Offf offff valla benimde biliyorsun geçen yapıldı daha yenii yeni kendimdeyimm geçmiş olsunn yeniden canımmTeşekkürler evet kanal artı Süveyş mı olur Panama mı olur dişim de çürük büyümüş
Harikasın kaptanım
21.90 benim
bu vesile ile kilo bildirimi de yapayım .
geçtiğimiz iki hafta 58.6 sabit .
bu hafta 58.2
fark 400 gr. %0.68
Olsun canım başlıyorsun ya sonuçta 600 nedir ki
Tebrik ederimKızlar ben bu hafta maalesef sadece 200 Gr eksilmisim
Geçen hafta 71.3
Bu hafta 71.1
Fark 0.2
Yüzde %0.28
Kusura bakmayın eşinde diyor tekrar kilomu almaya başladım diye karnım 7 aylık hamilelikten daha büyük
Çok pis alındım
Moralini bozma canım iniş çıkışlar muhakkak olurİyi günler iyi sabahlar...sabahın köründe uyanan aynura yazmıyorsa bilinki utancınfan artısını kemirmekle meşkuldür...nedenleri çok anlatacak şeyde çok ama üzgünüm özetle bu..hiç bir sebep şu anki artımı deyişemez.kaptanımı takımımı zora sokacağım için çok üzgünüm.emek veren çabalayan atkadaşlarımım hakkına girdim.üzür dilerim hepimizden.
Geçen hafta 66.6
Bu hafta 66.9
Fark +300
Dişiyle işii çokmuş güzelimm
Kilo bildirimi
Geçen hafta 75.7
Bu hafta 75.3
Fark 400
Yüzde 0.53
Bu hafta beğenmediğim bi haftaydı ama bu hafta farklı bişey deniycem
Ada gibi kahvaltı ara akşam beş altı arası yemek benim bu hafta akşam saatlerinde bahçeden içeri girmediğim için yemeklerim hep geç saate kaldı sadece dün erken kapattım bu hafta hergünü öyle denemek istiyodum
kelebekolacam sıkı geliyorum rakibem
Yok değil çok 9
Dişiyle işii çokmuş güzelimm
telefonum algılarımı bozdu canım pc ye geçtimBence Efser sen ödülü düşünmekten yanlış gördün
Ayyy kardeş savunması ne güzeeell siz anneniz gelince kavganızdan da ayrılanlardınız demi.anneniz gelince yoo biz kavga etmiyoruz moduheyyyy noluyooooooooo.ablamı yanlız mı sandınız .@aeben daha önce demişti 3 haftalık yapak diye.ben şahidim.henüz yenilgi yok.o ablamki benden ufak tefektir lakin bana yan bakana yürürdü.
Sırtını yaslamışım daktırıma ohhhGardaşım
Olsun güzelim sen okuluna derslerine devam önemli olan okulMerhabalarBu hafta çok aktif değildim okulum yoğun olunca burada çok etkin olamıyorum ..
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 67.7
Bu Hafta: 67.1
Fark: -600
Ausencia
Kilo bildirimi
Geçen hafta 75.7
Bu hafta 75.3
Fark 400
Yüzde 0.53
Bu hafta beğenmediğim bi haftaydı ama bu hafta farklı bişey deniycem
Ada gibi kahvaltı ara akşam beş altı arası yemek benim bu hafta akşam saatlerinde bahçeden içeri girmediğim için yemeklerim hep geç saate kaldı sadece dün erken kapattım bu hafta hergünü öyle denemek istiyodum
kelebekolacam sıkı geliyorum rakibem
MerhabalarBu hafta çok aktif değildim okulum yoğun olunca burada çok etkin olamıyorum ..
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 67.7
Bu Hafta: 67.1
Fark: -600
Ausencia
bizim burda günlük 120 bence iyiKızlar yarına iki arkadaşım 4 saatlik temizliğe gelecekler sonrasında otururuz dedim 50 şer vercem. bi kişi 150 ye geliyo normalde de bunlarla pazarlık yaptım
Kızlar yarına iki arkadaşım 4 saatlik temizliğe gelecekler sonrasında otururuz dedim 50 şer vercem. bi kişi 150 ye geliyo normalde de bunlarla pazarlık yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?