmmmmmmmmmmm nerdesın ne yaptın bugun tatlım
geldim minnosum geldimm..
tüm gün gezdim annesi gelmedii:)) tarihiçamasırhaneye gittik eğlenceliydi yani aksamda geldim hazırlandım düğüne gittim..
ama midem cok kötü reflü oldum yarın lapa yapıcam mecburen 5 g 5 e baslıyorum..
hosgeldın meyvem valla bende bılgısayarı kapattım dus aldım saclarımı falan kuruttum dedım bı bakım belkı gelmıstır meyvısım ne yaptı acep dıye sen yazmıssın ıyı barı sevındım annesının gelmemesıne cok guzel bır gun gecırdın demek ne guzel. 5 gunde 5 kıloya degılde ufaktan proteın agırlıklı bır deıyete baslıyorum bende tatlım. zaten persembe gunu kayınvalıdemler gelıyor pazara kadar ben yokum kılzar sımdıden soylıyımkı sonradan karısıklıga gelır unuturum falan kılomuda persembe gunu bıldırırım kırmızı gulum cunku onları bır ılceye goturucegız gezmeye orda kalabılırız . ama cuma sabahı evdeysem tabıkı tekrardan bıldırırım canlarım. hadı bende yatıyorum hepınızıe ıyı geceler kızlarr
meyvısımm datlı datlıı ruyalar gor emıı
geldim minnosum geldimm..
tüm gün gezdim annesi gelmedii:)) tarihiçamasırhaneye gittik eğlenceliydi yani aksamda geldim hazırlandım düğüne gittim..
ama midem cok kötü reflü oldum yarın lapa yapıcam mecburen 5 g 5 e baslıyorum..
merak etmiştim iyi olmuş ne işi var ki sizinle miden içinde pirinç iyi olur geçmiş olsun canım çok karıştırmaman lazım yediklerini
GünnnnnaaaaayyyydddııınnnnHanımlar hadi toplanın amaaaaaa,2 gündür özledim muhabbetlerinizi Şu an okuldayım,ilk dersim boştu size bir GÜNAYDIN diyim dedim.Haftasonları diyetler için bıçak sırtı ama,bugünden itibaren toparlanıyoruz demi Gitsin kilolaaarrrr
allah bagislasin canim rabbim kotu gun gostermesinhic birinevalla kafama göre takılıyorumilk karbonhidrat diyetiyle başladım güzel kilo veriliyor amaaa kollesterolumun yükseldiğini hissettim bıraktım sporda eeee şeuyyy hımmm falan vakit kalırsa 20 dk yapmak istiyorum ama bu gün 20 dk leslie 15 dk zumba 15 da ıvır zıvır hareketler 50 dk oldu bu arada kendimi tanıtayım bu topiğin ablasıyım 42 olucaam yakında 17-14 yaşında oğlan 20 aylıkda kız annesiyim çalışıyorum
Amin Doğa'cım amin.Hemen hemen aynı kiloda başlamışız ve şu an nerdeyse aynı kilodayız,sen şu an nasıl bir diyet ve spor programı uyguluyorsun?Kilo verme aralığın nasıl haftalık,memnun musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?