Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy ahu niye ayrık otu gibi tablonun dışına çıktın bacımmm

Ben 50dakika yaptım geldim kaptanım..

tamamdır

bana fazla gelmedi tatlım ..az da değil :)

hadi bakalım Allah kabul etsin ... işlerde bitti ... yarın ordan oraya savulurken bize takıl

Sporumu yaptım da geldim.menümü yazayım çok uykum var.bugün maydanoz suyu içtim ama öyle wc de falan kalmadım.bir şeyler dönüyor vücudumda

10.15 Maydanoz kürü

10.45 2yumurtadan omlet
Yeşillik salatalık
Lor
Yeşil çay bi ısırık çiko(yeni aldım,bunu hiç sevmedim guya diyet ama o kadar tatlıki.)

15.30 6mini nagget(MC DONALDS a gittik.yenecek bunu buldum)
Ayran

19.00-20.00 haşlanmış tavuk 4minik parça
Peynir
1muz

3.5litreden fazla su
3yeşil çau
50dakika yürüyüş>ip atlama>pilates>gerilme

Teşekkür ederim güzelim ♡♡♡

if nereye gitti aynura ... ayrıca diyet ya da bitter vs ... arada çiko kaçamağı bu şekilde masum ve vir ısırık tamam da ... her gün olmasına gerek yok bence .

bu geç yemenin sonunu yarın merak ettim

hadi hadi durma başla sende ...

30 dk yap 5 point kap benden ...

Geç yemenin sonucunu ikimizde biliyoz zaten
Ama kaptanım bugün de böyle olsun...yarında geç yiycem akşamı...çiko konusunda haklısın ne deyim...

Ben bunu yaparsam 3 gün yerrimden kalkamam :))))bugün o 3 saatlik dolanmam spordan sayılmaz mı:))))))

Geç yemenin sonucunu ikimizde biliyoz zaten
Ama kaptanım bugün de böyle olsun...yarında geç yiycem akşamı...çiko konusunda haklısın ne deyim...

Valla işte bugünde böyle olsun o günde şöyle olsun derken gördük geçen hafta olanları aynura .. o yüzden son iki güne güvenmeden sağlam gitmekte yarar var ..

İlk iki hafta farklı bir hırs vardır sende .

Daha kararlı bir aynura ..

Ausencia 1 saat yürüdum cnm bugün

ya birde benim niye 10 puan , valla sifirci Hafize bile senden insaflı beee♡♡

Kız puan verirken elim titriyor ,, ayy çok oldu diyorum .
1 saat yürüyüşe herkese 10 verdim canım ... ahu 15 vermiş galiba .. neyse haftaya da 15 veririm :)) herkese 10 verdiğim için adaletsiz bi durum yok . sen şimdi 10 dk mekik çek ... vereyim 15 puan

ben bitik bi kahve yapıp icicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…