Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar mis gibi su böreği nasıl koktu anlatamam. Tam niyetlendim yemeye sonra siz aklıma geldiniz.

ada81 _AYNURA_ kızlar gelin ikram edeyim
Canim bu kadar yapmissin bir dilimden bisey olmaz yeee kizzz zaten bir dilim yesen bi agzini sursen o iki uc dilim olur ))

Hadi len daha geçen yendik masuma sizi

Kaptanım şimdi farkettim de 58 biraz fazla olmamış mi

Bu demek oluyor ki bol bol şok yapicam

Yok canım ya ... o ara olası imiş .. şimdi 2 haftada 3 kilo zor .. zaten hatırtlatma diye koydum .. benim için haftalık hedefler daha önemli .

Barbunya ile ekmek yemeeeee dely .... bu hafta ki yarış mesajını oku delyyyy ... seni seviyorummmm delyyy .

Cobanyıldızı gibi bi görünüp kaybolan lunya takımı mesken yaptı.

sana taktı ben diyeyim

Ausencia cancazım yaz ordan 1 saat yüzmenin yanına 1,5 saatde tempolu yürüyüş...

elime bi kal geldi yazacağım da

O kadar puanımız var mı bakayım bacım

hhesap yaptım ... mayıs sonu 26 mayıs yani ... 62.5 ..oluyor ...oluyor

Örnek öğrenci ...

Evet aynuram, senin sıra değişmedi 40, ben 1.oldum

ayyy bu kız beni öldürecek ... keşke takımda olaydım da lunya ile yarışaydımmm

Tüh bide seni yenseydim de için rahat etseydi ablam neyse kelebekolacam ı yenerken senide hayal eder öyle yenirim çıtır çıtır

Her iddiaya girerim beni yenemezdim ... Pis inadım hırsım var ... 3 kilo verir 55 olur yine sana yenilmez .. poz poz tartı fotosu yollardım

Bugünkü menüm
Sabah....
1 bardak limonlu su
2 kaşık lor peyniri
1 yumurta
1 dilim ekmek,yeşil çay
Ara türk kahvesi 3 kuru kaysı
Öğlen 1 ortaboy kase tarhana corbası
Ara 4 çilek 1 maden suyu
Akşam
3 et köftesi
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek 1 salatalık
Suyumu bugün takip edemedim 5 6 bardagı gecti spor yarım saat yürüdüm

Son düzenleme:

Tamam canım benim .. bende öğle tarhana çorbası içtim ... sana da afiyet olsun .
Sen dün niye bu kadar stres oldun ya , ben mi kaçırdım bir şey ?

Bugün menü
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
4 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Aksam 15.20
1 lahmacun
Bool yesillik
4 ceviz

2.5 lt su Ausencia 1 saat 50 dakika yuruyus yapildi 30 dakika mini bisiklet cevirildi....
(Yine 1 saat yuruyus bandinda yurudum..50 dakika parka gidis ve park etrafinda yuruyus yapildi..) sporun aciklamasi..

Bu sporun hepsi yemekten sonra yapildi yediklerim eridi gitti bile ))

Aynen lahmacum mahmacun kalmamış ada ... ben daha spor yapmadım ... ama 10 gibi bir film açıp en az 1.5 saat hedefliyorum bisiklet tepesinde 1 saat .
Menün güzel canım .
Şimdi 15:20 ağzın fermuarı kapandı değil mi ?

İşte senin bu küçük versiyonunda ben, yemem yinede sonuna giderim olur olur olmazsa lahana diyeti bile yapardım yeminle

Junıor aus :)))))

Şuraya 2 ay önceki ölçülerimi ve şimdiki ölçülerimide bırakayım ...

.Şubat ....6 mayıs
72 kilo 66 kilo
Bel: 82 .. 74 = 8 cm
Göbek : 99..92 = 7 cm
Üst basen:96..91= 5 cm
Kalça : 101...96 = 5 cm
Göğüs : 94..91 = 3 cm
Gö.altı: 82 ..77= 5 cm
Bacak : 58..54 = 4 cm

Kapandi kaptanim bitti yeme isi oyle koltuğumda yatiyom ))

Efsercim menün gayet güzel ... 5-6 bardak 1.5 lt ancak eder ki yatana kadar 3-4 bardak daha iç mutlaka ..
sporunu da ekliyorum canım ...

Havamı da atarım diyor hatun

7.TAKIM SPOR ÇETELESİ
.CUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
ECEMAVİ15.......
ADA812025......
DİLEKİYİ20.......
İRMAE5.......
AUSENCİA .......
MASUMM1010......
AEBEN2525......
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td][/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…