kesinlikle düğmesiz olan fermuarlı olan çoook güzel
teşekkürler canım bi arastırayımmm bakayım çok dökülmeye başladı çook üzülüyorumBu iyi bir haber çünkü benimde aynı sebeplerden borcum çok
Kahvaltısız olmaz kaptan benim en sevdiğim öğün :)
Yarın ben deniycem canım :)
Sarımsaklı şampuan öneririm ben hunca kullanıyorum almak için üye oldum, maskesi sabunu ile beraber. Çok iyi geldi bana, başka markalarından var heralde
sağol minnakım Amin......Allah kabul etsin ada
morticiğim o kadar kasma kendini zaten mini mini minnacıksın,azcık kuvvetli ye
murat boz u severdim ama son zamanlarda gıcık olmaya başlamıştım,hepten uyuz oldum bu son olaydan sonra
heyy portakal sen orda kal,hala portakal varmı nil oralarda?? burda her yer yaz meyvası,ama kilosu 5-8-10 arası,dün hiç meyve almadım
aaa kimle kimle
Allah kabul etsin oruçlarını,borçlarımızı ödemeyi bizede nasip etsin
teşekkürler canım bi arastırayımmm bakayım çok dökülmeye başladı çook üzülüyorum(
Sevindim :))))yok canım. senden elektrik aldım.
gerci hayatımda kız cinsiyetli 1 yay var oda 20 yıllık arkadasım 10yıllık eltim.alıştım artık.
ayyy benim tabak gibi yüzüm var kısa saç hiç yakışmazzz yüzüm ortaya çıkar başı kapalı olsam belki olurdu ayyyy bi kapansam ne esarplar alacam hahahah)) bazen gezerim siteeeeeeleeri ayy kapalı olsam şunu alırdım şunu giyerdim diyeee nasıl gözüm açsa artık kapalı olmadığım halde kapalı kıyafetlerede bakıyorummm hahahaha
altBu iyi bir haber çünkü benimde aynı sebeplerden borcum çok
Kahvaltısız olmaz kaptan benim en sevdiğim öğün :)
Yarın ben deniycem canım :)
Sarımsaklı şampuan öneririm ben hunca kullanıyorum almak için üye oldum, maskesi sabunu ile beraber. Çok iyi geldi bana, başka markalarından var heralde
Bastırılmış olsamda ruhum özgür benim :))))
Hayatı sorgulayıcı tavrım olmazsa belki daha çok ezlirdim asum iyikide yayım :))))
Çok geçmiş olsun
kb sabah sabah epilepsi nöbeti geçirdi
valla mahvolduk
Kandilimiz mubarek olsun.Rabbim bu gece beraati alanlardan eylesin ins
valla mahvolduk
O zaman beni nasıl spora başlataçagını biliyosundeli ya ...ben o kadar bakmam kesin ... renk renk şal eşarbım vardır desensiz ..yeter çok bile
bu arada sen tabak yüz görmemişsin
alt
aynen tatlım ...
yıllarca kahvaltı yapmadım ..uyandım kahve içtim ...saatlerce aç kalıp ..erken kalkarım çünkü ... 11-12-1 ... artık ne zaman denk gelirse uyandıktan 6-7 saat sonra deli gibi yedim .
Kilo almamın en büyük sebebi bence.
Şimdi uyanır uyanmaz metamı çalıştırıım ..kahve kayısı dereotu vs ile .. en geç 1 saat sonrada kahvaltı
bence sol düğmeli ...ada81 nın sağdaki diyeceğine de adım gibi emindim :)) bana spor tarz olacak .. o fiyonk bile fazla süs bana
eşimden çok iyi bilirim efserim .
kurallar kasar onu
Bende alayım bari çilekgünayddddın şerimmmm
2 haftadır alıyoruz ..çok lezzetli .. bizim burdaki köylerin mahsülü .. gayet lezzetli .
ama dün aldığım kayısı resmen kelek çıktı
Üzüldüm pis Muratİsmi duyulmamış bi kız. Ben de Aslı'yı çok beğenirim üzüldüm kıza diğeri abuk sabuk bi tip bu desen çevresi kötü kız da bana hep çok tatlı gelmiştir.
Ben içtiğim şekli ve miktarı yazmıyorum tepki çekerim diye
Benim pcostan dolayı hep dökülür şampuan arıyorum yinekızlar bu aralar saçı çoook dökülen var mııı benim 10 gündür feci dökülüyor saçımmm acaba havadan mı bahardan mı ? şampuanımı değiiştirecem önerisi olan var mı ? ben elseve kullanıyorum ama çook dökülmeye başladııı(
Tabi tabi yaklaşıyor cumamorticiğim o kadar kasma kendini zaten mini mini minnacıksın,azcık kuvvetli ye
murat boz u severdim ama son zamanlarda gıcık olmaya başlamıştım,hepten uyuz oldum bu son olaydan sonra
heyy portakal sen orda kal,hala portakal varmı nil oralarda?? burda her yer yaz meyvası,ama kilosu 5-8-10 arası,dün hiç meyve almadım
Düğmeli olan
O zaman beni nasıl spora başlataçagını biliyosunbende burda özgür özgür takıldığımı hiç zannetmiyeyim
Geçmiş olsun
valla mahvolduk
valla mahvolduk
valla mahvolduk
Benim de saçlarım çok fena dökülüyor :/
Bende alayım bari çilek
Üzüldüm pis Murat
Benim pcostan dolayı hep dökülür şampuan arıyorum yine
Tabi tabi yaklaşıyor cuma
Bende severim çok sinir oldum şuan
Geçen haftadan 1 tane kalmış evde dün almadımBizim burada da çok pahalı 3 elma aldım 3 tl 3 muz aldım 6 tl şaka gibi
Meyvesiz de olmuyor eşim çok seviyor bir kaç tane aldım bazılarının kilosu 10-13 tlmasum çok geçmiş olsun,inşallah daha iyidir şimdi
mimu sen zaten gidicektin sanırım doktora gitmişken onuda araya kat bari
ayy evet çok pahalı herşey almaya elim varmadı
çoook geçmiş olsun canımmmm
valla mahvolduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?