AtlatırsınKızlar yarın ablamın doğum günü pasta yaptım, yarını atlattım mı sorun yok
3 kilo olsa neyse 4 kilo kaptanım 2 haftada. Dur bakalım spora ağırlık verirsem tam 58 olmasalar ucundan görürüm belki
Yok canım ya ... o ara olası imiş .. şimdi 2 haftada 3 kilo zor .. zaten hatırtlatma diye koydum .. benim için haftalık hedefler daha önemli .
Barbunya ile ekmek yemeeeee dely .... bu hafta ki yarış mesajını oku delyyyy ... seni seviyorummmm delyyy .
sana taktı ben diyeyim
elime bi kal geldi yazacağım da
O kadar puanımız var mı bakayım bacım
hhesap yaptım ... mayıs sonu 26 mayıs yani ... 62.5 ..oluyor ...oluyor
Örnek öğrenci ...
Aman yok kalsın tatlım, kelebeği sevindirmeyeyimAtlatırsınkendine diyetlik hafif bir tatlı yapsan
Ada bacağını yorma kuzuuuum sporda neymiş yapma sen yapmaHadiii canimmm basla çevirmeye bak 1 saat hemen bitti) en dogru secim yapmissin boyle durumlarda cantanda badem ceviz bulundur canim boylece baska seyler yemeni önler..ben eger yanima almadiysam gidip kuruyemişciden 5 tl lik aliyorum....
Amannn yatt yarin yaparsin bu saatte spor olarBu saat oldu oğlanı yeni uyuttum iyi ki bu gün spor yapacam dedim. Tüm enerjim bitti. Bi kahve içip kendime geleyim kalkayım spor yapayım.
Saydinim nasılsın bitanemkuzularinannesi doğum günün kutlu olsun canım ♡♡♡
Pişik yer mi anadolu hatunuuuu hahahaAda bacağını yorma kuzuuuum sporda neymiş yapma sen yapma
O zaman al eline meyveniAman yok kalsın tatlım, kelebeği sevindirmeyeyim
O böreği yemediysem senin büyük payın var kuzumAmannn yatt yarin yaparsin bu saatte spor olar) hec olmaz mışıl mışıl ayagini uzat yatagina ohhhhhh ...ama uyumadan o borekten ye canim sabaha tadi bozulur...midende kalsin o börekler dolapta kalmasin sekerimmm
Yemez değil miPişik yer mi anadolu hatunuuuu hahaha
Ne yapacan ne yapacan yuzecen miii ???O böreği yemediysem senin büyük payın var kuzum
Birazdan çok ağır bir spora başlıycam bisiklet çevirmek yanında çerez kalır
Ne yapacan ne yapacan yuzecen miii ???bana legene su koydurma bu saatte yuzer gibi yaparimmm ha
Teşekkür ederim Saraycam ♡♡♡ çok yorgunum bitanem. Sen nasılsın?Saydinim nasılsın bitanem
Evet benimde gozlerim onu ariyor....geldigimden buyana pek goremedim sheryyiiiKayıp şeriiii aranıyor efenim nerde bu hatun ???
Yüzmek yanında çerez kalırNe yapacan ne yapacan yuzecen miii ???bana legene su koydurma bu saatte yuzer gibi yaparimmm ha
Teşekkür ederim canım bende hamdolsun iyiyim. Afiyet olsun canım. Merak ettim nedir markası maden suyunun.Teşekkür ederim Saraycam ♡♡♡ çok yorgunum bitanem. Sen nasılsın?
11-12 gibi eşimle evden bi çıktık. Akşam 9 da geri döndük. Ayaklarım zonkluyor. Yeni bir maden suyu aldık, onu deniyorum. Limonlu, şeker tatlandırıcı yok. 250 ml. bir şişesi 4 kaloripek sevmedim ama mineral için içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?