Zaten önce öyle yazmıştım düzelttimhakan gelmedi mi diye okuyorum
Ahahaa sana tozunu alacam demişti kıvırma kıvırma yenildin işte haftaya da alır tozunu aeben aplaaeben mortim sakın kupa kaldırma sakın ( her ne kadar sonuna kadar haketsende)
Haftaya devam ediyoruz haftaya da birinci gelirsen kupa senin ben birinci gelirsem 3. Haftaya bakarız tamam mı
İyi günler iyi sabahlar...sabahın köründe uyanan aynura yazmıyorsa bilinki utancınfan artısını kemirmekle meşkuldür...nedenleri çok anlatacak şeyde çok ama üzgünüm özetle bu..hiç bir sebep şu anki artımı deyişemez.kaptanımı takımımı zora sokacağım için çok üzgünüm.emek veren çabalayan atkadaşlarımım hakkına girdim.üzür dilerim hepimizden.
Geçen hafta 66.6
Bu hafta 66.9
Fark +300
Ben ödül felan yapmayacağım ne ödülüyse zıkkımın kökü ziftin peki pek iştahımı acmadı
200 Gr anca ziftin peki iyi gider
kaptaniçem karikatğrde temssili yoksa fıstık gibi hatunu sakallı hoca amca olmadı .
Aslında kendi koyduğum kuralı çiğnemedim yani listede. + çikmama ama böylede zor 200 haftaya beklenen ziyaretçim gelirde inş 1 kilodan az vermem
kaptanım metomu tanıyabilmen adına yazıyorumAusencia
en son cuma günü 61,8 kg idim (ctesi-pazar-ptesi Allah ne verdiyse yedim), bu salı günü 64.8 kg çıktımsalı saf pro sonrası yani çarşamba sabahı 64.2 kg çıktım.çarşamba-perşembe 2 gün ayran aşı sonrası ( perşembe öğlen yemek yemiştim) yani bu gün 62.00 kg çıktım
toplamda 3 günde 3 kg aldım yine 3 günde 2,8 kg verdim
Geliyo kafamaispankli gözleme olurmu
BenceDelyDoly sen bu hafta kacamaksız bir 4 gün yapsan bak direction falan kalıyor mu
heyyyy noluyooooooooo.ablamı yanlız mı sandınız .@aeben daha önce demişti 3 haftalık yapak diye.ben şahidim.henüz yenilgi yok.o ablamki benden ufak tefektir lakin bana yan bakana yürürdü.Ahahaa sana tozunu alacam demişti kıvırma kıvırma yenildin işte haftaya da alır tozunu aeben apla
Anam bi ye bı yemeben sabah kahvaltıda yarım çay kaşığı var yok fıstık ezmesini bi lokma ekmeğe sürdüm tam ağzıma atacam blue eyes bi açtı gözlerini sennn ne yediğinin farkındamısın.ayyy bi kötü hissettim kendimi.
3 cocuga 1 dilim ekmege sürünce dalgınlıkla onlara sürdüğümü yedim sandı.
Bende mı alsamgözlerimi yumdum mmmmm mmmmm beynimin eski defterleri karıştırdım..veee biberiye çıktı ordan.gidip aktardan biberiye alıcam.
Ahahaa sana tozunu alacam demişti kıvırma kıvırma yenildin işte haftaya da alır tozunu aeben apla
heyyyy noluyooooooooo.ablamı yanlız mı sandınız .@aeben daha önce demişti 3 haftalık yapak diye.ben şahidim.henüz yenilgi yok.o ablamki benden ufak tefektir lakin bana yan bakana yürürdü.
Ben en iyisi havuç kemireyimAynura sabah beri yazıştık .
ama buradan da iki kelam yazayım .
sonuçta arkadaşlar da sana sabah beri telden neler çektirdiğimin özetini bilsin .. artı çıkana laf etmedi demesin .
Özeti.
Bu hafta metana ..hızına çok güvendin .. ne olursa olsun son iki günde toparlarım ve eksiler gelir dedin .
Ama akıldaki hesapla tartı örtüşmedi . bir de regl nin gelmeme etkisi ..
O yüzden verdiğin sözü kesinlikle tutup , çok güzel kilolarla haftaya eksileceğine ve böyle devam edeceğine ... eminim.
ödül mü ?
ne ödülü ?
ödül mödül yok ..
200 verene de yok 2000 verene de
ödül mezun olunca
ayyyy rahmetli dedeme benzettim ben ordan kanım kaynadı
not alalım .... ece mavi 517. etapta yani haftaya 69.9
anaaaam sen ada ile orti misinhayıııııııııııııııııır ...
sen sadece deli ile morti ol
ya işte meta çok iyi aslında ... maşallah yedi mi almasını da durdu mu vermesini de biliyortanıdım ben onu tanıdım aynı benim ki
o yüzden oynayıp durmuyoruz metamızla al ver al ver ... sakin gidiyoruz hem abartmadan hem şoksuz ...
Olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz
dely i bi 4 gün paklıyor zaten ..onu da tam yapamıyor ki
Geçmişş olsun güzelimmm kanal mı yapacakSaat 2 Dr randevum var dişçi dişinle işimiz çok dedi
Saat 2 Dr randevum var dişçi dişinle işimiz çok dedi
Geçmişş olsun güzelimmm kanal mı yapacak
NiyeSaat 2 Dr randevum var dişçi dişinle işimiz çok dedi
Dışardan görünen birşey yokkio hale getirene kadar neden bekledin ece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?