Yoğurt yemeye ben de yeni yeni alışmaya çalışıyorum, inşallah ben de senin gibi alışırım. Menün çok güzel suyu da tamamladın mı mükemmel.Bugünkü menüm
Sabah 1 bardak limonlu su
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim tahıllı ekmek
Yeşilik ve çay
Ara yok
1 kase çorba
Ara 1 maden suyu
Akşam
Yarım haşlanmış tavuk göğsü
1 dilim tahıllı ekmek
Bol salata.
Yatmadan önce süt içerim yoğurtdumu yeni mayaladım o yüzden evde hiç yogurt yok kendimi çok esik hissetim
Suymu içmeye devam spor sekteye uğradı
irmae
Pedal çeviriyorum
Böbrek yetmezliği başlangıcı ablacim, bakalım burada başka hastaneye goturecekler.Geçmiş olsun inşallah yanılmışlardır diyaliz zor rabbım yardımcınız olsun ..
Geçmiş olsun canım benim ♡ Rabbim şifa versin inşallahBöbrek yetmezliği başlangıcı ablacim, bakalım burada başka hastaneye goturecekler.
Ablamın kayın validesi hastaneye kaldırılmış oraya gittik Kemalpaşa ya , sonuçları bekliyoruz böbrek yetmezliği demişler bakalım ne olacak
Yoğurt yemeye ben de yeni yeni alışmaya çalışıyorum, inşallah ben de senin gibi alışırım. Menün çok güzel suyu da tamamladın mı mükemmel.
ama sporu mümkün olduğunca yapmaya çalış yani dolu dolu yürüyüş olmasa da evde biraz mekik falan bir on dakika da olsa. Kilo vermeye çok büyük etkisi olmasa da sıkışmayı destekliyor. Ben bir hafta önce vücudumun ölçülerini aldım, arada ölçülere tekrar bakıyorum, tartı kıpırdamasa da ölçülerde oynama oluyor moral bozmadan gaza gelmeyi destekliyor. Ben bazı hareketleri tv falan izlerken yapıyorum o arada tv ye falan dalınca sürenin de nasıl geçtiğini anlamıyor insan. Bir fikir olarak söyleyeyim dedim .:)
Böbrek yetmezliği başlangıcı ablacim, bakalım burada başka hastaneye goturecekler.
Ay ne güzel yaa, ben küçükken büyükanneler şekerli ekmekli yoğurt verirdi bana ona alışınca yoğurt benim için şekerle yenilebilir bir hale dönüştü. Normal bir yoğurt çok tatsız geliyor. Arada içine meyve ya da pul biber koyuyorum ama halen tam alışkanlık haline getiremiyorum. Bazen eşim hatırlatıyor, bazen de yemeğin ortasında ben hatırlayıp kalkıp alıyorum. Ama o kase bitene kadar bazen ben bitiyorum, zorlaya zorlaya öğreneceğim inşallah.Yoğurdu her öğün yiyebilirim
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Eğer lipton'un form çaylarından içiyorsanız onlarda sinameki bulunuyor, sinamekinin sık tüketilmesi bağırsaklarda ciddi sıkıntı çıkarabiliyor, içindekiler kısmına bakıp dikkatli tüketin.Merhaba şekerler menum
Sabah
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 etimek
1 parça peynir, 3 zeytin
Tavada 2 dilim sucukla 1 yumurta
Domates salatalık nane roka tere
1 çay k. kuru incir reçeli,1 ceviz, 1 hurma
Yeşil çay
Öğlen
Çayla birkaç bisküvi bir minik şekerleme
Ara
Kayısılî form çayı
Akşam
Ton balıklı salata
Yoğurt
Su: 2,250 ml.
Spor: yokAusencia ortim Ahu060812
Selam saydınım...gözükmüyon canım bayadır yoksa denk mi gelmiyoz...kahvaltın kral kahvaltısı olmuş güzelim afiyet olsun da ama fazla benceMerhaba şekerler menum
Sabah
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 1 etimek
1 parça peynir, 3 zeytin
Tavada 2 dilim sucukla 1 yumurta
Domates salatalık nane roka tere
1 çay k. kuru incir reçeli,1 ceviz, 1 hurma
Yeşil çay
Öğlen
Çayla birkaç bisküvi bir minik şekerleme
Ara
Kayısılî form çayı
Akşam
Ton balıklı salata
Yoğurt
Su: 2,250 ml.
Spor: yokAusencia ortim Ahu060812
Super olmuş canım...çok iyi başladın.aynen devammmm...Bugünkü menüm:
Efser
Sabah:
1 yumurta
İki dilim kk peynir
4 zeytin
İki cherry domates ve bir salatalık
İki dilim çavdar ekmeği
Ara:
Filtre kahve
Öğlen:
keçi peynirli ve hindili salata
Akşam:
Limonlu brokoli salatası ve yoğurt
Dünü en azından öğle ve akşamda telafi etmeye çalıştım.
İki buçuk litre suyumu içtim yatana kadar üçe tamamlamaya çalışıcam.
Ausencia Bir saatlik yürüyüş yapabildim yağmur bastırınca. Yanında her zamanki 30 saniyelik 7 li plank 30 squat ve 20 dakikalık bacak çalışması.
Aaay niye if kardeşim?geçen hafta ben bu hafta sen...ama benimki yazılmayacak kadar kötü deyildi kii...yaz helebi bakem...slmmm bi gelemedim ya
alışveriş, yemek pide yaprirdim kv leri çağırdım, şuan ortalık 56 herkes çıktı gitti
bugün menü yazmasam olurmu
Çok teşekkür ederim, bu hafta regl dönemim muhtemelen biraz ödemin artısı olacak ama yine de inancı kaybetmek yok.Super olmuş canım...çok iyi başladın.aynen devammmm...
Ay ne güzel yaa, ben küçükken büyükanneler şekerli ekmekli yoğurt verirdi bana ona alışınca yoğurt benim için şekerle yenilebilir bir hale dönüştü. Normal bir yoğurt çok tatsız geliyor. Arada içine meyve ya da pul biber koyuyorum ama halen tam alışkanlık haline getiremiyorum. Bazen eşim hatırlatıyor, bazen de yemeğin ortasında ben hatırlayıp kalkıp alıyorum. Ama o kase bitene kadar bazen ben bitiyorum, zorlaya zorlaya öğreneceğim inşallah.
Ayyy aynen bizde oyleyiz ..esim ayran coook icer kizimda her ogun bir kucuk kase yogurt yer..haftalik 6 kilo sut aliyorum yogurt yapmak icin evde 3 kisi 6 kilo yogurt yiyoruz..Ailecek öyle yoğurt tüketiyoruz ki yakında sit için sponsor alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?