Bu hafta ses seda yoktu sende. Nerdeeee eski adaBen ettim sen etmeee ada diyeceksin senin kiymetini bilemedim adam adammm diyeceksin hahahasaka bi yana keyifli kilo vermeler canimmmm
Evet eşitledi. Seninle bir rövanş yapalımGeçen hafta bi 4 lü vardı sanki benim birinci olduğumiçlerinde sende vardın dimi sanki ciciş
Ausencia yanlış mi hatırlıyorum acıba
Bu hafta tanışacağızVaavv beni henüz tanımıyorsun
@eflalim bu haftadan sonra bir daha benimle rekabet etmeyecek benceben çok beğendim ... eksik olan spor kısmı bir tek ...
yoğurt her daim olur bence ... gece bile :) açlık süresi hesaplamıyorsam karatay if gibi ... karpuzda su işte :) sadece tartı öncesi gece tehlikeli karpuz .. şişirir .
yarın gider bence artık .. ödem de bir yere kadarelbet veda ediyor vücuda ... varken can sıkıyor ama giderken aniden kilo inimi de acayip motve ediyor insanı
bence de güzel olacak .. @eflalim kafaya koymuş bu işi ... eeee sen desen rakiplerin korkulu rüyasıbi geçen haftan nazarlıktı onun dışında hep şov ... hani eflalin gözünü korkutmak gibi olmasında
senin münülerine sataşmaya bayıldığımı söylemiş miydimaçık bbulamadığımda iftira ile idare ediyorum işte tövbeler olsun
canım tahmin ettim bugünün yoğun olduğunu ...kevser ırmağından içtiğin sular olsun aebenim
Hayırlı kandiller hemsomBen çıktım hanımlar. Hayırlı akşamlar.
İlk içtiğim zaman benimde iştahım kesildi...Ben kendimi acayip tok hatta sis hissediyorum aksami 5 te yememe ragmen
19.30 da ictigim sade kahvem vardi omu acaba beni tok tutan
Bu hissi sevmedim no no noooo
Diyosunnnnnnn.Ablam matematiğin mı kötü70.9 değil miydi?
Taş çatlasın -100 Gr vermiştir
Efenimm ilk menü
Sabah 10 da
Bir yumurta
Biraz peynir
3 domates
2 tane eti form
Saat 16:30
Yarım lavas ekmegi ile peynir
7-8 kavrulmamis fındık
Saat 19:00
Yarım kase mercimek çorbası
Salata
Artık yemek yokk.
Su bol 3 olur yatana kadar
Su anda yeşil çay kayısı içiyorum.
Menuuu
Iftar 19.39
1 tabak yesil fasulye
2 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt
1.5 lt su icildi daha icemem heralde midem agriyor sindirmem lazimmm ....
Dirilis izleyecem sonra namaz niyaz yapacam tövbe edem kaynanin arkasindan bir yıl boyunca konustum gerci yalan degil olani konuştum yinede tövbe edem ama yine konuşurum kiii
Menum 10.05.2017 Çarşamba
Sabah
2 kk peynir 2 yumurtali omlet
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 por. Tavuk kizarmis
1 kase yoğurt
Akşam
1 kepce corba
1 kase yogurt
4 lt su 1 türk kahvesi sade 105 dakika yürüyüş
Hayırlı akşamlar kızlar
Ben kendimi acayip tok hatta sis hissediyorum aksami 5 te yememe ragmen
19.30 da ictigim sade kahvem vardi omu acaba beni tok tutan
Bu hissi sevmedim no no noooo
Senin demliğinin güzelliği
Diyosunnnnnnn.
Yapalım cici mortimEvet eşitledi. Seninle bir rövanş yapalım
Kesinlikle daha lezzetli :)))Senin demliğinin güzelliği
Afiyet olsun canım, tadı böyle daha güzel geldi mi? Benim eşim bu haliyle içmeye alıştı inşallah senin de hoşuna gitmiştir.
Ay yoruldum, süt kaynattim bekliyorum ki sogsun mayalıyıp yaticam, çok yorgun hissediyorum kendimi
şimdi laf taşımak gibi olmasın da... o ramazanda mezuniyet içinde 2018 ramazanıdır o dedi
güzel canım ..alternatif olarak çiğ köfte seçmişsin .. midene ağır gelebilir iftar için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?