[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
@Dilekiyi
Rüyadakiler sayılıyor mu ben de yapayım
Kaptanım ben yokum bana minnak demişsin gözden mi kaçtım acep :) dün 50 dk koşum vardı 5.5 km
Bugün De 20 dk koşu 30 dk crunch dersim var
Bakalım tatlım inşallah düşünüyorumYüzme imkanin varsa ne güzel yüz.
Zaten ip ve yüzme aynı bütün vücut kaslarını çalıştırıyor diyorlar.
Ben yüzme bilmiyorum
Basen 89 mu hayyy maşallah ne güzel keşke benimde olsa
Tecrübem yaniltmazsa böyle dikinde olanlarda pek icraat olmuyor.
Ama öyle olsada gayet hostu soylemin.
Utanma yanii
Hoş buldum canım teşekkür ederim kesinlikle hayırlı olacak eminim:36
Rüyadakiler sayılıyor mu ben de yapayım
Yatmadan niyet edecem niyet ettim sporumu yapmaya diye Olma mıRüyadakiler sayılıyor mu ben de yapayım
bende 43-44 cm kol ölçmüşlüğüm var vakti zamanındaAusencia ne yapayim gulum bu yastq kalp hastasi olmana gonlum razi olmadi ne kadar 70 olsada benim popo sein bei Dover BI kere haha bendeki kollarinda masallahi var kizken abim benim 2 kol senin. Bir kol kadar demisti gicikkkk
Yedek TLF verdiler bana alisamadom
Suan yalnis olcmuyosam 34bende 43-44 cm kol ölçmüşlüğüm var vakti zamanında
şimdi 27 şükür
Ben jillian ciyim kaptanım. Her türlü videosu var isteyene gönderirimOooooooo namını çok duydum ama müşerref olmadım ablamızla ... ben bir ara walk walk leslie abla takıldım ama sıkıldım ... bu jess abla acayip yoruyormuşSarayca sen yapmıştın değil mi ?
demeeeeeee ...demeeeeeeeee.... açarımmm kollarımııııııı yapma etmeeeee eylemeeeee derimmmmm ...
kıyamazsınnnnnn ...
kaçmıştır yavrum kaçmıştır ... bu spor puanları hiç benlik değilmiş
Şimdi düne 10 puan .. bugüne de 10 puan yazayım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?