Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@eflalim bu haftadan sonra bir daha benimle rekabet etmeyecek bence başını taşlara vuracak neden rakip oldum diye

Merhaba şekerler menum
Gece yatmadan önce 24 civarında sahur
1 gün kurusu 1 hurma
1 kase meyveli nesfit sütle
Iftar
1 kase şehriye çorbası
3 minik sıkım etsiz çiğ köfte
Bol çoban salata
200 gr. yoğurt
Gece
Yeşil çay içerim
Su: şimdilik 700 ml. 1,5 lt.ye tamamlarım
Spor: yok Ausencia Ahu060812

canım normalde de mi bu tarz yiyorsun yoksa senin diyet menün mü bu ? hani bu şekilde kilo verebiliyor olman lazım çünkü . 2lt su senin kilon için ideal .

Menuuu
Iftar 19.39
1 tabak yesil fasulye
2 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt

1.5 lt su icildi daha icemem heralde midem agriyor sindirmem lazimmm ....

Allah kabul etsin afiyet olsun canım .iftar öncesi tartıldın mı ?

Dirilis izleyecem sonra namaz niyaz yapacam tövbe edem kaynanin arkasindan bir yıl boyunca konustum gerci yalan degil olani konuştum yinede tövbe edem ama yine konuşurum kiii

Hayırlı akşamlar cancağızım ... iyi olmuş bugün ... bi salatan yok onun dışında cızsız karbonsuz

Ben kendimi acayip tok hatta sis hissediyorum aksami 5 te yememe ragmen
19.30 da ictigim sade kahvem vardi omu acaba beni tok tutan
Bu hissi sevmedim no no noooo

yalnız kahve beni de tok tutar ...
sıcak bir şey içmekte .. açlık hissimi bastırır.

şimdi laf taşımak gibi olmasın da ... o ramazanda mezuniyet içinde 2018 ramazanıdır o dedi

güzel canım ..alternatif olarak çiğ köfte seçmişsin .. midene ağır gelebilir iftar için .

Biraz ağır geldi tatlım yeşil çay içiçem birazdan umarım hafifler midem. Yoğurt ta sisirdi sanki
şimdi laf taşımak gibi olmasın da ... o ramazanda mezuniyet içinde 2018 ramazanıdır o dedi

güzel canım ..alternatif olarak çiğ köfte seçmişsin .. midene ağır gelebilir iftar için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…