Sağlamm pazarlık yapmışın tatlımm kız aslen nerelisin senKızlar yarına iki arkadaşım 4 saatlik temizliğe gelecekler sonrasında otururuz dedim 50 şer vercem. bi kişi 150 ye geliyo normalde de bunlarla pazarlık yaptım
Anaa mortimmimu88 da 200 gr talim mi ?
Cok sasirdim buna.
Umaydan baska bisimi yapsan sok mok hizlandirmak adina.
Gerci bence boyuna göre kilon cok iyi. Spora egilsen yeterdi. Çünkü yakinda eriye eriye senden birsey kalmayacak.miray diye biri kutlesel olarak yok diyeceğiz
Teşekkür ederim nehirim...olur ama işte bu iniş beni çok üzdü...Harikasın kaptanım
Olsun canım başlıyorsun ya sonuçta 600 nedir ki
Tebrik ederim
Çok pis alındım
Moralini bozma canım iniş çıkışlar muhakkak olur
Sana da alındım
Motiveni yüksek tut sen bence bir cıss yesen ucunu bırakıyorsun ondan daha çok geri alıyorsun ben mesela zararlı yesem de hiç bir şey olmamış gibi sinsi sinsi yoluma devam ediyorum diyetime dönüyorum aradakiler eriyor gibi oluyorTeşekkür ederim nehirim...olur ama işte bu iniş beni çok üzdü...
Tatlım normalde diyetteyken yasak yememki...işte böyle oldu bu hafta...Motiveni yüksek tut sen bence bir cıss yesen ucunu bırakıyorsun ondan daha çok geri alıyorsun ben mesela zararlı yesem de hiç bir şey olmamış gibi sinsi sinsi yoluma devam ediyorum diyetime dönüyorum aradakiler eriyor gibi oluyor
Bu hafta oldu geçti bitti bence sıkarsan fazlasıyla verirsin çünkü vücut bu hafta şaşırmıştırTatlım normalde diyetteyken yasak yememki...işte böyle oldu bu hafta...
Kesinlikle bitanem.bu haftanın da yerine vericem inşallah...Bu hafta oldu geçti bitti bence sıkarsan fazlasıyla verirsin çünkü vücut bu hafta şaşırmıştır
Kız iş bitirme odaklı değiş bizim evlerde.ne iş yapabilirse.iş bitmiyo ortada kalıyon zaten ertesi gün devam.ama en azından beni biraz öne geçirirlerkız bizim eve 150 tl geliyorlarrr
senin eve 150 iyiymiş
Hahahah sıkı pazarlıkçıyımdır.valla beni gören tezgahtarlar kaçıyo.eskiden antika pazarına giderdik.10 derse beşe ver derdim aklımdaki yediyse biraz Sonra yediye çıkarım oda koşa koşa verirdi istediğim fiyatı alamazsam ozaman şunu hediye ediver derdim yanına mutlaka bişey alırdım.ama bunlar hatrına geliyorlar durumları da iyi değil kocaları pek iş yemez tiplerden mecburlar napsınlar.bide alıp gelicem geri götürcem.3 de çocukları gelicek bakalım nasıl olacak yedir içir karlımı çıkacam zaralımıSağlamm pazarlık yapmışın tatlımm kız aslen nerelisin sen
hangi siteden hesapladın kaptanım?
Ahahaa sana tozunu alacam demişti kıvırma kıvırma yenildin işte haftaya da alır tozunu aeben apla
heyyyy noluyooooooooo.ablamı yanlız mı sandınız .@aeben daha önce demişti 3 haftalık yapak diye.ben şahidim.henüz yenilgi yok.o ablamki benden ufak tefektir lakin bana yan bakana yürürdü.
Ben en iyisi havuç kemireyim
Kilo bildirimi
Geçen hafta 75.7
Bu hafta 75.3
Fark 400
Yüzde 0.53
Bu hafta beğenmediğim bi haftaydı ama bu hafta farklı bişey deniycem
Ada gibi kahvaltı ara akşam beş altı arası yemek benim bu hafta akşam saatlerinde bahçeden içeri girmediğim için yemeklerim hep geç saate kaldı sadece dün erken kapattım bu hafta hergünü öyle denemek istiyodum
kelebekolacam sıkı geliyorum rakibem
MerhabalarBu hafta çok aktif değildim okulum yoğun olunca burada çok etkin olamıyorum ..
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 67.7
Bu Hafta: 67.1
Fark: -600
Ausencia
bak bunu hissetmişim en azından ...sizi morti yaparken ...Anaa mortimmimu88 da 200 gr talim mi ?
Cok sasirdim buna.
Umaydan baska bisimi yapsan sok mok hizlandirmak adina.
Gerci bence boyuna göre kilon cok iyi. Spora egilsen yeterdi. Çünkü yakinda eriye eriye senden birsey kalmayacak.miray diye biri kutlesel olarak yok diyeceğiz
kız bizim eve 150 tl geliyorlarrr
senin eve 150 iyiymiş
Ahu060812 ben ablamla pardon ablam benle kavga etmezdi ablamla kavga etmek için bayaaa bi huysuz olmak lazım ,bizim ailede replik o insan olamaz.
ben küçükle kavga ederdim hemde saç başa etmişliğimiz bile var oda ikizler bu arada.
canım 1.83*1.83 = 3.3489
kilon / 3.3489
kilonu sürekli 3.3489 a bölüp bulacaksın bmi yi ... senden boydan yırrtın ...ben 2.6569 a bölüyorum
aeben i yedirmeyizzz tozunu aldı esti geçti haftaya da var biliyorum ... 3 haftalık ...zaten 3 haftaya mezun olacak aeben ya jübilesini ece üzerinden yapmak istedi
Anaaaaaaaam neyse ki çarşamba gecesi konuştuk yazıştık , 400 gördük şükür .
Ooooo haftaya daktırımla mısındely ile orti olsun onlar bence .. ahuya da bir orti bulduk mu
canım sen diyetine dikkat et ... kantin kaçamaklarından uzak dur .
derslerine yoğunlaş ..sosyal etkinliklerde çok ...
gerisi kolay .
tebrikler artılar gidiyor en azından .
bak bunu hissetmişim en azından ...sizi morti yaparken ...
bana da 130 a geliyor , 120 mt .
Ahuya 250 ye bence
ayyy gözümün önüne geldi
börek kokular geliyyyyyyyyyyyyy
bende gittim ton balıgımı açtım salata döküp karıştırdımmm
aşçı kafayı sıyırdı ben 65,5 olunca oda yemiycekmşşşşbörek salata partisi vericez
ama cevizimi yiycem bugün kaçmaz
oooo 65 de 19 ları görüyorumyehuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?