Hiiimmm acep ne yapacakkkYüzmek yanında çerez kalır
Ne olduu canim hayirdirayyy sinirim bozuldu geve gece
Hazırlandım kalkacam birazdanHiiimmm acep ne yapacakkkjillan falan herhal ben onlari sevmiyom pek...kiz onlar sıkıci sen yat uyu bacim iki çocuğun var bütün gün yoruldun....ayrica çalışan bayansinnnn yszik etmeeee kendine..
Allah iyilik versin tatlım ♡ Freşa inişdibi :)Teşekkür ederim canım bende hamdolsun iyiyim. Afiyet olsun canım. Merak ettim nedir markası maden suyunun.
Haklısın yaptım bitti bile adacim bu pointler işe yarıyorHadiii canimmm basla çevirmeye bak 1 saat hemen bitti) en dogru secim yapmissin boyle durumlarda cantanda badem ceviz bulundur canim boylece baska seyler yemeni önler..ben eger yanima almadiysam gidip kuruyemişciden 5 tl lik aliyorum....
Ben aile evinde olunca bugün buralara uğrayamadım yemeği, çayı, tatlı servisi toplaması derken. Anca bu saatte yürüyüşten geldim. Zaten menü olarak da kendimi çok kötü hissettim. İnşallah yarın ve haftanın kalanında kendimizi toparlarız, birbirimize iyi geliriz.
Bugünkü menüm
Sabah....
1 bardak limonlu su
2 kaşık lor peyniri
1 yumurta
1 dilim ekmek,yeşil çay
Ara türk kahvesi 3 kuru kaysı
Öğlen 1 ortaboy kase tarhana corbası
Ara 4 çilek 1 maden suyu
Akşam
3 et köftesi
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek 1 salatalık
Suyumu bugün takip edemedim 5 6 bardagı gecti spor yarım saat yürüdüm
İnşallah iyi geliriz bir düşüp bir kalkarız daha yolun başındayız emekleyen bir bebek olarak görelim önümüzde uzun bir yolculuk var benimki seninkinden biraz fazlada olsa birbirimize iyi geleçeğimize inaniyorum...Ben aile evinde olunca bugün buralara uğrayamadım yemeği, çayı, tatlı servisi toplaması derken. Anca bu saatte yürüyüşten geldim. Zaten menü olarak da kendimi çok kötü hissettim. İnşallah yarın ve haftanın kalanında kendimizi toparlarız, birbirimize iyi geliriz.
Öğünlerin birisini sadece çorbaya ayırmak gerçekten iyi oluyor. Ben özellikle akşam öğününü ya salata ve yoğurt ya da çorbaya ayırdığımda sabahında 100 gr da olsa oynama görüyorum.
Benim bugünkü menüm:
Sabah kahvaltısı yolda olduğumuz için iki küçük dilim çavdar ekmeğinin arasına keçi peyniri ve hindi füme koyup protenini yoğun bir kahvaltı yapalım dedim. Yanında da sadece su
Öğlen:
Yarım kepçe mantı (biliyorum mantı yasaklı listeden ama anne yasak dinlemeyince gönül almalık yarım kepçe)
Büyük bir kase salata ve dört yemek kaşığı ev yoğurdu
Ara : bir fincan türk kahvesi
Akşam:
3 tane etli sarma :/
Yine beş kaşık ev yoğurdu ve bir kase salata
İki bardak bitki çayı ve 2 litrede kalan günlük su.
Ama en azından 75 dakika tempolu yürüyüşümü , 45 squatımı ve 30 saniyeden bu sefer 7 li plankimi yaptım. @Ausencia mantımı affet en azından sporumu atlamadım bi daha da mantı yok.
Canım nede güzel yazmışsın hiç uzun gelmedi bir nefeste okudum hayat öyle bir şeyki sen o taşı alıp kenara koysan rahatladım derken daha büyüğünü koyuyor arkamı dönsem sağımda solumda oluyor kendimi düşünsem aklımda oluyor böyle bir çıkmaz işte benim yaşatığım ...haklısın bir yapabilsem zaten böyle olmamÇok güzelmiş bugünkü menün. İnşallah ben de yarın dönerim böyle bir düzene.
Menüyü ararken de diğer sıkıntı haliyle ilgili mesajlara denk geldim, insanların kendi keyiflerine senin hayatından çalmalarına izin verme. Birisinin insan olma gereğini yerine getirmekten yoksun olacak kadar basit olması senin değil gününü 10 dakikandan fazlasını almasın. Senin gerilen sinirlerin ve yükselen stresin kilo verme yolundakini çabana, daha önemlisi ailenle geçirdiğin kendi hayatından bir güne bile neden ket vursun. Yapan sefasını süre süre aynı hadsizliğiyle hayatına devam ediyor. Sinirlendiğinde derin nefes alıp sakin kalmaya ve bunun basitliği benim hayatımın hangi anından daha önemli de koyver gitsin. Yazarkenki çıkışlarımdan da anlayabileceğin üzere benzer bir saçmalık bende var, 4 yıl kafaya taktım kendi kendimi yedim. Şimdi kaale almamayı öğrenmeye başladım. Hem bu tavır karşı tarafı da delirtiyor. Bırak o delirsin. Kusura bakma baya uzunca oldu.
Kızlar günaydın
Mutlu bol dinlenmeli pazarlar dilerim
Mortimnehirnil111 tartı bana o la laa maşallah eridin bittin didi
Yemedim direndim dun en son 17:15 de yedim, tartı sonucu ondanda etkilendi yiyince düzelir ama olsun eksiyi öyle yada böyle gördüm yaTemizlik savaşlarının galibi Ahu enişte halledilip temizlik yapılmış
Ooo Begüm haftaya fena başlamış Maaşallah
Geçmiş olsun ece,acil şifalar dilerimBenim 3 numara ateşli yanagınında içini ısırıp yara yapmış bir naz dua edin kizlar
Alemsin düzelmesini öyle kalsin temizlik bitti miYemedim direndim dun en son 17:15 de yedim, tartı sonucu ondanda etkilendi yiyince düzelir ama olsun eksiyi öyle yada böyle gördüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?