- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ausencia kız bunca seranat nutellayamiydi.
Yürüyemedim yağmur bastırdı eşim geldi aldıYürü canım yürü akşam en az 10 puan kap sporda ... :)
Bende şimdi ütüye girişeceğim .
Pc de işlerim vardı ..bitirir bitirmez kalkıyorum .
Bem cıktım geri kaçtım geldimImmdaattttt dışarda yağmur içerde 3 sıkılmış bebe.
Bugün 3. Gün ama yinede inanilmaz kalabaĺıktı bir ünlü gelmiş galiba Murat yıldırımdı sanırım ilgi ilgisiz hekes ordaydı çok sıkıldım gençler durup durup cığlık atıyolar bir türlü konsantire olup bir şey bakamadım bu hafta içinde dişim beni zorlamazsa tekrar giderimBen de çok severim kitapları, çok güzel bir pazar planı olmuş, dönüşte de inşallah yapmur yağmaz yürüyüşle taclanır. Ben de evime dönüyorum akşama bol yürüyüş minimum yemek.:) iyi eğlenceler görüşürüz
Niye bukadar sarıki bende alıyorum beyazKizlarrrrr sutun yağına bakın. Işlem görmeden sattıkları belli.Eki Görüntüle 1992602
Okudum ve favorilerime ekledim başım her sıkıştığında çıkarıp okuyacagım örnek bir hikaye ❤❤❤❤Benim neyim eksik dedim ve KK da bende diyet başarı hikayeleri bölümüne hikayemi yazdım canlar ...
A ahahh ahhah kabul yine bir bunu okuyan kör oldu yazısı
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hoscakal-30-kilo.1007330/
Tam puan işini anladım dedimAyneeeen o güneş buraya da geldiyusuf çıktı ... ben ütülerimi bitirdim ..
Bir gelince banyosu var .. sonra keyif .
canım 1 saat 10 dk zaten .. 61 dk deseydin 15 puan olacaktı :))))
ya şimdi her 30 dk yı 5 puandan hesaplamak mantıklı ... adanın dün saatleri çoştu ... sizde ona göre hesaplayın .. her 30 dk 5 puan .
Ahu060812 canım sende okumuş ol ... deli gibi spor olsun ... 35 40 puan her 30 dk 5 puan ... senin puanlama ile aynı aslında .. sadece 2 saat üstü de 30 35 40 ... gidebilsin .
eeee bugün dinlenirsin bi zahmet
Anaaaaaam o nasıl süt ? bana da köyden gelir de .. yok yok bu inek kimse tanıştır beni
Hayırdır tatlım ? aksilik ne oldu ?
canım önünde harika 4 dolu gün var cumaya ... hafta içi sadece diyete ve spora konsantre ol .. ne mantı kalır ne yağı:))
slmmm bi gelemedim ya
alışveriş, yemek pide yaprirdim kv leri çağırdım, şuan ortalık 56 herkes çıktı gitti
bugün menü yazmasam olurmu
Okudum ve favorilerime ekledim başım her sıkıştığında çıkarıp okuyacagım örnek bir hikaye ❤❤❤❤
Tam puan işini anladım dedim
Puanlama mı değişti
Kaptanım yazsana puanlamayi
Daha önce 60 =15 puan idi
90 dk 20 puan
120dk 25 diye biliyorum ahudan
Şimdi nasıl ona göre yapayim
Bugünkü menüm
Sabah 1 bardak limonlu su
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim tahıllı ekmek
Yeşilik ve çay
Ara yok
1 kase çorba
Ara 1 maden suyu
Akşam
Yarım haşlanmış tavuk göğsü
1 dilim tahıllı ekmek
Bol salata.
Yatmadan önce süt içerim yoğurtdumu yeni mayaladım o yüzden evde hiç yogurt yok kendimi çok esik hissetim
Suymu içmeye devam spor sekteye uğradı
irmae
Bugün 300 gr canımı sıktı ondan biraz sıkı tutumÇok güzel efserim hatta kilona göre az bile ...
Aç kalmıyorsan sorun yok tabii .. ama aç kalıp gece yersen tehlike :)
Daha vakit var , yapsana bir 30 dk bel göbek karın haraketleri
60 a da 15 veriyordu sankieeee banu eeee banu ... ama ben sana dedim di mi ? abartacaksan hiç el sürme diye
0-30 dk 5 puan
30-60 dk 10 puan
60-90 dk 15 puan
90-120dk 20 puan
120 + 25 puan
canım puanlama baştan beri bu ... ilk sayfada da var aylardır . Ahunun sistem bu yani değişmedi ..
Benim eklediğim kısım 120 + kısmına ...
65 olsa 15 veriyor gibi anladım ben ..
1 saate kadar 10 puanAhu060812 bi bak heeeeelp
Geçmiş olsun inşallah yanılmışlardır diyaliz zor rabbım yardımcınız olsun ..Ablamın kayın validesi hastaneye kaldırılmış oraya gittik Kemalpaşa ya , sonuçları bekliyoruz böbrek yetmezliği demişler bakalım ne olacak
Ya eski konulara bakıyordum ... eskiden kk da şiir bile yazıyormuşum
2012 de yazdığım şiire bakın Allah aşkına
Benim için öyle lazımsın ki...
Ne vakit elimi atsam orda olmalısın.
Seni aramamalı gözlerim ; sen hep bana bakmalısın.
Belki tükenir belki değişip bozulursun diye hep bir yedeğin olmalı elimin altında
Ama ilk kaşığı hep sana vurmalıyım
Nutellaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?