Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada'nın rakibesi kimdi ?

Efserim senin canın niye sıkkın ??? Söyle enişte neyinse takımcak gelek
Bazen içsel savaşlarıma yenik düşüyorum...
O ne dedi bu ne dediye takılan bir insan değilim sadece tek isteğim şahsıma biraz saygı hepsi bu...
Malesef hayatımdaki insanlar kaçak savaşıyor benimle yüzleşme casaretine girmiyolar ben kendimle kalınca böyle oluyorum ((

Yawww aeben gecmis beni kalkiyorum 1 saat daha bisiklet cevirecem cevirdikten sonra yazarim kaptanim ben birinci olacam bennnnn haha

aeben bacımmmm görüyon mu yaptığını ada ile ben bu hafta spor yarışındaydık ... benim de başımı yaktın

Ne bilim adanın içine maraton kaçtıgını ... Ama hep senin suçun ne güzel millet görmüyodu kim ne spor yapmış hafta sonu toptan bakılıyodu

Not: geçen haftanında 1. Si bendim sanırım
Hatta geçen hafta takımda yüzdesi en yüksek olanda bendim
Bu haftada öyle olacak

EVet canım yaaa ... aaaaa ben bu hafta haftanın en lerini yazmadım değil mi ?

Dur sadece listesini paylaşayım .. 1. idin evet

Efserim hayat hepimizi zaman zaman zorluyor ... Anlıyorum çevren kuşatılmış sen istemesen bile sorunlar olacaktır ...
Ben zor zamanlarımda hep şunu derim: en fazla 60 -70 yıllık ömrüm var oda varsa tabi öyle olsa nolacak böyle olsa nolacak ... Dahada içinden çıkamayınca rabbım ben bıraktım sana diyip içinden sıyrılıyorum , ama bunu gerçekten içten yapıyorum ... Gerisi O'na kalmış ...

Enerjik hissediyorum kendimi demirim mi yukseldi ne oldu ))))

Kızlar kızımın mezuniyet yakın koşturmaca oldu bugün
Diyetisyene gittik bu onbeş günde benden iyi yağ gitmiş tartı 72.4 ti evde daha agirdi
İyi gidiyor dedi o zim 79 karı gördü

Sabah ayakta atistirdim
Az peynir bi lokma yumurta cavdar ekmek
Salatalık

Kahve

Akşam üç sıkım çiğ köfte bol yeşillik ayran
Mecburen evde yemek yoktu

Su az oldu tamamlayacağım inşallah
Spor yatsıdan sonra yapayım yazayım kaptanım
Ausencia

Bazen benimde boyumu aşıyor kuzum ilk zamanlar dediğin gibi düşünüyordum ama birikince olmuyor hayatı sorgulamayınca o seni eziyormuş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…