Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anlamaya yaķındım az çok cözmüştüm onu öğlen yemeği var mı?

Anlamaya yaķındım az çok cözmüştüm onu öğlen yemeği var mı?
Benim okuduğum yerde vardı, yani siteyen 2 isteyen 3 öğün olarak yapıyor ama en önemli nokta mümkün olduğunca erken kapatmak yemek faslını. Ben denedim ama pek bir etkisini göremeyince normal düzene döndüm.

Amin

Bazen unutmamakta başa bela

aynı annem gibisin desene,unuttuğun bişey mi var anneme sor,sana yıl,gün,o anda kimler vardı ne dedi,hava nasıldı anlatsın,izlediği fimler sahne sahne,replik replik hafızasında,daha bir gün unuttum hatırlamıyorum dediğini bilmem
keşke azcık çekseymişim

Cuma günü vereceğim kelebek ağırlıklı yemek davetim için kıyafet bakıyorum tombikciğim iyisindir İnşallah

kız lunya alemsin hee,yakaladığını bırakmıyosun

3500 adım atmışım, hiç yoktan iyidir benim için. Bir de ince bir hırka giyip inmiştim, güzel ter attım. Hırka giyilecek hava kalmamış dışarda yarın da 33C gazamız mübarek olsun

burda hava yağmurlu hemde şimşekli gürlemeli
ama dün akşam çok güzeldi,uzandım yağmurun gökgürültüsünü sesini dinledim,baharında tadı bi başka yaa

Yaklaşık 5 yıllık evlilerdi istemiyorlardı şükür niyetine girdiler artık. Bizde 5. Senede çocuk sahibi olduk bize de çocuk yapın demeyen kalmamıştı

zamanıda gelmiş artık,çokta güzel olmuş

Ahaha bak sen Bende ciğer yedim sen patlıcan yedin

sorma patlıcanı görünce gülesim geldi
ciğermiyeme şunları sakatatın fazlası zararlıdır,habire ciğer yiyon yahuu,inadınamı yiyon kız

Geçmiş olsun sabah çıksaydın keşke

iş çıkışı kuaföre gittiydim

Kızlaaar foto koyucam bakın.akşam doğum gününe giycem...restoranda olacak...

aaa aynura ben çok beğendim,şimdiden iyi eğlenceler

Bayıldım sizinle de paylaşmak istedim Hayırlı kandillerimiz olsun
Eki Görüntüle 1993602

sağol kuzum sanada hayırlı kandiller dilerim

ara bende yapmıyorum cnm , hiç yapmadımm
yıllardır diyet yapıyorum , ama araya gerek duymuyorummm

ben ara' ya karşıyım, mandıra flozofu gibi

bende ara ya karşıyım,hele cevizli ekmekse

bi kere gittim bi dünya tahlil istedi özel hastane yaptırmadım çok tatlıyım

benimde diyet sonrası çıkılan tatil ve alınan 5 kg

çık tıtlısın
tıhlillerini devlet hastanesinde yıptır

hayırlı kandiller
Bende niyetliyim bugün yarında inşallah
Meraklı hatun geçmişi okuyunca herkesi kaçırdı neyse bende işlere dönerim çok iş var ctesi gelecekler ve ben hala düğün kıyafetimi bile almadım.eşimde bendiz alma beraber bakalım ben hemen bulurum sana olacağı dedi.ama ne zaman olacağına dair bi bilgi vermedi
Neyse nasip

Oh ne güzel bende çiftlik istiyorum her türlü hayvan oyyy kümese hindi almamak için kendimi zor tuttum ama bıldırcından kaçamadık
25cm kol 71 cm bel.basen
Benim kollar Naim Süleymanoğlu
he ozaman bana bi fikir ver sence hangsi

Eki Görüntüle 1993496

kızlar her fikre açığım.
Bence fermuarlı önden daha sade daha kısa.düğmeli kalabalık geldi gözüme.o tarz düğmelileri sonbahar için daha çok yakıştırıyorum ben.

kb sabah sabah epilepsi nöbeti geçirdi
valla mahvolduk
Çok geçmiş olsun masum Allah şifa Versin en kısa zamanda
KAC gundur yamuk yumukda olsa if yapmaya calisiyirorim sanirim ise yariyor.saat 10 da kahvalti yapicam aciktim :)
Sen verirmişim ben sana güveniyorum en kısa zamanda arayı kapatacağına Eminim
ben ampulu tavsiye etmiyorum.enjeksiyonu zor.yağlı oldugu için içilince çok fazla birden yükleniyor en iyisi damla.
Bebeklere verdiklerinden vermişler kv ye Olur mu o yeterli gelirmi

Sıkma canını herşey zayıflayınca dahada güzel olacak herşeyin var bir cözümü ben inanıyorum sende inan

canım birde düşün 83-84 kg iken pantalon bulamıyordum, hamile pantolonları giyiniyordum, insan isterse başarır, çok şükür bir özür değil, kendi elimizde olan bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…