Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben mortim sakın kupa kaldırma sakın ( her ne kadar sonuna kadar haketsende)
Haftaya devam ediyoruz haftaya da birinci gelirsen kupa senin ben birinci gelirsem 3. Haftaya bakarız tamam mı
Ahahaa sana tozunu alacam demişti kıvırma kıvırma yenildin işte haftaya da alır tozunu aeben apla

Aynura sabah beri yazıştık .
ama buradan da iki kelam yazayım .
sonuçta arkadaşlar da sana sabah beri telden neler çektirdiğimin özetini bilsin .. artı çıkana laf etmedi demesin .

Özeti.
Bu hafta metana ..hızına çok güvendin .. ne olursa olsun son iki günde toparlarım ve eksiler gelir dedin .

Ama akıldaki hesapla tartı örtüşmedi . bir de regl nin gelmeme etkisi ..

O yüzden verdiğin sözü kesinlikle tutup , çok güzel kilolarla haftaya eksileceğine ve böyle devam edeceğine ... eminim.

Ben ödül felan yapmayacağım ne ödülüyse zıkkımın kökü ziftin peki pek iştahımı acmadı
200 Gr anca ziftin peki iyi gider

ödül mü ?
ne ödülü ?
ödül mödül yok ..
200 verene de yok 2000 verene de

ödül mezun olunca

kaptaniçem karikatğrde temssili yoksa fıstık gibi hatunu sakallı hoca amca olmadı .

ayyyy rahmetli dedeme benzettim ben ordan kanım kaynadı

Aslında kendi koyduğum kuralı çiğnemedim yani listede. + çikmama ama böylede zor 200 haftaya beklenen ziyaretçim gelirde inş 1 kilodan az vermem

not alalım .... ece mavi 517. etapta yani haftaya 69.9

evetttt ortim ada81 mortim DelyDoly
destan yazasım varda,nasıl yapacam araştırma içindeyim.

anaaaam sen ada ile orti misin hayıııııııııııııııııır ...
sen sadece deli ile morti ol

ya işte meta çok iyi aslında ... maşallah yedi mi almasını da durdu mu vermesini de biliyor tanıdım ben onu tanıdım aynı benim ki

o yüzden oynayıp durmuyoruz metamızla al ver al ver ... sakin gidiyoruz hem abartmadan hem şoksuz ...

Geliyo kafamaispankli gözleme olurmu

Olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz

Bence DelyDoly sen bu hafta kacamaksız bir 4 gün yapsan bak direction falan kalıyor mu

dely i bi 4 gün paklıyor zaten ..onu da tam yapamıyor ki

Ahahaa sana tozunu alacam demişti kıvırma kıvırma yenildin işte haftaya da alır tozunu aeben apla
heyyyy noluyooooooooo.ablamı yanlız mı sandınız .@aeben daha önce demişti 3 haftalık yapak diye.ben şahidim.henüz yenilgi yok.o ablamki benden ufak tefektir lakin bana yan bakana yürürdü.

Anam bi ye bı yeme
gözlerimi yumdum mmmmm mmmmm beynimin eski defterleri karıştırdım..veee biberiye çıktı ordan.gidip aktardan biberiye alıcam.
Bende mı alsam

Biz anlaştık hafta içi sen aradan çık bakayım

Ben en iyisi havuç kemireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…