Ah ah sayfamızın aktifligi kalmadı, bakma bende sen gibiyim, mecburen sildim halıyı daayyy ben yine gelsem temizlik topiklerine .... salış mod 55oo üm ... sil süpür ..çamaşır yemek ütü .. bunlar dışına pek çıkmıyorum
A ha ha
Yesilcaya zor alıştım ama şimdi içiyorum.Bence yeşilçay iyi gibi ödemi atarbende yapayım şimdi kendim :))))
Çok demlenmeye gelen bir çay değil beklerikce acıyor birde agzı büzüyor o yüzden demledikten yarım saat içinde tüketmek lazım....Yesilcaya zor alıştım ama şimdi içiyorum.
Kayısı ile beraber içimi kolay oluyor.
Hangi sayfaydı bende arda bir motive olayım diye giriyordum...Ah ah sayfamızın aktifligi kalmadı, bakma bende sen gibiyim, mecburen sildim halıyı da
A ha ha
Çok demlenmeye gelen bir çay değil beklerikce acıyor birde agzı büzüyor o yüzden demledikten yarım saat içinde tüketmek lazım....
Canım diyetisyenim demlemeyi önerdi daha iyi diye nede ki.?Ben zaten sallama içiyorum.
Demleme uzakk benim için.
Canım yeşil çayın tadını iyileştirmek için ben demlerken demliğin içine bir çubuk tarçın, bir kaç yaprak taze nane, bir iki parça kuru karanfil koyup demliyorum. Bardağa koyunca da biraz limon sıkıyorum baya güzelleşiyor.Bence yeşilçay iyi gibi ödemi atarbende yapayım şimdi kendim :))))
Denerim hemen Cok güzelde olurCanım yeşil çayın tadını iyileştirmek için ben demlerken demliğin içine bir çubuk tarçın, bir kaç yaprak taze nane, bir iki parça kuru karanfil koyup demliyorum. Bardağa koyunca da biraz limon sıkıyorum baya güzelleşiyor.
Ben ettim sen etmeee ada diyeceksin senin kiymetini bilemedim adam adammm diyeceksin hahahaBen buldum rakibemi
Aslında evet demlenmesi daha iyidir de bana çok ağır geliyor.Canım diyetisyenim demlemeyi önerdi daha iyi diye nede ki.?
Anladım alışırsan gecersinAslında evet demlenmesi daha iyidir de bana çok ağır geliyor.
Belki ilerde olabilir
Allah kabul etsin...Dirilis izleyecem sonra namaz niyaz yapacam tövbe edem kaynanin arkasindan bir yıl boyunca konustum gerci yalan degil olani konuştum yinede tövbe edem ama yine konuşurum kiii
Gidip aldim aksama test edeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?