Yoğunluktan özele bakamadın aus
ada'nın rakibesi kimdi ?Bugün menü
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
4 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Aksam 15.20
1 lahmacun
Bool yesillik
4 ceviz
2.5 lt suAusencia 1 saat 50 dakika yuruyus yapildi 30 dakika mini bisiklet cevirildi....
(Yine 1 saat yuruyus bandinda yurudum..50 dakika parka gidis ve park etrafinda yuruyus yapildi..) sporun aciklamasi..
Bu sporun hepsi yemekten sonra yapildi yediklerim eridi gitti bile))
Bazen içsel savaşlarıma yenik düşüyorum...Efserim senin canın niye sıkkın ??? Söyle enişte neyinse takımcak gelek
Anlıyorum dünkü yoğunlukga denk geldi fakettim...Hemen bakayım canım ... çok atlayabiliyorum özel mesajları
Yawww aeben gecmis beni kalkiyorum 1 saat daha bisiklet cevirecem cevirdikten sonra yazarim kaptanim ben birinci olacam bennnnn haha
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM ECEMAVİ 15 . . . . . . . ADA81 20 25 . . . . . . DİLEKİYİ 20 . . . . . . . İRMAE 5 . . . . . . . AUSENCİA . . . . . . . MASUMM 10 10 . . . . . . AEBEN 25 25 . . . . . .
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td][/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
Sarayca ve aynuraada'nın rakibesi kimdi ?
Yawww aeben gecmis beni kalkiyorum 1 saat daha bisiklet cevirecem cevirdikten sonra yazarim kaptanim ben birinci olacam bennnnn haha
Basladim cevirmeye valla
Basladim cevirmeye valla))
Aus bacım listeyi hergün yayınlanan iyi olmadı yarış kızıştı
Iste ben bu listeyi gorunce hergun boyle cosuyom ben daha fazla yapacam diye uğraşıyom hahaaeben bacımmmm görüyon mu yaptığını ada ile ben bu hafta spor yarışındaydık ... benim de başımı yaktın
Ne bilim adanın içine maraton kaçtıgını ... Ama hep senin suçun ne güzel millet görmüyodu kim ne spor yapmış hafta sonu toptan bakılıyoduaeben bacımmmm görüyon mu yaptığını ada ile ben bu hafta spor yarışındaydık ... benim de başımı yaktın
Ne bilim adanın içine maraton kaçtıgını ... Ama hep senin suçun ne güzel millet görmüyodu kim ne spor yapmış hafta sonu toptan bakılıyodu
Not: geçen haftanında 1. Si bendim sanırım
Hatta geçen hafta takımda yüzdesi en yüksek olanda bendim
Bu haftada öyle olacak
Efserim hayat hepimizi zaman zaman zorluyor ... Anlıyorum çevren kuşatılmış sen istemesen bile sorunlar olacaktır ...Bazen içsel savaşlarıma yenik düşüyorum...
O ne dedi bu ne dediye takılan bir insan değilim sadece tek isteğim şahsıma biraz saygı hepsi bu...
Malesef hayatımdaki insanlar kaçak savaşıyor benimle yüzleşme casaretine girmiyolar ben kendimle kalınca böyle oluyorum((
Enerjik hissediyorum kendimi demirim mi yukseldi ne olduNe bilim adanın içine maraton kaçtıgını ... Ama hep senin suçun ne güzel millet görmüyodu kim ne spor yapmış hafta sonu toptan bakılıyodu
Not: geçen haftanında 1. Si bendim sanırım
Hatta geçen hafta takımda yüzdesi en yüksek olanda bendim
Bu haftada öyle olacak
Bazen benimde boyumu aşıyor kuzum ilk zamanlar dediğin gibi düşünüyordum ama birikince olmuyor hayatı sorgulamayınca o seni eziyormuş gibi geliyorEfserim hayat hepimizi zaman zaman zorluyor ... Anlıyorum çevren kuşatılmış sen istemesen bile sorunlar olacaktır ...
Ben zor zamanlarımda hep şunu derim: en fazla 60 -70 yıllık ömrüm var oda varsa tabi öyle olsa nolacak böyle olsa nolacak ... Dahada içinden çıkamayınca rabbım ben bıraktım sana diyip içinden sıyrılıyorum , ama bunu gerçekten içten yapıyorum ... Gerisi O'na kalmış ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?