Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün 60 dkkaydi kaptanı m sanırım yanlış mı yazdim

Aynen
Benim büyük kız poşet gibi kapının önüne koyuyor

anam 35 puanda varmış

Çok haklısın, zaten gıdım gıdım cimrilikten ölüyor vücut yağ yakma konusunda bir de ben üstüne yükledim boşu boşuna gitti 1,5 saat diye pişman oldum. Neyse ki dönüş yoluna geçtim kendi düzenime dönüş inşallah.

Bugün küçüge baba bakacak ben kitap fuarına kitap koklamaya ben taze kağırt koksunu çok sevrim tabi kitaplarıda
Dönüşte yağmur yagmazsa inşallah yürürüm .Görüşüz
Ben de çok severim kitapları, çok güzel bir pazar planı olmuş, dönüşte de inşallah yapmur yağmaz yürüyüşle taclanır. Ben de evime dönüyorum akşama bol yürüyüş minimum yemek.:) iyi eğlenceler görüşürüz

Ayneeeen o güneş buraya da geldi yusuf çıktı ... ben ütülerimi bitirdim ..

Bir gelince banyosu var .. sonra keyif .

Dün 60 dkkaydi kaptanı m sanırım yanlış mı yazdim

canım 1 saat 10 dk zaten .. 61 dk deseydin 15 puan olacaktı :))))

Aynen

anam 35 puanda varmış

ya şimdi her 30 dk yı 5 puandan hesaplamak mantıklı ... adanın dün saatleri çoştu ... sizde ona göre hesaplayın .. her 30 dk 5 puan .

Ahu060812 canım sende okumuş ol ... deli gibi spor olsun ... 35 40 puan her 30 dk 5 puan ... senin puanlama ile aynı aslında .. sadece 2 saat üstü de 30 35 40 ... gidebilsin .

Yaaaaa gözünüz puan görsün haha))

eeee bugün dinlenirsin bi zahmet

Kizlarrrrr sutun yağına bakın. Işlem görmeden sattıkları belli.Eki Görüntüle 1992602

Anaaaaaam o nasıl süt ? bana da köyden gelir de .. yok yok bu inek kimse tanıştır beni

Sabah dolag yürüyüşüne çıktık ablamlarla , sonrası kaos pastayı bırak yemek bile yiyemedik

Hayırdır tatlım ? aksilik ne oldu ?

canım önünde harika 4 dolu gün var cumaya ... hafta içi sadece diyete ve spora konsantre ol .. ne mantı kalır ne yağı:))

Ausencia 2 büyüğü dışarı yolladım küçüğü uyuttum.mutfakla bogusuyorum.
Komşunun köyünden. Kv si geçenlerde vefat etti. Artık tereyağ yapamiyorlarmis.inekten sofraya.kaptan başlatırken farkettim ana sarı süt.simdi anladım bana niye sütü duru dediklerini benimki bildiğin beyazdi
N Nana ay eziyet etme kendine. Hasta olucan yemeğini ye kuzum.

Ablamın kayın validesi hastaneye kaldırılmış oraya gittik Kemalpaşa ya , sonuçları bekliyoruz böbrek yetmezliği demişler bakalım ne olacak

Canım ya çok geçmiş olsun .
var mıydı bir rahatsızlığı , bugün mü çıktı ?
tekrar geçmiş olsun ya

Ablamın kayın validesi hastaneye kaldırılmış oraya gittik Kemalpaşa ya , sonuçları bekliyoruz böbrek yetmezliği demişler bakalım ne olacak
Ayyy bunu yeni gördüm. Allah şifa versin.kusura bakma bende gezmekten yemek yiyemedin sandim.
Var miydi evvel bi hastalığı.

Valla o ineği al büyüt besle :) o nasıl kaymak yahu .... ne güzel yoğurt olur ondan .

senin ki yine duru imiş ... bende doğru düzgün süt bile yoktu durusuna razıydım

Ya eski konulara bakıyordum ... eskiden kk da şiir bile yazıyormuşum

2012 de yazdığım şiire bakın Allah aşkına

Benim için öyle lazımsın ki...

Ne vakit elimi atsam orda olmalısın.

Seni aramamalı gözlerim ; sen hep bana bakmalısın.

Belki tükenir belki değişip bozulursun diye hep bir yedeğin olmalı elimin altında

Ama ilk kaşığı hep sana vurmalıyım
Nutellaaa

Ayyy bunu yeni gördüm. Allah şifa versin.kusura bakma bende gezmekten yemek yiyemedin sandim.
Var miydi evvel bi hastalığı.
Sabah yürüyüşten sonra yeriz dedik hep beraber ama kısmet olamadı
En son hafta içi kötü olduğunda bağırsak enfeksiyonu demişler, sonra çıkmıştı ablam iyi demişti
Rabbim şifa versin lunyam .
Amin,l İnşallah.

Ben çıktım güzeller ..
Sabah beri logo ile uğraştım .. araya bir ütü kaynatabildim .
Logo eşimin bir hava ile demir dövmekten ...bıçak markası olmaya evrilme logosu

Yusuf gelene kadar spor yapayım ..bugün geceye kalırsa kaynar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…