Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen yıl ip atlayarak ve basen hareketleri Yaparak önceki yıl yürüyerek kilo verdim ama basenlerim kaldı.
Böyle eriyip gitmem lazım kii ancak gitsinler.
Kh çok tüketme
Kime söylüyorsam önce aynaya bakmam lazım
İnşallah kuzum bakmayın böyle konuştuğuma deli gibi size hevesleniyorum
Sende olursun en kısa sürede inşallah

BAk efserim bende başladım yürüyüşe...yürüyüş en güzeli...hafta içi yapıcam inşallah...

Aynuradan beklenmedik hareketler

Oyyy oyy hep hayalimdi basensiz olmak ince bacaklar.
Bende de gr göbek yoktur.
Dümdüz bir karın.
Ama kalın bacak basen

demeeeek dümdüz karın haaaaaaa ...

yok renk değil de, ne bilim modeli söylemi olsaydı, böylemi olsaydı, offf eminim yapılıp çıkınca güzel olacak ama görene kadar öyle iste

Çokta güzel olacak ... bize foto at mutlaka .

Ausencia üsteki yazı sanaydi canim

tahmin ettim canım .
Tamam ne kadar erken yazarsan iyi olur ..öğleden sonra ortalardan kaybolabiliyorum

işte bu yaaaa ... süper .
Cumanın heyecanı insanı sarınca inan daha ne yapabilirim diyorsun 100 gr daha için

Ausencia ausum benim ikililer saglikli di mi :)) yarinda ton baligi+chiali tam bugday ikilisi olacak..

valla bence sen hep bir ikili tuttur hülyam ...hem sağlıklı oluyorlar hem sende işe yarıyorlar .
yarınkilerde en az kuru pilav kadar muhteşem ikili olmuş

Ben bunu hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç okumadım .

Ama yok yok okudum .

Saydınım liste iken ..verebiliyorken ... ben gr gr vereyim diye mi yiyorum diyorsun ? canım çıkıyor benim hesap kitap yapıp takımı nasıl her hafta başarılı bir çizgide tutarım diye yahu

Sen gel o gr gr işini mezuniyetten sonraya bırak ..

bak yine yuvarlamışşşş :)

1günlük detoks arıyorum nette uykulu uykulu
..ama sebze sulu meyve sulu deyil.kefirli yeşillikli olanından.bulamadım.var mı bi önerisi olan?

dur yahu icat çıkarma cuma üstü :) denemediğin detoks riskdir . ne malum sende işe yarayacağı ?

sen bildiğinden şaşma bacım ...varsa denediğin iyi sonuç aldığın detoks onu yap

İnşallah kuzum bakmayın böyle konuştuğuma deli gibi size hevesleniyorum

yarın sen ben saydin78 aynı saatte spora o zaman ...

1günlük detoks arıyorum nette uykulu uykulu
..ama sebze sulu meyve sulu deyil.kefirli yeşillikli olanından.bulamadım.var mı bi önerisi olan?
Smothie yap kefirli..

Blenderdan 1 bardak kefir,1 küçük salatalık,yarım elma,1 yk yoğurt,1çay kaşığı tarçın ve biraz keten tohumu geçir..

Sabah diyet kahvaltı ara ara 3 kez bu karışım..

Aynə ben desene...doğumdan dolayı azcık sarkan karnım var
Ama bacak basen fena.basenden memnunum ama bacaklar çokkk kalın...
Benimde basenn ömrümü yedii ömrümü
Hoşgeldiniz @eflalim Nefs
Kızlar bir şeyi merak ettim aeben i taniyormusunuz bir hipotezim varda
Hoş buldum canım teşekkür ederim :)

BAk efserim bende başladım yürüyüşe...yürüyüş en güzeli...hafta içi yapıcam inşallah...
Yürüyüş yapmak bi başlayınca birakilmayan güzel bir bağımlılık.
Bende tekrar başlamayı düşünüyorum.

Canım bulunduğum yeryürümeye hiç müsait değil şehrin içi ve sıkıcı yoksa kendimi zoluyacağım ((
Pekii ip atlama Şansın var mı?
Yanii diz bel sikayetin yoksa.
Dışarı cikamayanlar için birebir.

Basenin kaç?
Bence sen takiyosun

Canım tabi ki gram gram vermek istemiyorum :) ama verilecek kilo azalınca zorlaşıyor, vücut korumaya alıyor kendini. Dün en son 13-15 yıl önce giyebildiğim eski model omuzları vatkalı gömleğimi denedim, sırf inat için sakladım ve oldu ben şok. Eşimin gözleri şaşkınlıktan ne güzel bir duygu listeden sonra da kilo vermeye devam etmeyi planlıyorum ne kaldı ki şunun şurasında mezuniyete, dimi ama :)
Spora da perşembe başlarım tatlım Allahım kabul ederse yarın niyetlenicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…