Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben çok beğendim ... eksik olan spor kısmı bir tek ...

yoğurt her daim olur bence ... gece bile :) açlık süresi hesaplamıyorsam karatay if gibi ... karpuzda su işte :) sadece tartı öncesi gece tehlikeli karpuz .. şişirir .

yarın gider bence artık .. ödem de bir yere kadar elbet veda ediyor vücuda ... varken can sıkıyor ama giderken aniden kilo inimi de acayip motve ediyor insanı

Tamam canım cuma başlasın yarisimiz

Tamam kaptanım güzel bir rekabet olacak

bence de güzel olacak .. @eflalim kafaya koymuş bu işi ... eeee sen desen rakiplerin korkulu rüyası bi geçen haftan nazarlıktı onun dışında hep şov ... hani eflalin gözünü korkutmak gibi olmasında

Allah kuru iftiradan saklasın
Dün akşamki çıtlık salatası sahurum yazmış idim sabah bu yana toto yer gördümü acep .
AÇIMM AÇ . Aslında aç değilim sususum çokk .

senin münülerine sataşmaya bayıldığımı söylemiş miydim açık bbulamadığımda iftira ile idare ediyorum işte tövbeler olsun

canım tahmin ettim bugünün yoğun olduğunu ... kevser ırmağından içtiğin sular olsun aebenim

O zaman karpuz kalsın

Bu saatte kadar bir sorun yok gibi akşamıda böyle atlatırsan çok güzel, tam gaz ileri......

Zorlu bir rakibim söyleyeyim. Mesela beni tanıyan kimse talip olmadı neden çünkü yenileceklerini biliyorlar
Geçen hafta bi 4 lü vardı sanki benim birinci olduğum içlerinde sende vardın dimi sanki ciciş
Ausencia yanlış mi hatırlıyorum acıba

Eki Görüntüle 1993861

mobese kameralarına yakalanan Nare83 ankara sokaklarında

Ahahaa arkadaşlar kv bıraktı sağolsun ama oradan kendi sutumu getirdim , onların sütünü bıraktım bı soluk , kb baktım uyuyordu çıktım ..

Komşum baktı bugün çocuklara hep dışarda oynamışlar , hemen onları yıkadım. Oturdun az nefes alayım diye , birazdan kalkicam bı sil şupur yaparım , birde beslenmeye kek yapmam lazım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…