Eger cook yenilince iftarda sonra spor sadece disarda oyle yuruyus iyi geliyor kardio olmuyor ..Bizim kardio hoca si iftar sonrası yürüyüş yaparken kalp krizi geçirip vefat etmişti. Oturuyum oturduğum yerde. Sonra oynarım.
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
@Dilekiyi
Ben 50dakika yaptım geldim kaptanım..
Bugün menü
Kahvalti 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
7 badem ve 2 ceviz
Soda
Aksam 16.40
Menemen
1.5 yk lor peynir
5 zeytin
Yesillik
2 adet kizarmis form ekmek
2 lt su icildiAusencia parkta 1 saat tempolu yürüyüş yapildi.... yarin niyetli olacam insallah sahur yapmayacan bu yuzden biraz fazla yedim....
Teşekkür ederim güzelim ♡♡♡İyi akşamlar ve hoş geldin @Nefs
saydin78 nımın arkadaşı gelebilir miyim demiş , hayır demek ne mümkün zaten ?
Liste dışı da olsa ilk sayfadaki formu doldurursan sevinirim canım .
canım sabah ve öğle gayet doyurucu olmuş ...o yüzden akşamı peynirli salata ile geçiştirmen sorun değil ve normal .gün içinde de az yeseydin kilona göre sana kızardım da ... yaaaaa çok nadir de olsa az yiyene de kızıyorum :)
Bu saatten sonra zaten yeme ...
wasa hindi günü olmuş day'im ... portakal etimekten sonra ki yeni ikilin
Sporumu yaptım da geldim.menümü yazayım çok uykum var.bugün maydanoz suyu içtim ama öyle wc de falan kalmadım.bir şeyler dönüyor vücudumda
10.15 Maydanoz kürü
10.45 2yumurtadan omlet
Yeşillik salatalık
Lor
Yeşil çay bi ısırık çiko(yeni aldım,bunu hiç sevmedim guya diyet ama o kadar tatlıki.)
15.30 6mini nagget(MC DONALDS a gittik.yenecek bunu buldum)
Ayran
19.00-20.00 haşlanmış tavuk 4minik parça
Peynir
1muz
3.5litreden fazla su
3yeşil çau
50dakika yürüyüş>ip atlama>pilates>gerilme
Bugünümüze şükür bitanem ♡♡♡ inşallah bol bol sohbet edip, kilocuklarimizdan kurtulucaz tatlımÇok şükür iyiyim canım...
Sen nasılsın inşallah Iyisindir.
Bende seni gördüğüme sevindim.
İnşallah daha çok konuşuruz.
♡♡♡Hoş buldum canım teşekkür ederim.
Evetttt saydin78 buraya gelmemde bir vesile oldu. ♡♡♡
Hemen dolduruyorum formu.
Evet yarin sizlerleyimayyy ahu niye ayrık otu gibi tablonun dışına çıktın bacımmm
tamamdır
bana fazla gelmedi tatlım ..az da değil :)
hadi bakalım Allah kabul etsin ... işlerde bitti ... yarın ordan oraya savulurken bize takıl
Geç yemenin sonucunu ikimizde biliyoz zatenif nereye gitti aynura ... ayrıca diyet ya da bitter vs ... arada çiko kaçamağı bu şekilde masum ve vir ısırık tamam da ... her gün olmasına gerek yok bence .
bu geç yemenin sonunu yarın merak ettim
hadi hadi durma başla sende ...
30 dk yap 5 point kap benden ...
Evet yarin sizlerleyim))
Ben bunu yaparsam 3 gün yerrimden kalkamam :))))bugün o 3 saatlik dolanmam spordan sayılmaz mı:))))))if nereye gitti aynura ... ayrıca diyet ya da bitter vs ... arada çiko kaçamağı bu şekilde masum ve vir ısırık tamam da ... her gün olmasına gerek yok bence .
bu geç yemenin sonunu yarın merak ettim
hadi hadi durma başla sende ...
30 dk yap 5 point kap benden ...
Geç yemenin sonucunu ikimizde biliyoz zaten
Ama kaptanım bugün de böyle olsun...yarında geç yiycem akşamı...çiko konusunda haklısın ne deyim...
Ausencia 1 saat yürüdum cnm bugün
ya birde benim niye 10 puan , valla sifirci Hafize bile senden insaflı beee♡♡
Ben bunu yaparsam 3 gün yerrimden kalkamam :))))bugün o 3 saatlik dolanmam spordan sayılmaz mı:))))))
Kız puan verirken elim titriyor ,, ayy çok oldu diyorum .
1 saat yürüyüşe herkese 10 verdim canım ... ahu 15 vermiş galiba .. neyse haftaya da 15 veririm :)) herkese 10 verdiğim için adaletsiz bi durum yok . sen şimdi 10 dk mekik çek ... vereyim 15 puan
ben bitik bi kahve yapıp icicemmm
kahve yapımını da içimine de puan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?