- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Cıssss mı
Yazacaktımki ben yürüsemde tempolu yüŕüyemem ondan böyle oldu.bak demiyor ki tamam kaptanıım ausum hemen yürürüm yüksek tempo
hemen
Totunun altindan canım.Peki tam totonun altında mı olccez yoksa totoyuda cevreleyerek mi olcucez
Ay çok severim eniştemi.aileside iyidir sevdim ben sizitanımıyorum ahucum,
söyle bakalım nasıl bilirsin darendelileri
Ablam etiketlemişsin diye yazmadan geçemiycem hadi Cısları yedin yedin akşamı niye es geçtin öyle.keşke bi yoğurt falan yeseydin.bir iki avuç fıstıkta olmamış bence.bugün kalorisi yüksek doyuruculuğu sıfır bi menü olmuş ortim Allah tan rakibemiz
Acıkınca özgürce yiyebildiğim tek şeyAhu060812 evde slatalık yok ya çok büyük eksiklik
Çok gerçekçi bi tablo olmuş Aus.beni apartmandan almış müstakil eve koymuşsunayyy ahu niye ayrık otu gibi tablonun dışına çıktın bacımmm
Regl oldumu AynuraSporumu yaptım da geldim.menümü yazayım çok uykum var.bugün maydanoz suyu içtim ama öyle wc de falan kalmadım.bir şeyler dönüyor vücudumda
10.15 Maydanoz kürü
10.45 2yumurtadan omlet
Yeşillik salatalık
Lor
Yeşil çay bi ısırık çiko(yeni aldım,bunu hiç sevmedim guya diyet ama o kadar tatlıki.)
15.30 6mini nagget(MC DONALDS a gittik.yenecek bunu buldum)
Ayran
19.00-20.00 haşlanmış tavuk 4minik parça
Peynir
1muz
3.5litreden fazla su
3yeşil çau
50dakika yürüyüş>ip atlama>pilates>gerilme
Hoşgeldin hayırlı olsunAynı zamanda formu doldurup takıma dahil olduk.
Hayırlı olsun diyelim.
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
@Dilekiyi
Tanımıyorum burdan okuduğum kadar biliyorum.
Merak ettim bende hipotezini
Evet tatlım menüm kötüydü. Akşamı es geçme nedenim de gece birşeyler yiyip yatıcam canım. Yarın niyetli olucam inşallah ♡♡♡Bi saattir geçmiş okuyorum anca bitti ne yazmışsınız yahu
Ay çok severim eniştemi.aileside iyidir sevdim ben sizi
Ablam etiketlemişsin diye yazmadan geçemiycem hadi Cısları yedin yedin akşamı niye es geçtin öyle.keşke bi yoğurt falan yeseydin.bir iki avuç fıstıkta olmamış bence.bugün kalorisi yüksek doyuruculuğu sıfır bi menü olmuş ortim Allah tan rakibemizDelyDoly de yemiş lahmacunları dolmaları da dengelemişsiniz
Acıkınca özgürce yiyebildiğim tek şey
Çok gerçekçi bi tablo olmuş Aus.beni apartmandan almış müstakil eve koymuşsuntemizlik mi yapcam bacım
Regl oldumu Aynura
Hoşgeldin hayırlı olsun
Menüm
Sabah
Bir kivi
İki yumurta
Ara
Bir kaç çiğ badem
Bir kaç fındık
Akşam
Salata
Bir kk ton balığı
Taze fasulye
Ayran
Su 2
Spor
60 dk eliptik
30 dk egzersiz
200 ip
Kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi
Ausencia um kuzumm Boyle olmayacal ben hergun menu yazayim sen dov beni yine :) of ramazana kadar 78 olsam Bari yaaa
Yazacaktımki ben yürüsemde tempolu yüŕüyemem ondan böyle oldu.
Takıma yeni gelenler de ne terbiyesiz tanıcaklar beni çok utandım
Kiz aus sein nasil Belin 72 olur yaw benim 77 :)
Bi saattir geçmiş okuyorum anca bitti ne yazmışsınız yahu
Ablam etiketlemişsin diye yazmadan geçemiycem hadi Cısları yedin yedin akşamı niye es geçtin öyle.keşke bi yoğurt falan yeseydin.bir iki avuç fıstıkta olmamış bence.bugün kalorisi yüksek doyuruculuğu sıfır bi menü olmuş ortim Allah tan rakibemizDelyDoly de yemiş lahmacunları dolmaları da dengelemişsiniz
Çok gerçekçi bi tablo olmuş Aus.beni apartmandan almış müstakil eve koymuşsuntemizlik mi yapcam bacım
Regl oldumu Aynura
Hoşgeldin hayırlı olsun
Bu gün 45 dk yürüdüm
Kk dakı bayanların %98 tanıdığını düşünüyorum
Menüm
Sabah
Bir kivi
İki yumurta
Ara
Bir kaç çiğ badem
Bir kaç fındık
Akşam
Salata
Bir kk ton balığı
Taze fasulye
Ayran
Su 2
Spor
60 dk eliptik
30 dk egzersiz
200 ip
Anlaşıldı beni zorla yürütecenÖpmeee şu an hiç öpme ...muhabbet fena yerlerde
gel gel döverim ben seni ... sen listeden çıkmasan mezun edecektim seni beeee döve döve
canım tempodan kastım hani mağaza dolaşarak salına salına yürümemek .
yavaş yürü ama spor için çık .. çarşı pazar dolanma anlamında
ilk espirisi idi ben şahidim arkadaşlar
Yahu lolipop um diyorum inanmıyorsunuz ... hadi 70 olsun nisanda ölçmüştüm galiba
sana özel villa o kuzum ...
Ne bileyim yaaa marjinalsin ya pırtladın alıntı yaparken ordan
iyi geceleerSirkeli suyumu da içtim artık sızma hali. Güzel geceler kızlar.
Yüzme imkanin varsa ne güzel yüz.O sese çok duyarlı malesef direk ya arar yada iner ne oluyor diye...
Pek iyi şeyler söylemez bizim zamanımızda diye başlar artık... o gün yüzmeye gideyim dedim biraz suratı değişti
Dediğini uygun bir zamanda deniyeyin....
Basen 89 mu hayyy maşallah ne güzel keşke benimde olsanerdeeeee bacım nerdeeee...
bel 72 göbek 80 lerde ..
basen 89:)
çarşı pazar yürüyüşü cidden puanlanmıyor efserim ..istersen 5 saat yürü dolaş .
Spor için dışarı çıkıp yüksek tempoda yürüyüş sayılıyor.
en geniş yerinden çevreleyerek ..basende ölçtüğün yerden daha geniş cm çıkmayacak öyle düşün .
Tecrübem yaniltmazsa böyle dikinde olanlarda pek icraat olmuyor.Takıma yeni gelenler de ne terbiyesiz tanıcaklar beni çok utandım
Hoş buldum canım teşekkür ederim kesinlikle hayırlı olacak eminimBi saattir geçmiş okuyorum anca bitti ne yazmışsınız yahu
Regl oldumu Aynura
Hoşgeldin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?