Aynə ben desene...doğumdan dolayı azcık sarkan karnım varOyyy oyy hep hayalimdi basensiz olmak ince bacaklar.
Bende de gr göbek yoktur.
Dümdüz bir karın.
Ama kalın bacak basen
İnşallah kuzumİlerleyen haftalarda seni de alıcaz aramıza benim inancım tam sana kuzum
BAk efserim bende başladım yürüyüşe...yürüyüş en güzeli...hafta içi yapıcam inşallah...İnşallah kuzumbakmayın böyle konuştuğuma deli gibi size hevesleniyorum
Senin de az kaldı hedefine MasumumHimmm tabi birde o var ; ) kilonun az kalmasi dimi haklısın, darısı bize inşallah
Kh çok tüketmeGeçen yıl ip atlayarak ve basen hareketleri Yaparak önceki yıl yürüyerek kilo verdim ama basenlerim kaldı.
Böyle eriyip gitmem lazım kii ancak gitsinler.
Sende olursun en kısa sürede inşallahİnşallah kuzumbakmayın böyle konuştuğuma deli gibi size hevesleniyorum
BAk efserim bende başladım yürüyüşe...yürüyüş en güzeli...hafta içi yapıcam inşallah...
Canım bulunduğum yeryürümeye hiç müsait değil şehrin içi ve sıkıcı yoksa kendimi zoluyacağımBAk efserim bende başladım yürüyüşe...yürüyüş en güzeli...hafta içi yapıcam inşallah...
Oyyy oyy hep hayalimdi basensiz olmak ince bacaklar.
Bende de gr göbek yoktur.
Dümdüz bir karın.
Ama kalın bacak basen
yok renk değil de, ne bilim modeli söylemi olsaydı, böylemi olsaydı, offf eminim yapılıp çıkınca güzel olacak ama görene kadar öyle iste
Ausencia üsteki yazı sanaydi canim
Ausencia ben de tam spor bildirimine geldim. Sabah 45 dakikalık bir yürüyüşüm, akşam da 15 dakika kol, 20 dakika tüm vücüt, 30 saniyelik bu sefer 9 lu plank yaptım. menstrual dönemde normalde çok yorgun olurum, yataktan çıkamam ama cuma tartısı ve incelme ümidi valla yataktan direkt matın üstüne atlamaya sebep oluyor.
Ausencia ausum benim ikililer saglikli di mi :)) yarinda ton baligi+chiali tam bugday ikilisi olacak..
Nare83 canım tabi ki de kızmam neden kızayım ki :) birbirimize destek olucaz
haklısın tabi yediklerim fazla ama metabolizmam iyi çalışıyor şükür bu benim avantajım, ayrıca vermem gereken kilo azaldıkça kalan kilomu kısa vadede vermek istemiyorum, geri gelebileceğini düşünüyorum. Tabi haklısın tatlım pro ve sporla vereceğim kalan kilocuklarımı
Bana ne bana ne
1günlük detoks arıyorum nette uykulu uykulu
..ama sebze sulu meyve sulu deyil.kefirli yeşillikli olanından.bulamadım.var mı bi önerisi olan?
İnşallah kuzumbakmayın böyle konuştuğuma deli gibi size hevesleniyorum
Smothie yap kefirli..1günlük detoks arıyorum nette uykulu uykulu
..ama sebze sulu meyve sulu deyil.kefirli yeşillikli olanından.bulamadım.var mı bi önerisi olan?
Benimde basenn ömrümü yedii ömrümüAynə ben desene...doğumdan dolayı azcık sarkan karnım var
Ama bacak basen fena.basenden memnunum ama bacaklar çokkk kalın...
Hoş buldum canım teşekkür ederim :)
Yürüyüş yapmak bi başlayınca birakilmayan güzel bir bağımlılık.BAk efserim bende başladım yürüyüşe...yürüyüş en güzeli...hafta içi yapıcam inşallah...
Pekii ip atlama Şansın var mı?Canım bulunduğum yeryürümeye hiç müsait değil şehrin içi ve sıkıcı yoksa kendimi zoluyacağım((
Basenin kaç?Benimde basenn ömrümü yedii ömrümü
Hoş buldum canım teşekkür ederim :)
Yürüyüş yapmak bi başlayınca birakilmayan güzel bir bağımlılık.
Bende tekrar başlamayı düşünüyorum.
Pekii ip atlama Şansın var mı?
Yanii diz bel sikayetin yoksa.
Dışarı cikamayanlar için birebir.
Kafam yastıkta bi gözü kapalı bi gözü açık yazıyom ne zorum varsa artık...iyi geceler herkese.
Basenin kaç?
Bence sen takiyosun
Canım tabi ki gram gram vermek istemiyorum :) ama verilecek kilo azalınca zorlaşıyor, vücut korumaya alıyor kendini. Dün en son 13-15 yıl önce giyebildiğim eski model omuzları vatkalıdemeeeek dümdüz karın haaaaaaa ...
Çokta güzel olacak ... bize foto at mutlaka .
tahmin ettim canım .
Tamam ne kadar erken yazarsan iyi olur ..öğleden sonra ortalardan kaybolabiliyorum
işte bu yaaaa ... süper .
Cumanın heyecanı insanı sarınca inan daha ne yapabilirim diyorsun 100 gr daha için
valla bence sen hep bir ikili tuttur hülyam ...hem sağlıklı oluyorlar hem sende işe yarıyorlar .
yarınkilerde en az kuru pilav kadar muhteşem ikili olmuş
Ben bunu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç okumadım .
Ama yok yok okudum .
Saydınım liste iken ..verebiliyorken ... ben gr gr vereyim diye mi yiyorum diyorsun ? canım çıkıyor benim hesap kitap yapıp takımı nasıl her hafta başarılı bir çizgide tutarım diye yahu
Sen gel o gr gr işini mezuniyetten sonraya bırak ..
bak yine yuvarlamışşşş :)
dur yahu icat çıkarma cuma üstü :) denemediğin detoks riskdir . ne malum sende işe yarayacağı ?
sen bildiğinden şaşma bacım ...varsa denediğin iyi sonuç aldığın detoks onu yap
yarın sen bensaydin78 aynı saatte spora o zaman ...
Dedim sana sen takiyosun, tamam küçük degil ama kendini bu kadar üzecek kadarda büyük değil102 canım.
Yok takmak değil de biliyorum gercegimi.
Senin kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?