- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
İnşallah öyle olur bu ara zaten çok stresliyim her şeyi düşünüyorum yorgun bi dönemdeyim bir an önce tatil gelmeliiBen de şu anda o ödemle debeleniyorum karnımda stepne gibi bir simit oluştu ama kafana takma bir haftalık bir süreç bu. KaptanımızAusencia mızın da dediği gibi ekstra stres ödemi ekliyorsun üstüne, bir de o stresler kortizolu yükseltiyor metabolizma yavaşlıyor bla bla. Hiç germe kendini haftaya inmiş olacak hepsi boşuna çalışan metabolizmayı dizginleme. ( bunları aynı zamanda kendime de söylüyorum tabii )
rengi mi kafanı kurcalayan .... dün de yazmıştım . olsun klasik renkler iyidir ... her türlü halı perde kırlent aksesuar ile uyar.
ya benim uyarılarım klasik değil ki ...sende geç yemenin artı etkisini biliyorum o yüzden . kimi cızz yer güzel kilo verir ... sen geç yediğinde artılar coşuyor.
Yoksa menün tabii ki de güzel ...sadece bile bile lades olmuş .. yuvarlama o gözleri
bende lolipop vücut tipi ... iki çubuk bacak ve yok basen üzerine göbek oturtmuşlar
Nefs hosgeldin canim..
Sana yarın yiyeceklerimi önceden yazsam uyarılarını yapsan da öyle yesem olurmuYazdım canım hoş buldum
Hoş buldum canım.
Ayy ne güzel aynı boy aynı kilo..
Veririz inşallah.
Seni bilmiyorum ama ben çok armudum yahuu bildiğin gibi değil
Her gün yeni yeni modeller çıkıyor, çokta takılma bu moda denen şeye yetisilmiyoyok renk değil de, ne bilim modeli söylemi olsaydı, böylemi olsaydı, offf eminim yapılıp çıkınca güzel olacak ama görene kadar öyle iste
HoşgeldinADINIZ: PINAR
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 57.5
HEDEF KİLONUZ: 50 - 52
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Abur cubur , hamur işi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha mutlu daha saglikli ve fit hissediyorum kendimi...
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA : Ankara'da oturuyorum. Öğretmenim. 15 yaşında bir kızım var. Okul ev kızım arasında geçiyor günlerim.
Burda olduğuma formu doldurduguma inanıyorum.
Çokkkk mutluyum.
Ausencia ben de tam spor bildirimine geldim. Sabah 45 dakikalık bir yürüyüşüm, akşam da 15 dakika kol, 20 dakika tüm vücüt, 30 saniyelik bu sefer 9 lu plank yaptım. menstrual dönemde normalde çok yorgun olurum, yataktan çıkamam ama cuma tartısı ve incelme ümidi valla yataktan direkt matın üstüne atlamaya sebep oluyor.
Armudun dibiiispor yapiyosan sorun etme gider
Her gün yeni yeni modeller çıkıyor, çokta takılma bu moda denen şeye yetisilmiyo
Bana ne bana ne
rengi mi kafanı kurcalayan .... dün de yazmıştım . olsun klasik renkler iyidir ... her türlü halı perde kırlent aksesuar ile uyar.
ya benim uyarılarım klasik değil ki ...sende geç yemenin artı etkisini biliyorum o yüzden . kimi cızz yer güzel kilo verir ... sen geç yediğinde artılar coşuyor.
Yoksa menün tabii ki de güzel ...sadece bile bile lades olmuş .. yuvarlama o gözleri
bende lolipop vücut tipi ... iki çubuk bacak ve yok basen üzerine göbek oturtmuşlar
Hoşgeldin
Nare83 canım tabi ki de kızmam neden kızayım ki :) birbirimize destek olucaz
haklısın tabi yediklerim fazla ama metabolizmam iyi çalışıyor şükür bu benim avantajım, ayrıca vermem gereken kilo azaldıkça kalan kilomu kısa vadede vermek istemiyorum, geri gelebileceğini düşünüyorum. Tabi haklısın tatlım pro ve sporla vereceğim kalan kilocuklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?