Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynı zamanda formu doldurup takıma dahil olduk.
Hayırlı olsun diyelim.

Ama ama ama...kaptanım yasak yemedim karbon almadım.perşenbeden bu yana pür dikkat devam ediyorum.sadece bi gün için İF e uymadım...niye kızıyon ki sen anlamadım(gözleri yuvarlanan smile)

Aslında ciddi ciddi takıldım bu kiloda.
Yokk gitmiyor inanılmaz az yemeye başladım ama bakalım uğurlu gelir takım.

Senide biliyorum takımda olan herkesi az buçuk biliyorum.

Minnak olmakk ne güzel ama ben Armut vücuda sahibim.

Kızlar ben süt içince şişkinlik yapıyor dün içtim dünden beri karnım kötü. Şişkinlik için tavsiyeniz var mı? Mide değil bağırsak
Eflalim hosgeldin:))Süt gaz yapar cogu bünyede..onun yerine mayali süt urunlerini tercih etsen daha iyi olur..

Takıma hoşgeldin
Bende 1,60 ve 58 kiloyum,armutum
Hedef 56

Başta diyedin ya boşa gitti bizim canım 3 saatlik dolanmam:))))
Bundan sonra abtesiz niyetsiz yolla çıkmam

ya şu koltuk siparişini verdim
ama hala içimde bi acaba var

rengi mi kafanı kurcalayan .... dün de yazmıştım . olsun klasik renkler iyidir ... her türlü halı perde kırlent aksesuar ile uyar.

Ama ama ama...kaptanım yasak yemedim karbon almadım.perşenbeden bu yana pür dikkat devam ediyorum.sadece bi gün için İF e uymadım...niye kızıyon ki sen anlamadım(gözleri yuvarlanan smile)

ya benim uyarılarım klasik değil ki ...sende geç yemenin artı etkisini biliyorum o yüzden . kimi cızz yer güzel kilo verir ... sen geç yediğinde artılar coşuyor.
Yoksa menün tabii ki de güzel ...sadece bile bile lades olmuş .. yuvarlama o gözleri

bende lolipop vücut tipi ... iki çubuk bacak ve yok basen üzerine göbek oturtmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…