Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkürler canım bi arastırayımmm bakayım çok dökülmeye başladı çook üzülüyorum (

sağol minnakım Amin......

yok canım. senden elektrik aldım.
gerci hayatımda kız cinsiyetli 1 yay var oda 20 yıllık arkadasım 10yıllık eltim.alıştım artık.
Sevindim :))))
Yaylar nadir olan burçlar dünyada en az yay burcu varmış bende astorğların yalancısıyım öyleymiş:))))
Sen benim eltimle aynı fikirde değilsin o zaman :)))

deli ya ...ben o kadar bakmam kesin ... renk renk şal eşarbım vardır desensiz ..yeter çok bile

bu arada sen tabak yüz görmemişsin

alt

aynen tatlım ...
yıllarca kahvaltı yapmadım ..uyandım kahve içtim ...saatlerce aç kalıp ..erken kalkarım çünkü ... 11-12-1 ... artık ne zaman denk gelirse uyandıktan 6-7 saat sonra deli gibi yedim .

Kilo almamın en büyük sebebi bence.

Şimdi uyanır uyanmaz metamı çalıştırıım ..kahve kayısı dereotu vs ile .. en geç 1 saat sonrada kahvaltı

he ozaman bana bi fikir ver sence hangsi

Eki Görüntüle 1993496

kızlar her fikre açığım.

bence sol düğmeli ... ada81 nın sağdaki diyeceğine de adım gibi emindim :)) bana spor tarz olacak .. o fiyonk bile fazla süs bana

Bastırılmış olsamda ruhum özgür benim :))))
Hayatı sorgulayıcı tavrım olmazsa belki daha çok ezlirdim asum iyikide yayım :))))

eşimden çok iyi bilirim efserim .
kurallar kasar onu

O zaman beni nasıl spora başlataçagını biliyosun bende burda özgür özgür takıldığımı hiç zannetmiyeyim

günayddddın şerimmmm

2 haftadır alıyoruz ..çok lezzetli .. bizim burdaki köylerin mahsülü .. gayet lezzetli .

ama dün aldığım kayısı resmen kelek çıktı
Bende alayım bari çilek
Üzüldüm pis Murat
Benim pcostan dolayı hep dökülür şampuan arıyorum yine
Tabi tabi yaklaşıyor cuma

Bende severim çok sinir oldum şuan

Geçen haftadan 1 tane kalmış evde dün almadımBizim burada da çok pahalı 3 elma aldım 3 tl 3 muz aldım 6 tl şaka gibi

kb sabah sabah epilepsi nöbeti geçirdi
valla mahvolduk

masum çok geçmiş olsun,inşallah daha iyidir şimdi

Benim de saçlarım çok fena dökülüyor :/

mimu sen zaten gidicektin sanırım doktora gitmişken onuda araya kat bari

ayy evet çok pahalı herşey almaya elim varmadı

masum çok geçmiş olsun,inşallah daha iyidir şimdi

mimu sen zaten gidicektin sanırım doktora gitmişken onuda araya kat bari

ayy evet çok pahalı herşey almaya elim varmadı
Meyvesiz de olmuyor eşim çok seviyor bir kaç tane aldım bazılarının kilosu 10-13 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…