Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah öyle olur bu ara zaten çok stresliyim her şeyi düşünüyorum yorgun bi dönemdeyim bir an önce tatil gelmelii

Oyyy oyy hep hayalimdi basensiz olmak ince bacaklar.
Bende de gr göbek yoktur.
Dümdüz bir karın.
Ama kalın bacak basen

Oglani mhai tai midir nedir onun antremanina götürdüm severse gonderelim diye bi surat cikti bana gore degil soyle boyle eve gelene kadar soylendi..baskete devam edecek yine..

Onu beklerken yakinda yapi market vardi dolanayim diye girdim ahsap boyasiyla ciktim yatak odasini boyamak farz oldu haftasonu yegenimin yanina gidecegiz anneler gununde de annemi ablami ziyaret edecegiz..yalniz kalsin istemedik kuzum yaninda olalim ..

Ausencia ben de tam spor bildirimine geldim. Sabah 45 dakikalık bir yürüyüşüm, akşam da 15 dakika kol, 20 dakika tüm vücüt, 30 saniyelik bu sefer 9 lu plank yaptım. menstrual dönemde normalde çok yorgun olurum, yataktan çıkamam ama cuma tartısı ve incelme ümidi valla yataktan direkt matın üstüne atlamaya sebep oluyor.

Hoş buldum canım.

Ayy ne güzel aynı boy aynı kilo..
Veririz inşallah.

Seni bilmiyorum ama ben çok armudum yahuu bildiğin gibi değil

Armudun dibiiispor yapiyosan sorun etme gider

yok renk değil de, ne bilim modeli söylemi olsaydı, böylemi olsaydı, offf eminim yapılıp çıkınca güzel olacak ama görene kadar öyle iste
Her gün yeni yeni modeller çıkıyor, çokta takılma bu moda denen şeye yetisilmiyo

Nare83 canım tabi ki de kızmam neden kızayım ki :) birbirimize destek olucaz
haklısın tabi yediklerim fazla ama metabolizmam iyi çalışıyor şükür bu benim avantajım, ayrıca vermem gereken kilo azaldıkça kalan kilomu kısa vadede vermek istemiyorum, geri gelebileceğini düşünüyorum. Tabi haklısın tatlım pro ve sporla vereceğim kalan kilocuklarımı

Hoşgeldin

Armudun dibiiispor yapiyosan sorun etme gider

Her gün yeni yeni modeller çıkıyor, çokta takılma bu moda denen şeye yetisilmiyo

Geçen yıl ip atlayarak ve basen hareketleri Yaparak önceki yıl yürüyerek kilo verdim ama basenlerim kaldı.
Böyle eriyip gitmem lazım kii ancak gitsinler.

Bana ne bana ne

Himmm tabi birde o var ; ) kilonun az kalmasi dimi haklısın, darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…