Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dayanamadım tansiyonum düştü resmen az once (08:05 de)
1 ceviz
2 zeytin
1 lokma peynir
1 çay bardağı süt ictim

Bu kahvaltı oncesi atıştırma olsun

Gunaydınlar mutlu günler her kese...ben çokkk mutluyum...regl oldum buna rağmen tartı bana o lalalaaaa...cumaya korkun benden rakibelerim...
@_SARAYCA_ canın ekmek dilimin çok olmuş biliyosun zaten...keşke o börekden de yiseydi yaaa

ecemavi abla Efser geçmiş olsun kuzulara...acil şifalar...

begum75 supersin canım.acaba hangimizinki daha çok o lalala dedi...bu hafta hedefim 1.lik...takın içi ve takım dışı...bakal görek

Geçmiş olsun efser
Salgın var yine bu geçiş havaları mafetti herkesi
Sağol canım benim kızım çok hasas bu sene ana okulundan almak zorunda kaldım 2 haftada bir hasta oldu doktor al diyince meçmur kaldım. Şimdi en ufak hapşırıkta ödüm kopuyor.Bu sene havlarda bir acayip bir soģuk bir sıcak çocukları iyice perişan etti
Sağol canım amin

Kaptanım o bakliyatlari yakiyorum ben

Aynur a benim 1.lik gibi hedefim yok sendeki daha ola laa dir,tek rakibim nehirnil111

Hadi yaa bünyesi çok hassas demekki, gerçekten çok zor bir durum, büyüdükçe daha güçlenir bünyesi,sen bol gidali besle, sokakta oyun oynasin kum toprak vs...imkan varsa denize getir

Bitti sayılır,mutfagin granit lerinin derz aralarini temizliycem sadece, sonra bitiyor çok şükür

Darısı bana darısı bana

Ahu060812 geçmiş olsun canım atlatmışsın temizlik işini
ecemavi canım geçmiş olsun miniğe
Bu gece benim küçüğün biraz ateşi vardı...

Senin küçüğede geçmiş olsun benimkisi anaokuluna gidiyor benim korkum 4 numara o çok hassas bir hasta oldumu şekil değiştirerek baya bir devam ediyor

Bu ara mutfaktan cıkmıyorum inan yemiyor diye ama ne yaparsan yapayım inatla yemiyor
Darısı bana darısı bana

Senin küçüğede geçmiş olsun benimkisi anaokuluna gidiyor benim korkum 4 numara o çok hassas bir hasta oldumu şekil değiştirerek baya bir devam ediyor
Aynen öyle biz bir gecede ertesi sabah dotora gittik cigerinde iltihap var dedi ben şok oldum bir gün evel oynayan öksürük tıskırık olmayan çocuk gece nasıl olurda birden göğüsü tıkañır öksürür....

Oy benim kız da öyledir o kadar çabuk hastalınır ki...kafası terliyo hem de çok çabuk.arabayla gidince bi yere terlediyse geldiyinde hemen hastalanır.mesela uzun zamandır burnu akıntılı.özellikle sabah kalktığında koyu sarı olur.sonra gün içi temiz.bi tek sabahları temizlemeliyim mutlaka.bi de ben inhalyasiya yapmak için cihaz aldım eve o sakinleşdiriyo yapınca öksürüyü falan.hatta bu gün 3kez yapayım iyi aklıma geldi...

Terleme sebebi d vitamini eksikliği olabilir baktırdınız mı hiç?

Biz sonunda şu hastanede olan bebeklere verilen buhar makinasından aldık öksürük sıklaştımı onu veriyorum azaltıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…