Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanım sağlıklı bedenler için ruhu da güzel şeylerle beslemek lazım ki kafa da rahat, stressiz olsun. Kitaba da zaman ayrılsın sporlardan sonra. :)

İyi akşamlar arkadaşlar. Kandiliniz Mubarek olsun
Tüm oruç tutan güzeller Allah kabul etsin.

Bugün çok yoruldum yarın müfettişim gelecek(annem) tepeden aşağı temizlik yaptım korkudan.
Ne olacak halim bilmiyorum burda @Ausencia evde annem

Bu Gün yediklerimi paylaşayım;

Kahvaltı :
1 yumurta
1 dilim peynir
1 eti kepekli kızarmış ekmek
yeşillik
1 Adet Salatalık

Öğle:
40 gr ton balıklı karışık salata
içine 2 tane eti kızarmış etmek ufaladım.

Akşam:
1 kase ezogelin çorbası
1 porsiyon ıspanak
100 gr yoğurt

Bu gün her yemekten 30 dk önce mate çayı içtim.

aus calculator :) devreye girdi hemen ... haftada 600 gr .. vermen gerek 18 haftada ...
Evettt en az 600 vermeliyimmm ne yapıp nedip vermeliyimmm ....cook iddali kirmizi bir elbise almak istiyorumm..genel hep siyah giyerdim ama 58-59 olursam kirmizi bir elbise almak istiyorummm ....

Kaptanım sağlıklı bedenler için ruhu da güzel şeylerle beslemek lazım ki kafa da rahat, stressiz olsun. Kitaba da zaman ayrılsın sporlardan sonra. :)

kesinlikleee ... eşimle oğlumun kitap okuma saatleri var ... ben 1 katılsam 5 sallıyorum

hmmmmm menünü çok sevdimmmm su az mı içtin yazmamışsın

demek anneeeennnn geliyoooor kafadan 2 kilo verirsin o varken stres erimesi ne kadar kalacak ?

Evettt en az 600 vermeliyimmm ne yapıp nedip vermeliyimmm ....cook iddali kirmizi bir elbise almak istiyorumm..genel hep siyah giyerdim ama 58-59 olursam kirmizi bir elbise almak istiyorummm ....

yakarsın ortalığı alev alev

ya canım haftada 600 gr çok ütopik değil normalde ama senin metada :)
Neyse ki ramazanda veriyorum dedin ona güveniyorum çok .
bir de şu var tıkanma noktalarında senin büyük artın hiç olmuyordu .. onları kesebilirsek ..tıkanma noktasını 300-400 le geçebilirsek ... en azından bir sonra ki hafta bir kür bir detoks bir şey ekleyip ortalamayı yine 600 e çekeriz

Olursun inşallah.
Kendini o elbisenin içinde istediğin kiloda imgele eminim gerçekleşir.

Ayyy insallahh...kilo senin kilommus gibi sana yaziyom eti senin kemiği benim misali hahaha

Beyyy sonunda beğendirebildik bişey kaptanımıza
Hiç bir şeyde gözünden kaçmıyor ivit az içtim
Sorma bide stresli geliyor. Bir sürü olay gelmiş başlarına. Yolsa plakaları düşmüş haberleri yok bulamamışlar. Üstüne bir odanın tavanı kar suyu çekmişti kışın o tavan komple düşmüş. Kafa yarıcak kadar var diyor annem sıvası düşmüş büyük gümbürtüyle. Çamaşır makinesi bozulmuş. Daha bir kaç şey dedi ama şoktan duymamışım bile onları.
Anlayacağın Anne + stress 4 kilo cepte

Ne kadar kalacağını bilmiyorum bir kaç gün galiba makine alacaklarmış burdan.

Ausum bişi sorucam sana hibuskusla mate aldım ablam mateyi yemekten 30 dk önce iç dedi. Ama hibuskusu tam bilmiyor. Eskiden kullanmıştım bunu ama taa 7 yıl önce unuttum. Bir espirisi varmı bu çayın yoksa istediğim kadar içeyim mi?

Ayyy insallahh...kilo senin kilommus gibi sana yaziyom eti senin kemiği benim misali hahaha

tamam ben onu evirir çevirir ...düğüne kırmızı elbiselik hale sokarım evvelAllah

sen şu gözlere baksana kaçar mı ?

hibiskus hemen her gün içiyorum ben ... içine taze zencefilde atıyorum . sabah kahvaltıda içiyorum genelde .. yani her şeyin fazlası gibi o da günde 2 kupayı geçmemeli bence ..

oyyyyyyyyyyyyyy diyorum hem de dolu geliyor ayyy çok eğlenceli olur şimdi sizin ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…