Ausencia canimmm eyluldeki dugun tarihi netlesti 16'17 eylul ..benim 4 ayim var bu 4 ay icerisinde 59-58 olmam lazimmmm...ayyy insallah olurummm
Kaptanım sağlıklı bedenler için ruhu da güzel şeylerle beslemek lazım ki kafa da rahat, stressiz olsun. Kitaba da zaman ayrılsın sporlardan sonra. :)canım doğru yerdesin ..Nasipse bulacağız o kaçağı ... 2 si bir arada tavsiye etmem hiç .
gerek yok bir kupa kahveden o kaloriyi almaya .
ama sebep o değildir .
belki daha sık ve az yeme şekli istiyordur vücudun .
dur bakalım çözeceğiz Allahın izniyle
başlayıp bitiremediğim elimde aylanan:) kitabımı hatırlattın bana .
spor ekleniyor derhal ...
daktırım açsın
pffff yok
offff yok
dur hele nerden çıktı o ?
bence her şey güzel olacak .. tartı çıkman için bir sebep yok ..menünde seni şişirecek bir şey yok ..
stres yapma şerim
Evettt en az 600 vermeliyimmm ne yapıp nedip vermeliyimmm ....cook iddali kirmizi bir elbise almak istiyorumm..genel hep siyah giyerdim ama 58-59 olursam kirmizi bir elbise almak istiyorummm ....aus calculator :) devreye girdi hemen ... haftada 600 gr .. vermen gerek 18 haftada ...
Kaptanım sağlıklı bedenler için ruhu da güzel şeylerle beslemek lazım ki kafa da rahat, stressiz olsun. Kitaba da zaman ayrılsın sporlardan sonra. :)
İyi akşamlar arkadaşlar. Kandiliniz Mubarek olsun
Tüm oruç tutan güzeller Allah kabul etsin.
Bugün çok yoruldum yarın müfettişim gelecek(annem) tepeden aşağı temizlik yaptım korkudan.
Ne olacak halim bilmiyorum burda @Ausencia evde annem
Bu Gün yediklerimi paylaşayım;
Kahvaltı :
1 yumurta
1 dilim peynir
1 eti kepekli kızarmış ekmek
yeşillik
1 Adet Salatalık
Öğle:
40 gr ton balıklı karışık salata
içine 2 tane eti kızarmış etmek ufaladım.
Akşam:
1 kase ezogelin çorbası
1 porsiyon ıspanak
100 gr yoğurt
Bu gün her yemekten 30 dk önce mate çayı içtim.
Evettt en az 600 vermeliyimmm ne yapıp nedip vermeliyimmm ....cook iddali kirmizi bir elbise almak istiyorumm..genel hep siyah giyerdim ama 58-59 olursam kirmizi bir elbise almak istiyorummm ....
Evettt en az 600 vermeliyimmm ne yapıp nedip vermeliyimmm ....cook iddali kirmizi bir elbise almak istiyorumm..genel hep siyah giyerdim ama 58-59 olursam kirmizi bir elbise almak istiyorummm ....
Ayyy insallahh...kilo senin kilommus gibi sana yaziyom eti senin kemiği benim misali hahahayakarsın ortalığı alev alev
ya canım haftada 600 gr çok ütopik değil normalde ama senin metada :)
Neyse ki ramazanda veriyorum dedin ona güveniyorum çok .
bir de şu var tıkanma noktalarında senin büyük artın hiç olmuyordu .. onları kesebilirsek ..tıkanma noktasını 300-400 le geçebilirsek ... en azından bir sonra ki hafta bir kür bir detoks bir şey ekleyip ortalamayı yine 600 e çekeriz
Ağzından yel alsın canım yaa200 gr ..şişirir tabii :))
Beyyy sonunda beğendirebildik bişey kaptanımızakesinlikleee ... eşimle oğlumun kitap okuma saatleri var ... ben 1 katılsam 5 sallıyorum
hmmmmm menünü çok sevdimmmmsu az mı içtin yazmamışsın
demek anneeeennnn geliyoooor kafadan 2 kilo verirsin o varken stres erimesi ne kadar kalacak ?
Ağzından yel alsın canım yaazaten wcde 2 gündür kayıp
Ayyyy insallahhh canimmmm hep beraber eritecegiz bu kilolariOlursun inşallah.
Kendini o elbisenin içinde istediğin kiloda imgele eminim gerçekleşir.
Canım bir deneyen olarak kesinlikle dene o sevmediğin tadı yok
Bende çaykurun orgarink olanı kullanıyorum kutuda oluyor
Ayyy insallahh...kilo senin kilommus gibi sana yaziyom eti senin kemiği benim misali hahaha
Beyyy sonunda beğendirebildik bişey kaptanımıza
Hiç bir şeyde gözünden kaçmıyor ivit az içtim
Sorma bide stresli geliyor. Bir sürü olay gelmiş başlarına. Yolsa plakaları düşmüş haberleri yok bulamamışlar. Üstüne bir odanın tavanı kar suyu çekmişti kışın o tavan komple düşmüş. Kafa yarıcak kadar var diyor annem sıvası düşmüş büyük gümbürtüyle. Çamaşır makinesi bozulmuş. Daha bir kaç şey dedi ama şoktan duymamışım bile onları.
Anlayacağın Anne + stress 4 kilo cepte
Ne kadar kalacağını bilmiyorum bir kaç gün galiba makine alacaklarmış burdan.
Ausum bişi sorucam sana hibuskusla mate aldım ablam mateyi yemekten 30 dk önce iç dedi. Ama hibuskusu tam bilmiyor. Eskiden kullanmıştım bunu ama taa 7 yıl önce unuttum. Bir espirisi varmı bu çayın yoksa istediğim kadar içeyim mi?
Yazarken Hibiskus diye okuyup Hibuskus yazmakta ayrı bir yetenek bende
Ağzından yel alsın canım yaazaten wcde 2 gündür kayıp
Canim ben aktardan alıyorum yesil cayiii demliyorum digerleri pek etkili gelmedi banaEvetttt farz oldu yapayım en kısa zamanda.
Oyyyy oyyy bir siyah çay tiryakisi olann benn ne hallere düştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?