Aslında hiç baktırmadım biliyomusun.babası babaannesi de hep terler o yüzden genetik olaydır diyorum.ama yaptırsam mı ya..Terleme sebebi d vitamini eksikliği olabilir baktırdınız mı hiç?
Ha işte bende onu diyom ya.ben azeriyim efserim o yüzden bazen bazl şeyleri yalnış söyleye bilirimBiz sonunda şu hastanede olan bebeklere verilen buhar makinasından aldık öksürük sıklaştımı onu veriyorum azaltıyor hemen
Listedemisin?anlat bakalım kaç haftada kaç kilo verdin?nasıl gidiyor?Hoş buldum :) 9. Takımdayım. İlk buraya yazdım ama liste doluymuş
Oy benim kız da öyledir o kadar çabuk hastalınır ki...kafası terliyo hem de çok çabuk.arabayla gidince bi yere terlediyse geldiyinde hemen hastalanır.mesela uzun zamandır burnu akıntılı.özellikle sabah kalktığında koyu sarı olur.sonra gün içi temiz.bi tek sabahları temizlemeliyim mutlaka.bi de ben inhalyasiya yapmak için cihaz aldım eve o sakinleşdiriyo yapınca öksürüyü falan.hatta bu gün 3kez yapayım iyi aklıma geldi...
Terleme sebebi d vitamini eksikliği olabilir baktırdınız mı hiç?
Canım eşim de çok terler ve onda da d vitamini eksikliği çıktı, ampul kullanıyor. Oğlum da uyumaz ve çok terlerdi, ağır eksik çıktı. Uyku problemi de var mı? Öğrendiğimden beri herkese diyorum baktırın diye. İki sene boşuna uykusuz kalmışızAslında hiç baktırmadım biliyomusun.babası babaannesi de hep terler o yüzden genetik olaydır diyorum.ama yaptırsam mı ya..
İyi yaptın begümüm.. kendine dikkat et...bende dün 3te yemiştim en son. Aç kurt gibi yedimDayanamadım tansiyonum düştü resmen az once (08:05 de)
1 ceviz
2 zeytin
1 lokma peynir
1 çay bardağı süt ictim
Bu kahvaltı oncesi atıştırma olsun
Ne güzel uydurukmuş oAynı şeyi ben yazicaktim lafı ağzımdan aldın benden zayıf olucan demekki( Begüm uydurugu )
Birde alerjik oluyo eşimden biliyorum bi ilac yazdı doktor geçmişti
10 gündür diyetteyim 3 kilo verdim. Henüz listede değilim. Çok iyi gidiyor şükür, bu sefer çok kararlıyım, eylüle kadar 20 kilo hedefim.Listedemisin?anlat bakalım kaç haftada kaç kilo verdin?nasıl gidiyor?
Yok kız 1 guncukte dinlenmiyelim mi, Azerbaycan da günlerden ney? Burda pazarİyi yaptın begümüm.. kendine dikkat et...bende dün 3te yemiştim en son. Aç kurt gibi yedimiştesin dimi bugün sen?
Yok canım hiç yok...maşallah çok iyi uyur.uykuya dalınca daha çok terler.bi de özellikle kafa ense kısmı terler..Canım eşim de çok terler ve onda da d vitamini eksikliği çıktı, ampul kullanıyor. Oğlum da uyumaz ve çok terlerdi, ağır eksik çıktı. Uyku problemi de var mı? Öğrendiğimden beri herkese diyorum baktırın diye. İki sene boşuna uykusuz kalmışız
Aaaa ben bi an cumartesi sandımYok kız 1 guncukte dinlenmiyelim mi, Azerbaycan da günlerden ney? Burda pazar
Aynı benim eşim, kılıf değismekten gına gelmişti,alerji hapindan sonra düzeldi çok şükür ama sen yinede d vit.baktirYok canım hiç yok...maşallah çok iyi uyur.uykuya dalınca daha çok terler.bi de özellikle kafa ense kısmı terler..
İyi oldu ha bu uydurukAynı şeyi ben yazicaktim lafı ağzımdan aldın benden zayıf olucan demekki( Begüm uydurugu )
Birde alerjik oluyo eşimden biliyorum bi ilac yazdı doktor geçmişti
O zaman genetik olabilir birde demir eksikliği de yapar, eğer tam kan sayımı yapılmadıysa bir yaptır istersenYok canım hiç yok...maşallah çok iyi uyur.uykuya dalınca daha çok terler.bi de özellikle kafa ense kısmı terler..
Alerji de mi yapıyormuş yeni duydumAynı benim eşim, kılıf değismekten gına gelmişti,alerji hapindan sonra düzeldi çok şükür ama sen yinede d vit.baktir
10gün için 3kilo çok iyi.e bi de ne yiyip içtiyinde önemli tabi...örnek bi menünü atsana10 gündür diyetteyim 3 kilo verdim. Henüz listede değilim. Çok iyi gidiyor şükür, bu sefer çok kararlıyım, eylüle kadar 20 kilo hedefim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?