yoğurt her öğün yesen karı olur, zararı olmazEki Görüntüle 1993621 Öğle yemeğim, yağsız salata, iki köfte, iki dilim tam buğday ekmeği. Nasıl fazla mı? Yanına yoğurt da olsun mu?
Et var ya demir emilimine engel olmasın dedimyoğurt her öğün yesen karı olur, zararı olmaz
sorma patlıcanı görünce gülesim geldi
ciğermiyeme şunları sakatatın fazlası zararlıdır,habire ciğer yiyon yahuu,inadınamı yiyon kız
sağol kuzum sanada hayırlı kandiller dilerim
o konuyu araştırmak lazımEt var ya demir emilimine engel olmasın dedim
Anlıyorum seni elbette bu dünyada neyin caresi yok ölümden başka yeterki insan oğlu istesin bak gerisi çorap söküğü gibi gelir şimdi kaçsın....canım birde düşün 83-84 kg iken pantalon bulamıyordum, hamile pantolonları giyiniyordum, insan isterse başarır, çok şükür bir özür değil, kendi elimizde olan bir şey.
Deme öyle deme bende dedim sonra 10 kilo aldımNesi güzel eflalim...ben çok zayıf olmadım hiç. sevmem de.60-62 arası benim için iyi...ama 64falan da fena durmuyo bende...kocamda çok ince sevmediyinden iyi oldu bu yaradı işime
cuma 62 idim, şimdiki kilomu söylemeyim, rakibelerim kalpten gitmesinler.Anlıyorum seni elbette bu dünyada neyin caresi yok ölümden başka yeterki insan oğlu istesin bak gerisi çorap söküğü gibi gelir şimdi kaçsın....
Harikasıncuma 62 idim, şimdiki kilomu söylemeyim, rakibelerim kalpten gitmesinler.
teşekkür ederim canım, sende çok iyi vereceksin kilonu, görüşürüzHarikasınben ciktim kizlar görüşürüz
hayırlı kandiller canım, nasılsın, sahalara ne zaman döneceksin,Hayırlı günler hayırlı kandiller sevgili takımım
Güzellik ler le geçen bir gün dilegiyle
ayy kedi olabilir, tüh oğlun üzülecekBahçede minnak bıldırcın yavrularını bir anda kaybettim kargamı kaptı acabaay ben şimdi oğluma ne diycem yaaa
ekmek fazla canımmmEki Görüntüle 1993621 Öğle yemeğim, yağsız salata, iki köfte, iki dilim tam buğday ekmeği. Nasıl fazla mı? Yanına yoğurt da olsun mu?
Neden ki normalde 3 dilim listemdeekmek fazla canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?