Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeni oturdum bir çay aldım sanırım hakettim. ada81 bana gaz Verde spor yapayım
Amannn kiz bosver sporu otur dahaaaa cumayaaa cook var yaparsin..... olmadi haftaya yaparsin... ben spor yaptim soylemesi ayip heccc zevkli degil... hec terlemedim heccc yag yakmadim bos is spor hahaha

Selam kizlar disardaydim hep gelemedim..sisarida olunca menum sacma oldu bugun.

09:00 1 yumurta.1 dilum kizarmis diyet ekmek

14:30 hamburger.ayran.biraz patates kizartmasi

20:00 cigkofte.1 br ayran

10 km yürüyüş..

Selam kizlar disardaydim hep gelemedim..sisarida olunca menum sacma oldu bugun.

09:00 1 yumurta.1 dilum kizarmis diyet ekmek

14:30 hamburger.ayran.biraz patates kizartmasi

20:00 cigkofte.1 br ayran

10 km yürüyüş..
Yürüyüş çok iyi hülyacım. Nerelerdesin göremiyorum seni

Cocuk olsun 2 den fazla gider... benim kizim yogurt olmazsa masaya oturmaz...herseyi yogurtla yiyor bazen vermek istemiyorum yogurt yani süt urunleri demir emilimini azaltiyor diye...ama yogurtsuz yemek yemez.. zaten cay icmez belki demiri etkilemez yogurt..

Eğer lipton'un form çaylarından içiyorsanız onlarda sinameki bulunuyor, sinamekinin sık tüketilmesi bağırsaklarda ciddi sıkıntı çıkarabiliyor, içindekiler kısmına bakıp dikkatli tüketin.
Tamamdır ilginiz için teşekkür ederim :) bu arada size hoşgeldiniz demiş miydim? demedi isem kusura bakmayın, aramıza hoşgeldiniz

Selam saydınım...gözükmüyon canım bayadır yoksa denk mi gelmiyoz...kahvaltın kral kahvaltısı olmuş güzelim afiyet olsun da ama fazla bence
Canim birkaç gündür pek giremedim yoğundum :) bizde pazar kahvaltıları eşimle böyle oluyor tatlım maalesef diğer öğünlerle ayarlamaya çalışıyorum :)

Kahvaltı .
3 dlm sucuk.
Az peynir
5 zeytin .
25 Gr kuru üzüm

Öğlen
Yarım k.pide
2 şekerpare
Salata
1 bardak ayran

Bugün olmadı
Ama yarın if cigime asilir telafi ederim cumaya kadar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…