Unuttum tartilmayiii tel geldi o saatte ablamla konusurken ezan okundu hoop yemege gectimSenin demliğinin güzelliği
Afiyet olsun canım, tadı böyle daha güzel geldi mi? Benim eşim bu haliyle içmeye alıştı inşallah senin de hoşuna gitmiştir.
Biraz ağır geldi tatlım yeşil çay içiçem birazdan umarım hafifler midem. Yoğurt ta sisirdi sanki
Unuttum tartilmayiii tel geldi o saatte ablamla konusurken ezan okundu hoop yemege gectim) yarin tutarmiyim oruc bilmiyorum suan basim cook agriyor ilac alacam birazdan..
canım normalde de mi bu tarz yiyorsun yoksa senin diyet menün mü bu ? hani bu şekilde kilo verebiliyor olman lazım çünkü . 2lt su senin kilon için ideal .
Afiyet olsun canım eşlikçi bulmuşsun ne güzel Bizde çocuk olmayınca mütemadiyen eşime denetiyorum eşlik ettiriyorum zorla. :)irmae eşim sevmez benim büyük kızım sever bittiki çaylarını onunla içiyoruz :)))
Listeye bakarken benim dikkatimi sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arasındaki arasındaki açıklık çekti. O uzun ara korumaya sebep oluyor olabilir. Stres, "neden kilo veremiyorum" düşüncesi çok takıldıysa o bile durdurabilir. Bir de vücut ekstra bir ödeme meyilliyse ya da kullandığın herhangi bir ilaç varsa su tutumu yapan onlar da sebep olabilir. Örneğin ben zaten ödem tutan bir vücuda sahibim üzerine doğum kontrol ilacım ekstra bir su tutumu yapıyor. O yüzden daha fazla sıvı tüketmen gerekiyor olabilir.Hemen hemen böyle oluyor.
Ekmek yok hayatımda nerdeyse.
Çok az olursa da.
Evettt bişeyler ters gidiyor onu farkettim.
Geçen hafta aksamlari sadece yulafli yoğurt yememe rağmen kilo aldım.
Aslında nerde yanlış var onu bulmam lazım.
Doğru yerdeyim demii
Bugün icmedim ama genelde ikisi bir arada içerim gün içinde.
Umarım senin de hoşuna gider. Ben kendim içemiyordum, tad gelsin diye onu bunu koyarken baktım böyle güzel oldu artık her içemiyorum diyene hemen böyle dene diye söylüyorum .:)
Rabbim kabul etsin...Sahur bi kaç kurukayisi çilek ve yabanmersini tarcinli süt 2 yk yulaf
Iftar
Isirgan otu yemeği cacık 2 kayisi 1 yenidunya 2 yesil erik
Listeye bakarken benim dikkatimi sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arasındaki arasındaki açıklık çekti. O uzun ara korumaya sebep oluyor olabilir. Stres, "neden kilo veremiyorum" düşüncesi çok takıldıysa o bile durdurabilir. Bir de vücut ekstra bir ödeme meyilliyse ya da kullandığın herhangi bir ilaç varsa su tutumu yapan onlar da sebep olabilir. Örneğin ben zaten ödem tutan bir vücuda sahibim üzerine doğum kontrol ilacım ekstra bir su tutumu yapıyor. O yüzden daha fazla sıvı tüketmen gerekiyor olabilir.
Hemen hemen böyle oluyor.
Ekmek yok hayatımda nerdeyse.
Çok az olursa da.
Evettt bişeyler ters gidiyor onu farkettim.
Geçen hafta aksamlari sadece yulafli yoğurt yememe rağmen kilo aldım.
Aslında nerde yanlış var onu bulmam lazım.
Doğru yerdeyim demii
Bugün icmedim ama genelde ikisi bir arada içerim gün içinde.
Afiyet olsun canım eşlikçi bulmuşsun ne güzel Bizde çocuk olmayınca mütemadiyen eşime denetiyorum eşlik ettiriyorum zorla. :)
Bu aradaAusencia bugünün kalan sporu 30 dakika yoga oldu. 500 ml yeşil çayımı içtim suyumu 3 litreye tamamladım. Artık vücudu dinlenme moduna alıyorum. Uzanıp kitap okuyup su içerek günü bitiririm sanırım.
Sahur bi kaç kurukayisi çilek ve yabanmersini tarcinli süt 2 yk yulaf
Iftar
Isirgan otu yemeği cacık 2 kayisi 1 yenidunya 2 yesil erik
Efser @Auscencia
Genelde türk kahvesi bana karnim cok tok degilse dokunur hatta aciktirir.
Kafedeki daha acı bir kahve idi sanırım farklı idi.
Ya ben sabaha yine arti cikicam galiba uff.
Hergün ödem atıcı mi icmeliyim yani pff.
Yarın zaten full odem atici wc çıkarıcı almak lazım malum perşembe.
Mutlaka yazarım.Umarım senin de hoşuna gider. Ben kendim içemiyordum, tad gelsin diye onu bunu koyarken baktım böyle güzel oldu artık her içemiyorum diyene hemen böyle dene diye söylüyorum .:)
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ | ||||||||
. | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
Çaykur'un organik olanını kullanıyorum ben, içimi de güzel memnunum.Mutlaka yazarım.
Pekii marka var mı?
Önerdiğiniz.
Biliyorum yavaş yavaş dokulecek Kaçaklar.canım doğru yerdesin ..Nasipse bulacağız o kaçağı ... 2 si bir arada tavsiye etmem hiç .
gerek yok bir kupa kahveden o kaloriyi almaya .
ama sebep o değildir .
belki daha sık ve az yeme şekli istiyordur vücudun .
dur bakalım çözeceğiz Allahın izniyle
başlayıp bitiremediğim elimde aylanan:) kitabımı hatırlattın bana .
spor ekleniyor derhal ...
daktırım açsın
pffff yok
offff yok
dur hele nerden çıktı o ?
bence her şey güzel olacak .. tartı çıkman için bir sebep yok ..menünde seni şişirecek bir şey yok ..
stres yapma şerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?