Ayyy aynen bizde oyleyiz ..esim ayran coook icer kizimda her ogun bir kucuk kase yogurt yer..haftalik 6 kilo sut aliyorum yogurt yapmak icin evde 3 kisi 6 kilo yogurt yiyoruz..
Amannn kiz bosver sporu otur dahaaaa cumayaaa cook var yaparsin..... olmadi haftaya yaparsin... ben spor yaptim soylemesi ayip heccc zevkli degil... hec terlemedim heccc yag yakmadim bos is spor hahahaYeni oturdum bir çay aldım sanırım hakettim.ada81 bana gaz Verde spor yapayım
Masallah canim ama sizin ev bize gore kalabalik biz 3 kisiyiz 6 kilo tüketiyoruz...bizde ayrani evde yapiyoruz.. benim sütçü şaşkın bazen 7 kilo bile getiriyot diyorum ver hadi 7 olsun diyorum :)))Söylemesi zor 10 kilo yoğurt
Tamam o zaman yapmayayım zaten çok yorgunumAmannn kiz bosver sporu otur dahaaaa cumayaaa cook var yaparsin..... olmadi haftaya yaparsin... ben spor yaptim soylemesi ayip heccc zevkli degil... hec terlemedim heccc yag yakmadim bos is spor hahaha
Hihhh şöyle yaniii.... amann gidecekse kilo sporsuzda gideerrr ...Tamam o zaman yapmayayım zaten çok yorgunum
Ben de yoğurt yemeğe başlayınca evde yapmaya başladım, arada bi denk gelip de hazır yoğurt tattığımda tadı çok yapay gelmeye başladı. Tabii daha 6 kilolara ulaşamadık biz iki kişi 2 kiloyla çok gerideyiz. :)Ama hic hazır almam beslenmeye bile evden yapar koyarım ayrani
Şaka bir yana ama bacaklarım ve totom sızlıyor. İnan bu gün neredeyse hiç oturmadan iş yaptım ama dün akşam ki kadar yorulmadımHihhh şöyle yaniii.... amann gidecekse kilo sporsuzda gideerrr ...
Yürüyüş çok iyi hülyacım. Nerelerdesin göremiyorum seniSelam kizlar disardaydim hep gelemedim..sisarida olunca menum sacma oldu bugun.
09:00 1 yumurta.1 dilum kizarmis diyet ekmek
14:30 hamburger.ayran.biraz patates kizartmasi
20:00 cigkofte.1 br ayran
10 km yürüyüş..
Cocuk olsun 2 den fazla gider... benim kizim yogurt olmazsa masaya oturmaz...herseyi yogurtla yiyor bazen vermek istemiyorum yogurt yani süt urunleri demir emilimini azaltiyor diye...ama yogurtsuz yemek yemez.. zaten cay icmez belki demiri etkilemez yogurt..Ben de yoğurt yemeğe başlayınca evde yapmaya başladım, arada bi denk gelip de hazır yoğurt tattığımda tadı çok yapay gelmeye başladı. Tabii daha 6 kilolara ulaşamadık biz iki kişi 2 kiloyla çok gerideyiz. :)
Tamamdır ilginiz için teşekkür ederim :) bu arada size hoşgeldiniz demiş miydim?Eğer lipton'un form çaylarından içiyorsanız onlarda sinameki bulunuyor, sinamekinin sık tüketilmesi bağırsaklarda ciddi sıkıntı çıkarabiliyor, içindekiler kısmına bakıp dikkatli tüketin.
Canim birkaç gündür pek giremedim yoğundum :) bizde pazar kahvaltıları eşimle böyle oluyor tatlım maalesefSelam saydınım...gözükmüyon canım bayadır yoksa denk mi gelmiyoz...kahvaltın kral kahvaltısı olmuş güzelim afiyet olsun da ama fazla bence
Benimde bacaklarim agriyordu yinede biri fazla yapar beni gecer mazallahhhŞaka bir yana ama bacaklarım ve totom sızlıyor. İnan bu gün neredeyse hiç oturmadan iş yaptım ama dün akşam ki kadar yorulmadım
2-3 gündür gelmeye basladim saraycam..is guc..bahar temizligine basladim ramazana kadar yavas yavas bitirecegim..Yürüyüş çok iyi hülyacım. Nerelerdesin göremiyorum seni
Çok teşekkür ederim, hoşbuldum :)Tamamdır ilginiz için teşekkür ederim :) bu arada size hoşgeldiniz demiş miydim?demedi isem kusura bakmayın, aramıza hoşgeldiniz
Kalkamadım yerimde keşke hicoturmadan baslasaydim daha kolay olurduBenimde bacaklarim agriyordu yinede biri fazla yapar beni gecer mazallahhhdusuncesiyle yaptim sporumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?