Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaza orucunu bozunca yerine 1 gün oruç tutmak gerekiyormuş canım kelebekolacam yanlış biliyormuşum bende @MuMu85 sağol canım sen haklısın

Bende kaza orucunun bozulunca tutulmasi gerektigini biliyorum cunku niyet edilmis bozulunca telafi edilmeli diye biliyorum..

bende onu demeye çalıştım.2 güneçıkmıyor borc diyebiliyorum.kafam karıştı.
Evet borç iki güne çıkmıyor.sadece Ramazan orucunun borcu olur.niyet etmişsin tutamamışsın borcunu ödeyemiyorsun okadar.kazanın kazası olmaz

her selam bırakana tekrar günaydınlaaaar

Önce aklımda kalanları yazayım .... saydin78 çok geçmiş olsun ...
Kaza ya da nafile orucu bozmak gününe gün oruç tutmayı gerektirir .
Yani ramazan orucu gibi 1 güne 61 gün değil ... gününe gün borçlanırsın diye bilirim ben ... perşembe sporları da puanlı tatlım artık

Sabah:
1 süt, 1 sahanda yumurta,domates, 1 dl ekmek
Öğle:
1 kepçe sebze çorbası,1 dolma biber, 2 yk yoğurt
Ara: 1 sunta bisküvi
Akşam: 4 yk taze fasulye,1 dl ekmek

menün güzel vampirim ... keşke daha sık gelebilsennn .

Şurda 15.00 den beri okumuyoruz kk yı 450 mesaj nedir arkadaş

çenedir arkadaşım ..bol çene .. bugün de evdeyim akşama ne ile karşılaşırsın Allah bilir .. eşim ist da .. gece gelecek ... benimde işim gücüm planım yok ... vur çenenin beline

içindeki ponponları okudum ..için açıldı perş perş

1 saat yürüyüş yaz ordan aynuraya :))) unutuyorum valla doğrudur ...
canım koca kadın neyime nazar değecek değmişsin .. yavrum nazarda yaş sınırı yoktur :) iyi gözle bakılsa da nazar olur ..ben okudum üfledim seni tartıldın mı sen bakayım

Günaydın diyetisyen günü
Size naklen yayın yaparım tabi bu kadın delirmiş edasını görmezsem bu sabah benim tartı + gösterdi sanırım dünkü yürüyüşten oldu

bak baaaaak hemen sporu bırakmak için bahane bulmuş.
gel bakayım diyetisyenden meraktayım çok ..yağlar erimiş mi ?

Günaydın kizlar
-100 gr cik.
İnşallah yarina artar

Allah kolaylıklar versin bacım .
menü güzel .
bizim burda şükür bütün bayan kuaförleri bayan ama Antalya da çok aramıştım ..babama gittiğimizde ... meğer karşı sokağında varmış

benim salı çarşamba yarım saatlik yürüyüşlerim var.az ama niyetli olunca anca okadar.

tamam canım ekliyorummm unutmadan inşallah

günaydınn kızlarr başıma gelen pişmiş tavugun başınaa gelmediiiiSabah sabah otobüsteki kolçek pantolon cebime grmiş birr caartttt sesii şuan emanet leopar desenlii tayta kaldımmm

bana da olmuştu bi 20 sene evvel ..aynen kolçağa caaaaaaart ...

ayyy leopar desen ha

içimde hiççç cuma baskül stresi yok hayırdır acabaaaaaa.

ben hazırım

Sağol tatlım ♡♡♡ umarım geçer
1,5 saat yürüyüşe kaç point canım? Tabi bulantı geçer de yuruyebilirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…