Anlamaya yaķındım az çok cözmüştüm onu öğlen yemeği var mı?İntermittent fasting yani aralıklı oruç. Normal ramazan orucundan farklı olarak akşam erken yemeği bırakıp sabah ilk öğüne kadar katı beslenmeyi durdurma hali sanırım en çok tavsiye edilen en az 13 saat aralık bırakmak.
çok şık olmuşsun aynuram,Kızlaaar foto koyucam bakın.akşam doğum gününe giycem...restoranda olacak...
Benim okuduğum yerde vardı, yani siteyen 2 isteyen 3 öğün olarak yapıyor ama en önemli nokta mümkün olduğunca erken kapatmak yemek faslını. Ben denedim ama pek bir etkisini göremeyince normal düzene döndüm.Anlamaya yaķındım az çok cözmüştüm onu öğlen yemeği var mı?
Belki ek vardır boruda ondan öyledirben boru bile değilim, ortası şişkin boru
Erken derken saat kaçta ?Benim okuduğum yerde vardı, yani siteyen 2 isteyen 3 öğün olarak yapıyor ama en önemli nokta mümkün olduğunca erken kapatmak yemek faslını. Ben denedim ama pek bir etkisini göremeyince normal düzene döndüm.
benimde yok, göbek ölçüm kalçadan büyük düşünBelki ek vardır boruda ondan öyledir
İnsanın biraz bel oyuğu olur ya benim yok
Amin
Bazen unutmamakta başa bela
Cuma günü vereceğim kelebek ağırlıklı yemek davetim için kıyafet bakıyorumtombikciğim iyisindir İnşallah
3500 adım atmışım, hiç yoktan iyidir benim için. Bir de ince bir hırka giyip inmiştim, güzel ter attım. Hırka giyilecek hava kalmamış dışardayarın da 33C gazamız mübarek olsun
Yaklaşık 5 yıllık evlilerdi istemiyorlardı şükür niyetine girdiler artık. Bizde 5. Senede çocuk sahibi olduk bize de çocuk yapın demeyen kalmamıştı
Ahaha bak senBende ciğer yedim sen patlıcan yedin
Geçmiş olsun sabah çıksaydın keşke
Kızlaaar foto koyucam bakın.akşam doğum gününe giycem...restoranda olacak...
ara bende yapmıyorum cnm , hiç yapmadımm
yıllardır diyet yapıyorum , ama araya gerek duymuyorummm
ben ara' ya karşıyım, mandıra flozofu gibi
bi kere gittim bi dünya tahlil istedi özel hastane yaptırmadımçok tatlıyım
benimde diyet sonrası çıkılan tatil ve alınan 5 kg
Elma tipi demiyolarmı onabenimde yok, göbek ölçüm kalçadan büyük düşün
hıh işte ondanElma tipi demiyolarmı ona
Kızlaaar foto koyucam bakın.akşam doğum gününe giycem...restoranda olacak...
Genelde 24 saatte toplam en fazla 8 saat yemek yeme alanı var. Yani sabah 8 de ilk öğünü yersen son öğünü 16:00'da yemiş olman gerekiyor.Erken derken saat kaçta ?
Sıkma canınıhıh işte ondan
Oh ne güzel bende çiftlik istiyorum her türlü hayvan oyyy kümese hindi almamak için kendimi zor tuttum ama bıldırcından kaçamadıkAllah razı olsun .
Dün eltim bende gelip yardım edeyim dedi . Topragı bende çok seviyorum . Benim evde balkon bile bi bahçe kadar var
Yok canım eşim niğdeli değil , orda güneş panelleri tesisimiz var güvenlikler falan , eh sıkta gidiyoruz otelde kalmaktanda 2 göz bi yer yaptıralım dedik oda minik bi ev oldu işte ...
Tavuklar zaten var canım ilk tesiste 20-30 kadar , 4 köpiş hatta 4 te yavru köpişimiz var , geçen yıl kuzularda vardı.
Benim kollar Naim Süleymanoğlu25cm kol 71 cm bel.basen
Bence fermuarlı önden daha sade daha kısa.düğmeli kalabalık geldi gözüme.o tarz düğmelileri sonbahar için daha çok yakıştırıyorum ben.
Çok geçmiş olsun masum Allah şifa Versin en kısa zamanda
kb sabah sabah epilepsi nöbeti geçirdi
valla mahvolduk
Sen verirmişim ben sana güveniyorum en kısa zamanda arayı kapatacağına EminimKAC gundur yamuk yumukda olsa if yapmaya calisiyirorim sanirim ise yariyor.saat 10 da kahvalti yapicam aciktim :)
Bebeklere verdiklerinden vermişler kv ye Olur mu o yeterli gelirmiben ampulu tavsiye etmiyorum.enjeksiyonu zor.yağlı oldugu için içilince çok fazla birden yükleniyor en iyisi damla.
Buna yakınım saate yiyorum yapabilirim ilerleyen dönemde ....Genelde 24 saatte toplam en fazla 8 saat yemek yeme alanı var. Yani sabah 8 de ilk öğünü yersen son öğünü 16:00'da yemiş olman gerekiyor.
Sıkma canınıherşey zayıflayınca dahada güzel olacak herşeyin var bir cözümü ben inanıyorum sende inan
o zaman sen de bir dene istersen belki sende daha etkili olur.Buna yakınım saate yiyorum yapabilirim ilerleyen dönemde ....
Bunu 10 kilodan sonra denesem daha iyi başlarda kendimi zorlamak istemiyorum sonra tıkanırım korkusu var....o zaman sen de bir dene istersen belki sende daha etkili olur.
sen diyetisyene gidiyorsun, ona devam etsen daha iyi olur sankiBuna yakınım saate yiyorum yapabilirim ilerleyen dönemde ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?