Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet yine 200 gr. ama düzenim çok bozuldu şerimmm iki haftadır düğünler yemekler derken. hedefim 65 :) yalnız anneme bizim kasap görmüş beni demiş ki miraya selam söyle daha zayıflamasın çökmüş annemde diyo tamam yeter artık ama ben takmıyorum tabii ki göbeğim var çünkü gıcık oluyorum

@_SARAYCA_ canım ikimizde bu hafta kötüydük...inşallah önümüzdeki hafta yani bugünden bakalım kim çok verecek...kaçamak yapana ceza demiycem kaçamak yok bitti gitti...
Benim sorunlarımdan biride saat.geç yedimmi amman kilo veremiycem oluyorum ve motivem düşüyor.artık Ausencia kaptanımın geçen söylediyi şey kafama dank etti.bazen geç yesek de yasak yemediyimiz sürece sorun yok...
Kaptanım zaten ben seninle konuştum...artık herşey yolunda olacak don't worry...

Bugun kendime minik şeker hastaları için olan şekersiz tatlı gibi şeylerden aldım.yanımda götürücem heryere...çayla içmek için...

Eklentiler

• 20170505_105823.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 31
Teşekkür ederim nehirim...olur ama işte bu iniş beni çok üzdü...
Motiveni yüksek tut sen bence bir cıss yesen ucunu bırakıyorsun ondan daha çok geri alıyorsun ben mesela zararlı yesem de hiç bir şey olmamış gibi sinsi sinsi yoluma devam ediyorum diyetime dönüyorum aradakiler eriyor gibi oluyor

Tatlım normalde diyetteyken yasak yememki...işte böyle oldu bu hafta...

kız bizim eve 150 tl geliyorlarrr

senin eve 150 iyiymiş
Kız iş bitirme odaklı değiş bizim evlerde.ne iş yapabilirse.iş bitmiyo ortada kalıyon zaten ertesi gün devam.ama en azından beni biraz öne geçirirler
Sağlamm pazarlık yapmışın tatlımm kız aslen nerelisin sen
Hahahah sıkı pazarlıkçıyımdır.valla beni gören tezgahtarlar kaçıyo.eskiden antika pazarına giderdik.10 derse beşe ver derdim aklımdaki yediyse biraz Sonra yediye çıkarım oda koşa koşa verirdi istediğim fiyatı alamazsam ozaman şunu hediye ediver derdim yanına mutlaka bişey alırdım.ama bunlar hatrına geliyorlar durumları da iyi değil kocaları pek iş yemez tiplerden mecburlar napsınlar.bide alıp gelicem geri götürcem.3 de çocukları gelicek bakalım nasıl olacak yedir içir karlımı çıkacam zaralımı

hangi siteden hesapladın kaptanım?

canım 1.83*1.83 = 3.3489

kilon / 3.3489

kilonu sürekli 3.3489 a bölüp bulacaksın bmi yi ... senden boydan yırrtın ...ben 2.6569 a bölüyorum

Ahahaa sana tozunu alacam demişti kıvırma kıvırma yenildin işte haftaya da alır tozunu aeben apla

heyyyy noluyooooooooo.ablamı yanlız mı sandınız .@aeben daha önce demişti 3 haftalık yapak diye.ben şahidim.henüz yenilgi yok.o ablamki benden ufak tefektir lakin bana yan bakana yürürdü.

aeben i yedirmeyizzz tozunu aldı esti geçti haftaya da var biliyorum ... 3 haftalık ...zaten 3 haftaya mezun olacak aeben ya jübilesini ece üzerinden yapmak istedi

Ben en iyisi havuç kemireyim

Anaaaaaaaam neyse ki çarşamba gecesi konuştuk yazıştık , 400 gördük şükür .

Ooooo haftaya daktırımla mısın dely ile orti olsun onlar bence .. ahuya da bir orti bulduk mu

Merhabalar Bu hafta çok aktif değildim okulum yoğun olunca burada çok etkin olamıyorum ..

Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 67.7
Bu Hafta: 67.1
Fark: -600

Ausencia

canım sen diyetine dikkat et ... kantin kaçamaklarından uzak dur .
derslerine yoğunlaş ..sosyal etkinliklerde çok ...
gerisi kolay .
tebrikler artılar gidiyor en azından .

bak bunu hissetmişim en azından ...sizi morti yaparken ...

kız bizim eve 150 tl geliyorlarrr

senin eve 150 iyiymiş

bana da 130 a geliyor , 120 mt .
Ahuya 250 ye bence

ayyy gözümün önüne geldi

börek kokular geliyyyyyyyyyyyyy

bende gittim ton balıgımı açtım salata döküp karıştırdımmm
aşçı kafayı sıyırdı ben 65,5 olunca oda yemiycekmşşşş börek salata partisi vericez

ama cevizimi yiycem bugün kaçmaz

oooo 65 de 19 ları görüyorum yehuuu

Arkadaşlar önümüzdeki iki hafta spor bildirimleri , puanlaması bende .. (iki hafta sonra üstat ahuya devir)

Notum kıttır itiraz istemem .

Deneme süresi yok ..spor yaptım diyeni eklerim ... En son toplarken 30 puan altını düşürürüm listeden .

Listede olsa da perşembe spor yapanlar var .. Tartıda artı çıkar diye perşembe spor yapmayan çok ise .. perşembe kuralı devam eder . Yoksa itiraz ...perşembe de pointlenir.

Hadi herkes spora ...

O veya bu şekilde 30 dk ayırın en az ...

Yürüyün en kötü .

İki mekik , biraz pilates , az bel kıvır ..oldu 30 dk zaten .

ne çektinnn be ceviz

oooo 65 de 19 ları görüyorum yehuuu

19 lar için 53 diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…