Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şu biriken 3 sayfayı okumaya takati kalmayan aus gidip yatar efenim

burda gözüm kapanır , yatağa geçince cin kesilirim o da ayrı mesele

hadi iyi geceeeelleeeerr ....

herkes ahuyu mumla arıyor @masumm yine sıfırcı hafize dedi bana

Ahu060812
Neyse herkese eşit oranda az verdiysen sorun yok kaptan
Ay ablam yazmayı unuttum hep
Rabbim eltine çok çok sabır versin çok zor
Amcanın da mekanı cennet olsun inşallah
Senin Niğdede ev mi oldu abla.enişte niğdeli mi.tavuk varmıydı orda yoksa sıfırdan mı alacaksınız.benim bebelerde dün iki tane yavru bıldırcın aldırdı.bi o eksikti.
Haftasonu düğünümüz olmayaydı götürürdün beni yardım ederdim sana.bahçe işi en bi sevdiğim

Bu hafta bir rekor birincilik hedefliyorum bakalım regl olucam birkaç güne. Gecikti malum stres uykusuzluk hastalık hepsi sebep oldu birkaç güne regl olursam rekor olur gibi :)

littlecoffeedoc bu vaadini yerine getirmek için gelmedi bence 2 gündür ... eveeet eveeet kesinlikle öyle ..açsız susuz dere tepe koşuyor yavrucum ... başka ne olabilir ki

Ben kilo aldım ya. Yapamıyorum galiba bundan sonrasını. Hevesim de kaçtı zaten. Bilmiyorum bırakacağım galiba bi süre diyeti. Bugün regl oldum. Ondan mı belki ondandır. Moralim bozuk biraz. Ausencia ben bu hafta izne ayrılsam mı ne dersin?

anaaaam sensörlü müsün saadet ? adını andım geldin ..bileydim önceden yazardım .

sen bilirsin ..ama bence de izne ayırayım .. hatta yarın hesaplayayım %80 i bulduysan mezun edelim ..

ama bu hafta herhalükarda listedesin .. ona göre geçirmelisin bence çarşamba perşembeyi .... 2 gün sıksan ... 1 kilo gidiyor senden .. en azından listeye sopasız veda edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…