Dün 60 dkkaydi kaptanı m sanırım yanlış mı yazdim
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM ECEMAVİ 15 15 . . . . . . ADA81 20 35 . . . . . . DİLEKİYİ 20 10 . . . . . . İRMAE 5 15 . . . . . . AUSENCİA 20 . . . . . . MASUMM 10 10 . . . . . . AEBEN 25 25 . . . . . .
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td][/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td] [/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
Benim büyük kız poşet gibi kapının önüne koyuyor
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM ECEMAVİ 15 15 . . . . . . ADA81 20 35 . . . . . . DİLEKİYİ 20 10 . . . . . . İRMAE 5 15 . . . . . . AUSENCİA 20 . . . . . . MASUMM 10 10 . . . . . . AEBEN 25 25 . . . . . .
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td][/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td] [/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
Yaaaaa gözünüz puan görsün hahaAynen
anam 35 puanda varmış
Nerden aldinKizlarrrrr sutun yağına bakın. Işlem görmeden sattıkları belli.Eki Görüntüle 1992602
Sabah dağ yürüyüşüne çıktık ablamlarla , sonrası kaos pastayı bırak yemek bile yiyemedik
Çok haklısın, zaten gıdım gıdım cimrilikten ölüyor vücut yağ yakma konusunda bir de ben üstüne yükledim boşu boşuna gitti 1,5 saat diye pişman oldum. Neyse ki dönüş yoluna geçtim kendi düzenime dönüş inşallah.Canım iyileştim herhalde
ya geçen hafta başı aynı yemek düzeni devam edipspor olmayınca baktım gr gr artılar geliyooor ... çarşamba perşembe sıkı tuttum biraz fazla tutmuşum
Halledersin sen tatlım ... ev pastası zaten .. en kötü bir iki çatalla atlat .
Hayırlı mutlu yaşları olsun ablanın
eveeeet bir de etiketli versiyonunu yapayım @Sherrysherrylady
Uykusuzdur muhakkak ..ece bu ara uyumuyor diyordu .
Evet canım yarım tabak mantı 1.5 saat sporla erimiş gitmiştir.
Ama ben de yazık değil mi o caaaanımmmm spora .. vücutta birikmiş yılların yağlarını yaksın .. ne diye bir tabak taze mantı ile uğraşıyor diye düşünürüm
luna gitti luna ekmeğe sürülenden ... di mi kelebekolacam
Ahuuuuuuuuuu güle kirletmeeee .... hep temiz kalsın ...
Ama spor point sıfır
menü nerde
eflalimbiz her daim burdayız tatlım ... ben sana dedim ama kalsaydın keşke listesiz de olsa ...seninle hukukumuz eski :) sen illa ki liste dedin .. motiveni hiç bir zaman kaybetme ...
o karar çok sık gelmiyor insana.
geldi mi de sıkı sıkı tutmak lazım canım .
geçmiş olsun canım ...
Oooo lalalalallalını da gördüm@nehirnil111 de görünce pek sevinecek
bugün eksiye düşmesi için elinden geleni yap ...sıkı tut efserim .
Ufaklığını da geçmiş olsun çok
canım sadece wc etkisi o . rahat ol . yarına kalmaz .
sen gece bir şey yazmışsın ... hayırdır ?
ecemavi geçmiş olsun canım ... ya şafi adıyla şifalar versin Rabbim
Ben de çok severim kitapları, çok güzel bir pazar planı olmuş, dönüşte de inşallah yapmur yağmaz yürüyüşle taclanır. Ben de evime dönüyorum akşama bol yürüyüş minimum yemek.:) iyi eğlenceler görüşürüzBugün küçüge baba bakacak ben kitap fuarına kitap koklamayaben taze kağırt koksunu çok sevrim tabi kitaplarıda
Dönüşte yağmur yagmazsa inşallah yürürüm .Görüşüz
Ahh keşke.benim kizim oyunu cok sever .
odev diyor bitmeseydi.kucukler onu dinlemiyor çok inatcilar oda kızıyor 2dk surmuyor .ben müdahil olsam 3ne uygun ortak bisey zor .
Babamız bizimde yok.
Ayyy güneş açtı eyyyy yumurtaya can veren Allahım.
Dün 60 dkkaydi kaptanı m sanırım yanlış mı yazdim
Aynen
anam 35 puanda varmış
Yaaaaa gözünüz puan görsün haha))
Kizlarrrrr sutun yağına bakın. Işlem görmeden sattıkları belli.Eki Görüntüle 1992602
Sabah dolag yürüyüşüne çıktık ablamlarla , sonrası kaos pastayı bırak yemek bile yiyemedik
Çok haklısın, zaten gıdım gıdım cimrilikten ölüyor vücut yağ yakma konusunda bir de ben üstüne yükledim boşu boşuna gitti 1,5 saat diye pişman oldum. Neyse ki dönüş yoluna geçtim kendi düzenime dönüş inşallah.
Ablamın kayın validesi hastaneye kaldırılmış oraya gittik Kemalpaşa ya , sonuçları bekliyoruz böbrek yetmezliği demişler bakalım ne olacakHayırdır tatlım ? aksilik ne oldu ?
Ablamın kayın validesi hastaneye kaldırılmış oraya gittik Kemalpaşa ya , sonuçları bekliyoruz böbrek yetmezliği demişler bakalım ne olacak
Ayyy bunu yeni gördüm. Allah şifa versin.kusura bakma bende gezmekten yemek yiyemedin sandim.Ablamın kayın validesi hastaneye kaldırılmış oraya gittik Kemalpaşa ya , sonuçları bekliyoruz böbrek yetmezliği demişler bakalım ne olacak
Ausencia 2 büyüğü dışarı yolladım küçüğü uyuttum.mutfakla bogusuyorum.
Komşunun köyünden. Kv si geçenlerde vefat etti. Artık tereyağ yapamiyorlarmis.inekten sofraya.kaptan başlatırken farkettim ana sarı süt.simdi anladım bana niye sütü duru dediklerini benimki bildiğin beyazdi
N Nana ay eziyet etme kendine. Hasta olucan yemeğini ye kuzum.
Pazartesi yatmıştı hastaneye bağırsak enfeksiyonu demişlerdi daha cuma çıkmıştı hastanedenCanım ya çok geçmiş olsun .
var mıydı bir rahatsızlığı , bugün mü çıktı ?
tekrar geçmiş olsun ya
Pazartesi yatmıştı hastaneye bağırsak enfeksiyonu demişlerdi daha cuma çıkmıştı hastaneden
Sabah yürüyüşten sonra yeriz dedik hep beraber ama kısmet olamadıAyyy bunu yeni gördüm. Allah şifa versin.kusura bakma bende gezmekten yemek yiyemedin sandim.
Var miydi evvel bi hastalığı.
Amin,l İnşallah.Rabbim şifa versin lunyam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?