Nihayet kahve aldım oturdum. Bu saatten sonra spor zor. Zaten kaslarimi dinlendirmember lazım. gün aşırı spor iyidir iyi
O kadar bende yürüdüm ama onu spordan saymıyorumbende sadece yürüdüm bugün 40 dk kadar . yeteeer ..daktırım kelebeğim izin vermedi çok spora
O kadar bende yürüdüm ama onu spordan saymıyorum
Geçen bende bozuldum ya onca sporuna gele gele 10 puan geldi 61 dk yazaydim iyiydiii
Menüm
Sabah
2 dl peynir
2 dl TB ekmeği
1 biber
7 zeytin
Öğlen
Tavuklu bezelyeli bir yemek
Tarhana çorbası
Akşam
Biraz karışık ne yediğimi unuttum
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Ausencia
Hoşgeldin aramızaBu ilk akşamımdi iyi geceler herkese.
Yarın menü de yazarım.
Yok o kadar değil azıcık yaniayyy unutulduysa orda güzel şeyler yoktur sanki saraycam
Bende ölçüm 30 cmSuan yalnis olcmuyosam 34
Geçen bende bozuldum ya onca sporuna gele gele 10 puan geldi 61 dk yazaydim iyiydiii
Neyin var neyin var
Efser cim hemsom spor candır can. Hele yürüyüş. Ben 80 kusurlerde iken hemen hemen her sabah erkenden kalkar yürüdüm eve gelir duş alıp ise giderdim. İlk günler çok sıkıcı gecsede sonradan ne kadar güzel olduğunu farkettim sadece kilo değil psikolojime çok iyi geliyordu
Oda sayılıyor mu spora kaptanımGece sporu deyince +18 spor geldi gece gece aklıma
Genelde tekrar bölümler daha evvel görmüştümTlc izleyen var mı şuan? Aşırı kilo verdikten sonra sarkan derileri ameliyatla alıyorlar
Izliyorum canım gördüklerim karşısında kanım dondu, içim gittiTlc izleyen var mı şuan? Aşırı kilo verdikten sonra sarkan derileri ameliyatla alıyorlar
Abla ne enteresan şeyler yiyosun. Ağın, çıtlık...:))İyi gecelerrr
Menüm
Sabah
Yumurtalı çıtlık salatası
Ara: 2 erik ,1 kayısı
Öğlen:
Döner salata ayran
Ara:2 erik 2 kayısı
Akşam ( geç saatteydi 8-9 gibi)
Yumurtalı çıtlık salatası .
Bu öğün sahur niyetinede sayılacak . Yarın niyetliyim inşallah
Su 2 lt .
Yürüyüş 30 dk .
Yarında kurs ve işlerim var bacılar . Hafta sonu niğdeye eşya götürücez hafta sonu yokum . Hem ev yerleştirip hemde bahçe düzenliycem . Birsürü 350 tn sebze ve çiçek fidesi aldım gülleri saymıyorum . Çekilin bahçivan geldi hanımmm
Özelden bildiriyorsun kaptanaOda sayılıyor mu spora kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?