Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hastalara çok geçmiş olsun.
Çocukları yemiyenler üzülmesin.bazrn ebeveyinlere az gibi de gelebilir .onemli olan gelişimi.
Benim 3 çocuktan hep en çok yiyen hasta.

Aynura sanırım bu test hastalık zamanı yapılmış. 1 yıl da çok uzun zaman.
Normal bi zamanda yaptırmak daha ölçücü olur kansızlık için.
Birde yastık yorgan yün olunca da terkediyor.benim çocukları her gece en az 2 kere değistirirdim. Yastık organları değiştirdik artık teklemiyorlar.iyi bi markadan bambu aldım.antialerjik

Evet doktorum hastalık zamanı...kan ilacı da içmişti 1ay...yastık bambu.ama kızımın bi battaniyesi var tüylü kalın olanlardan.onla uyur hep.bi de ağzına kenarlarına sürter uyurken

Canım 3 çocuk
Büyük kız 18
Oglan 13
Küçük kız 6
Genetik olarak alejileri çok yüsek ondan sık sık hastayız küçük kız bebekliğinde vemediğim amtiboyitiği bu kış aldı yani
Ayyy efserim tam istediyim yaş aralıkları.nasıl oldu büyütmek?sadece ikinci çocuk ilki okula giderken olmuş o zor olmuştur mutlaka

Ayyy efserim tam istediyim yaş aralıkları.nasıl oldu büyütmek?sadece ikinci çocuk ilki okula giderken olmuş o zor olmuştur mutlaka
Küçük yaşta evlenince yaş aralıkları kendiliginden oluşuyor diyeyim
Canım asılinda ben en fazla 4 yaş istedim ama benim yumurtlama sistemim sanırsam 6 senede bir çalıştı 4 seneden sonra 2 yıl uğraştım oglum oldu sonra rahimde bir polip kürtaji oldum doktor rahim incelecek hamilelik istemiyorsun degılmi dedi bende istemiyorum dedim biraz rahat davrandım kürtajdan sonra bir sene geçti kızım oldu biraz istem dışı oldu benim ayarlar yani
Güzel tarafları var ama zor taraflarıda var tabi ergene gösterdiğin törelansı küçüklerde istiyor oyun çağları denk gelmedi birbirleriyle çok oyun oynayamadılar.ileri boyutta kıskanćlık yaşamadılar...
Beni ve coçugu benimseyip kabul etmeleri cabuk oldu ama şimdi kedi köpek misaliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…