Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy valla diyette olunca insan haftasonu evde oturmak istiyo...diyete başladığımdan bu yana ilk kez haftasonu evdeyiz ve çok iyi bi durum bu...inşallah pazartesiye güzel bi eksiyle başlıycam.amaaa çarşanba galiba doğumgünündeyiz hemde restoranda...ohooo bak o zor olacak işte...

Terleme sebebi d vitamini eksikliği olabilir baktırdınız mı hiç?

Aynı şeyi ben yazicaktim lafı ağzımdan aldın benden zayıf olucan demekki( Begüm uydurugu)

Birde alerjik oluyo eşimden biliyorum bi ilac yazdı doktor geçmişti

Aslında hiç baktırmadım biliyomusun.babası babaannesi de hep terler o yüzden genetik olaydır diyorum.ama yaptırsam mı ya..
Canım eşim de çok terler ve onda da d vitamini eksikliği çıktı, ampul kullanıyor. Oğlum da uyumaz ve çok terlerdi, ağır eksik çıktı. Uyku problemi de var mı? Öğrendiğimden beri herkese diyorum baktırın diye. İki sene boşuna uykusuz kalmışız

Yok canım hiç yok...maşallah çok iyi uyur.uykuya dalınca daha çok terler.bi de özellikle kafa ense kısmı terler..

Yok canım hiç yok...maşallah çok iyi uyur.uykuya dalınca daha çok terler.bi de özellikle kafa ense kısmı terler..
O zaman genetik olabilir birde demir eksikliği de yapar, eğer tam kan sayımı yapılmadıysa bir yaptır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…