Kan sayımı ne ki ?genel kan analizimi?O zaman genetik olabilir birde demir eksikliği de yapar, eğer tam kan sayımı yapılmadıysa bir yaptır istersen
EvetKan sayımı ne ki ?genel kan analizimi?
Kocama diyom ki böyle böyle diyo kızlar aaa ben terlemiyom ki diyoAlerji de mi yapıyormuş yeni duydum
Kuzum sorun değilHa işte bende onu diyom ya.ben azeriyim efserim o yüzden bazen bazl şeyleri yalnış söyleye bilirim
Yaptırdım bi sene kadar önce.eyer buysa tabi...anlayanlar bi baksın...
Yemeyince hasta olacakmış hissi oluyor kuzum yaHastalara çok geçmiş olsun.
Çocukları yemiyenler üzülmesin.bazrn ebeveyinlere az gibi de gelebilir .onemli olan gelişimi.
Benim 3 çocuktan hep en çok yiyen hasta.
Canım 3 çocukEfser senin kaç çocuk var kaç yaşında lar.
Evet doktorum hastalık zamanı...kan ilacı da içmişti 1ay...yastık bambu.ama kızımın bi battaniyesi var tüylü kalın olanlardan.onla uyur hep.bi de ağzına kenarlarına sürter uyurkenAynura sanırım bu test hastalık zamanı yapılmış. 1 yıl da çok uzun zaman.
Normal bi zamanda yaptırmak daha ölçücü olur kansızlık için.
Birde yastık yorgan yün olunca da terkediyor.benim çocukları her gece en az 2 kere değistirirdim. Yastık organları değiştirdik artık teklemiyorlar.iyi bi markadan bambu aldım.antialerjik
Ayyy efserim tam istediyim yaş aralıkları.nasıl oldu büyütmek?sadece ikinci çocuk ilki okula giderken olmuş o zor olmuştur mutlakaCanım 3 çocuk
Büyük kız 18
Oglan 13
Küçük kız 6
Genetik olarak alejileri çok yüsek ondan sık sık hastayız küçük kız bebekliğinde vemediğim amtiboyitiği bu kış aldı yani
Küçük yaşta evlenince yaş aralıkları kendiliginden oluşuyor diyeyimAyyy efserim tam istediyim yaş aralıkları.nasıl oldu büyütmek?sadece ikinci çocuk ilki okula giderken olmuş o zor olmuştur mutlaka
Aynen kuzum bazen neye benzediyorum? köpek kediyi görür hırlamaya başlar ya birbirlerini gördülermi aynı o hale alıyolarEvet ergen ve bebek aynı evde zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?