Buyur gel hemenBiri karpuzmu dediiiii hani nerde verin getirinn
Zorlu bir rakibim söyleyeyim. Mesela beni tanıyan kimse talip olmadı neden çünkü yenileceklerini biliyorlarTamamdır hadi bakalım
10 mayıs
Kahvaltı : 3 közlenmiş biber, 1 dilim peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, 7 zeytin, domates, salatalık
Ara öğün : Çilekli yoğurt
Öğlen : 2 köfte, yağsız salata, 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Şekersiz kahve, eti form buğday patlağı
Akşam : 4 kaşık mantar üstüne 3 kaşık yoğurt
SU: 2 LİTRE
M.H.Ç: 6 BARDAK
SPOR :YOK
TOPLAM : 1100 KALORİ
Valla yemeğe ek olmasın diye direniyorum kaptanım, dolaba yaklaştıkça alyansını takamıyorsun kilodan sen hala yeme derdindesin diyorum gerçi çekiliyorum. Yoksa neleeer neler geçiyor aklımdan malum dönemdebir de muhtemelen şişeceğim de, biraz çaresizlikten oldu. Öğlene kalan salatayı alıp çıkmak daha kolay oldu, onu aldım yanıma. Akşamsa saçmalık, yemek yapmayı unutmuşum akşam. Zeytinyağlı pırasa yapacaktım, dinlenince güzel oluyor diye. Eve girdik yemek yicez dolabı bi açtım anaa pırasa yok. Pişirmemişim ki olsun, öyle gidik kafalar Hızlıca meksika salatası yaptım eşim seviyor diye. İnşallah yarın toparlayıp ödemimi atacağım.
Tamam canım cuma başlasın yarisimiz
Tamam kaptanım güzel bir rekabet olacak
Allah kuru iftiradan saklasın
Dün akşamki çıtlık salatası sahurum yazmış idimsabah bu yana toto yer gördümü acep .
AÇIMM AÇ . Aslında aç değilim sususum çokk.
Zorlu bir rakibim söyleyeyim. Mesela beni tanıyan kimse talip olmadı neden çünkü yenileceklerini biliyorlar
Vaavv beni henüz tanımıyorsunZorlu bir rakibim söyleyeyim. Mesela beni tanıyan kimse talip olmadı neden çünkü yenileceklerini biliyorlar
O zaman karpuz kalsınben çok beğendim ... eksik olan spor kısmı bir tek ...
yoğurt her daim olur bence ... gece bile :) açlık süresi hesaplamıyorsam karatay if gibi ... karpuzda su işte :) sadece tartı öncesi gece tehlikeli karpuz .. şişirir .
yarın gider bence artık .. ödem de bir yere kadarelbet veda ediyor vücuda ... varken can sıkıyor ama giderken aniden kilo inimi de acayip motve ediyor insanı
bence de güzel olacak ..Nego kafaya koymuş bu işi ... eeee sen desen rakiplerin korkulu rüyası bi geçen haftan nazarlıktı onun dışında hep şov ... hani eflalin gözünü korkutmak gibi olmasında
senin münülerine sataşmaya bayıldığımı söylemiş miydimaçık bbulamadığımda iftira ile idare ediyorum işte tövbeler olsun
canım tahmin ettim bugünün yoğun olduğunu ...kevser ırmağından içtiğin sular olsun aebenim
Bu saatte kadar bir sorun yok gibi akşamıda böyle atlatırsan çok güzel, tam gaz ileri......Menü:
Sabah:
Yaban mersinli yulaf lapası
Beyaz çay
Öğlen:
Kinoa salatası (dün akşamdan kalma)
Ara öğün: 10 kaju
Akşam:
Ton balıklı meksika fasülyesi
1 kase yoğurt (bol biberli ve yoğurtlu)
Efser
2,5 litre su içildi. Yeşil çay da akşama kaldı.
Sabahtan 1,5 saatlik yürüyüşümü yaptım.Ausencia akşama ek olursa onları da bildirim.
Geçen hafta bi 4 lü vardı sanki benim birinci olduğumZorlu bir rakibim söyleyeyim. Mesela beni tanıyan kimse talip olmadı neden çünkü yenileceklerini biliyorlar
Bu arada bugün halı sildim o yüzden spor yapasım yoktu
Geçen hafta bi 4 lü vardı sanki benim birinci olduğumiçlerinde sende vardın dimi sanki ciciş
Ausencia yanlış mi hatırlıyorum acıba
Bu saatte kadar bir sorun yok gibi akşamıda böyle atlatırsan çok güzel, tam gaz ileri......
6 dıydı bitti benimcanım akşamı da yemiş ... bende ilaveyi akşama sandım ama spor ilavesi olursa yazacak :) ağızlar kapandı yani ..
yoksa senin daha kapanmadı mı
6 dıydı bitti benim
Gün içerisinde halasından dolayı daha çok yiyebilirim dedi ya ondan şey ettim
Olmasın bir isteği misafir bulduģunu yeryemez yemez .... halanın karnı tok sırtı pekmiş ben sordum halini hatrını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?