Banum perşembeye kadar wc halledersin yine dünki menünde biraz kabarıktı sanki yulafta olsa tostun sucuklu vs olunca oda etkiler kilo artışını ... Menünde hep görüyorum salam tarzı tuz oranı ve içindeki bazı maddeler ödem yapar onların yeme bence bukadar dikkat ediyorsun onlarıda yemesen olur yaniGünaydınnnnn
dünkü giden 100 gr aynen iade
wc olmayınca olmuyor artıyor kilo
aspir yagi deniyorum müdahale etmiyorum o yüzden
İyi pazarlar efenim
Maviş , efser kuzulara geçmiş olsun
Nego hoşgeldin canım nicin hiç yabancı değil . 9. Takım çok altifti bi zamanlar kaptanınız kim ?
Biz sonunda şu hastanede olan bebeklere verilen buhar makinasından aldık öksürük sıklaştımı onu veriyorum azaltıyor hemen
Geçmiş olsun Dr gittim miKızlar bu hastalık kulagimda ağrı yaptı
İyi pazarlar efenim
Maviş , efser kuzulara geçmiş olsun
Nego hoşgeldin canım nicin hiç yabancı değil . 9. Takım çok altifti bi zamanlar kaptanınız kim ?
Benim bugun yemekli düğün var akşama görüşürük inşallah
Herkese iyi pazarlar efenim
Benim büyük kız poşet gibi kapının önüne koyuyorBizim büyükler küçüklerin hiç odalarına girmesine izin vermezler
Üzgünüm mortim yaBiZde aldık küçüğe nebulizatör
Geçmiş olsun Dr gittim mi
Teşekkürler
Yürümüş mortim ama yemekli düğün bir umut ışığı
Sen iyileştinmi bakimde spor yapıyorsun ?
Ha bu hafta 400 gr verdiğinde gözümden kaçmadı hemide sporsuz
Menüyü yazayim
09:00 1 dl kizarmis diyet ekmek.1 yumurta
14:30 veliler toplantisi vardi eve gelince yine kahvalti yaptim..
1 yumurta.2 dl ekmek.6 zeytin.2 catal bal.
18:00 2 avuc cekirdek.(antremanda beklerken arkadas getirmiş yedim)
20:00 1 kase karalahana yemeği..
@kuzularinannesi
Kızlar yarın ablamın doğum günü pasta yaptım, yarını atlattım mı sorun yok
Ne yapacan ne yapacan yuzecen miii ???bana legene su koydurma bu saatte yuzer gibi yaparimmm ha
Kayıp şeriiii aranıyor efenim nerde bu hatun ???
Ben aile evinde olunca bugün buralara uğrayamadım yemeği, çayı, tatlı servisi toplaması derken. Anca bu saatte yürüyüşten geldim. Zaten menü olarak da kendimi çok kötü hissettim. İnşallah yarın ve haftanın kalanında kendimizi toparlarız, birbirimize iyi geliriz.
Öğünlerin birisini sadece çorbaya ayırmak gerçekten iyi oluyor. Ben özellikle akşam öğününü ya salata ve yoğurt ya da çorbaya ayırdığımda sabahında 100 gr da olsa oynama görüyorum.
Benim bugünkü menüm:
Sabah kahvaltısı yolda olduğumuz için iki küçük dilim çavdar ekmeğinin arasına keçi peyniri ve hindi füme koyup protenini yoğun bir kahvaltı yapalım dedim. Yanında da sadece su
Öğlen:
Yarım kepçe mantı (biliyorum mantı yasaklı listeden ama anne yasak dinlemeyince gönül almalık yarım kepçe)
Büyük bir kase salata ve dört yemek kaşığı ev yoğurdu
Ara : bir fincan türk kahvesi
Akşam:
3 tane etli sarma :/
Yine beş kaşık ev yoğurdu ve bir kase salata
İki bardak bitki çayı ve 2 litrede kalan günlük su.
Ama en azından 75 dakika tempolu yürüyüşümü , 45 squatımı ve 30 saniyeden bu sefer 7 li plankimi yaptım. @Ausencia mantımı affet en azından sporumu atlamadım bi daha da mantı yok.
Spordan sonra aynı şekilde tartildim - 300 gr 1 adet margarin gitti mi ne
Ausencia canım başka gruptayım ama motivasyon için sohbetineze dahil olabilirmiyim motivasyonum düşmeye başladı, burda muhabbet bol gördüğüm kadarıyla
Kızlar bu hastalık kulagimda ağrı yaptı
Günaydınnnnn
dünkü giden 100 gr aynen iade
wc olmayınca olmuyor artıyor kilo
aspir yagi deniyorum müdahale etmiyorum o yüzden
Yine sabahın köründe kalktım yahu ...
Nerdemiyim şimdiye kadar yüryordum
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ | ||||||||
. | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
ECEMAVİ | 15 | 15 | . | . | . | . | . | . |
ADA81 | 20 | 35 | . | . | . | . | . | . |
DİLEKİYİ | 20 | 10 | . | . | . | . | . | . |
İRMAE | 5 | 15 | . | . | . | . | . | . |
AUSENCİA | 20 | . | . | . | . | . | . | |
MASUMM | 10 | 10 | . | . | . | . | . | . |
AEBEN | 25 | 25 | . | . | . | . | . | . |
Tamam canım sohbete dahil olurum :)Canım iyileştim herhalde
ya geçen hafta başı aynı yemek düzeni devam edipspor olmayınca baktım gr gr artılar geliyooor ... çarşamba perşembe sıkı tuttum biraz fazla tutmuşum
Halledersin sen tatlım ... ev pastası zaten .. en kötü bir iki çatalla atlat .
Hayırlı mutlu yaşları olsun ablanın
eveeeet bir de etiketli versiyonunu yapayım @Sherrysherrylady
Uykusuzdur muhakkak ..ece bu ara uyumuyor diyordu .
Evet canım yarım tabak mantı 1.5 saat sporla erimiş gitmiştir.
Ama ben de yazık değil mi o caaaanımmmm spora .. vücutta birikmiş yılların yağlarını yaksın .. ne diye bir tabak taze mantı ile uğraşıyor diye düşünürüm
luna gitti luna ekmeğe sürülenden ... di mi kelebekolacam
Ahuuuuuuuuuu güle kirletmeeee .... hep temiz kalsın ...
Ama spor point sıfır
menü nerde
eflalimbiz her daim burdayız tatlım ... ben sana dedim ama kalsaydın keşke listesiz de olsa ...seninle hukukumuz eski :) sen illa ki liste dedin .. motiveni hiç bir zaman kaybetme ...
o karar çok sık gelmiyor insana.
geldi mi de sıkı sıkı tutmak lazım canım .
geçmiş olsun canım ...
Oooo lalalalallalını da gördümnehirnil111 de görünce pek sevinecek
bugün eksiye düşmesi için elinden geleni yap ...sıkı tut efserim .
Ufaklığını da geçmiş olsun çok
canım sadece wc etkisi o . rahat ol . yarına kalmaz .
sen gece bir şey yazmışsın ... hayırdır ?
ecemavi geçmiş olsun canım ... ya şafi adıyla şifalar versin Rabbim
Gitmedim ece, sürekli yatıyorum ara ara uyuklayip uyanıyorumBiZde aldık küçüğe nebulizatör
Geçmiş olsun Dr gittim mi
Teşekkürler
Yürümüş mortim ama yemekli düğün bir umut ışığı
Canım iyileştim herhalde
ya geçen hafta başı aynı yemek düzeni devam edipspor olmayınca baktım gr gr artılar geliyooor ... çarşamba perşembe sıkı tuttum biraz fazla tutmuşum
Halledersin sen tatlım ... ev pastası zaten .. en kötü bir iki çatalla atlat .
Hayırlı mutlu yaşları olsun ablanın
eveeeet bir de etiketli versiyonunu yapayım @Sherrysherrylady
Uykusuzdur muhakkak ..ece bu ara uyumuyor diyordu .
Evet canım yarım tabak mantı 1.5 saat sporla erimiş gitmiştir.
Ama ben de yazık değil mi o caaaanımmmm spora .. vücutta birikmiş yılların yağlarını yaksın .. ne diye bir tabak taze mantı ile uğraşıyor diye düşünürüm
luna gitti luna ekmeğe sürülenden ... di mi kelebekolacam
Ahuuuuuuuuuu güle kirletmeeee .... hep temiz kalsın ...
Ama spor point sıfır
menü nerde
eflalimbiz her daim burdayız tatlım ... ben sana dedim ama kalsaydın keşke listesiz de olsa ...seninle hukukumuz eski :) sen illa ki liste dedin .. motiveni hiç bir zaman kaybetme ...
o karar çok sık gelmiyor insana.
geldi mi de sıkı sıkı tutmak lazım canım .
geçmiş olsun canım ...
Oooo lalalalallalını da gördümnehirnil111 de görünce pek sevinecek
bugün eksiye düşmesi için elinden geleni yap ...sıkı tut efserim .
Ufaklığını da geçmiş olsun çok
canım sadece wc etkisi o . rahat ol . yarına kalmaz .
sen gece bir şey yazmışsın ... hayırdır ?
ecemavi geçmiş olsun canım ... ya şafi adıyla şifalar versin Rabbim
Gitmedim ece, sürekli yatıyorum ara ara uyuklayip uyanıyorum
Hemide wc siz
Gunaydınlar mutlu günler her kese...ben çokkk mutluyum...regl oldum buna rağmen tartı bana o lalalaaaa...cumaya korkun benden rakibelerim...
Sarayca canın ekmek dilimin çok olmuş biliyosun zaten...keşke o börekden de yiseydi yaaa
ecemavi abla Efser geçmiş olsun kuzulara...acil şifalar...
begum75 supersin canım.acaba hangimizinki daha çok o lalala dedi...bu hafta hedefim 1.lik...takın içi ve takım dışı...bakal görek
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM ECEMAVİ 15 15 . . . . . . ADA81 20 35 . . . . . . DİLEKİYİ 20 10 . . . . . . İRMAE 5 15 . . . . . . AUSENCİA 20 . . . . . . MASUMM 10 10 . . . . . . AEBEN 25 25 . . . . . .
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td][/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td] [/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?