10 kilodan sonra yavas yavaş başlayalım dedi :))))Efserrr süper hep böyle boool eksili olur inşallah.yalnız kastan vermemenin bi yolu yokmuymuş.kas kaybına ne seni doktor.sporu da ekle bence bu ay.farka bakalım
yağdan güzel vermiş ahucum, 2 kg ödemdir gerisi yağdan gitmişEfserrr süper hep böyle boool eksili olur inşallah.yalnız kastan vermemenin bi yolu yokmuymuş.kas kaybına ne seni doktor.sporu da ekle bence bu ay.farka bakalım
Coğu yaģdanhemşoooom maşallah ya süper bir fark bu,
Kaza orucunu bozunca yerine 1 gün oruç tutmak gerekiyormuş canımkelebekolacam yanlış biliyormuşum bende @MuMu85 sağol canım sen haklısın
Bende kaza orucunun bozulunca tutulmasi gerektigini biliyorum cunku niyet edilmis bozulunca telafi edilmeli diye biliyorum..
Evet borç iki güne çıkmıyor.sadece Ramazan orucunun borcu olur.niyet etmişsin tutamamışsın borcunu ödeyemiyorsun okadar.kazanın kazası olmazbende onu demeye çalıştım.2 güneçıkmıyor borc diyebiliyorum.kafam karıştı.
13 adet margarini atmışsın vücudundanCoğu yaģdan
Kas kaybı da var görünüyor listenin devamında ben heryerini incelediğim içinyağdan güzel vermiş ahucum, 2 kg ödemdir gerisi yağdan gitmiş
Canım çok güzel yaa tebrikler, hep böyle gitsin inşallah
Sabah:
1 süt, 1 sahanda yumurta,domates, 1 dl ekmek
Öğle:
1 kepçe sebze çorbası,1 dolma biber, 2 yk yoğurt
Ara: 1 sunta bisküvi
Akşam: 4 yk taze fasulye,1 dl ekmek
Şurda 15.00 den beri okumuyoruz kk yı 450 mesaj nedir arkadaş
Günaydınlar mutlu günler her kese.akşam doğum gününde kocam kolayı üstüne dökünce bi de yarın illa bu pantalonu giycem diye tutturunca akşam yıkadım astım sabah ta erkenden kalkıp ütüledim zaten bi saate kalkıcam diye uyumadım da... dünki menümü yazayım...
11.15 2yumurtadan omlet
2dilim ekmek
salatalık maydanoz
lor
21.00 falan vardı her halde.geç başladı doğum günü...
kebap
peynir,salatalık,domates
sonda bi çatal pasta kreması çok garipti lorla yapılmıştı...
2.5litre su
2yeşil çay
1saat yürüyüş...kaptanın not almayı unutma
Akşam hem topuklular mahv etmişti bacaklarımı hem yürüyüşten kalan yorgunluk uyuyamıyordum resmen bacaklarımın ağrısından.şimdi de çok ağrıyor.bu akşam yürüyüş yapamıycam kocam geç gelecek.kızımı kreşe bıraktıktan sonra yaparım bu bacaklarla ne kadar olursa artık
Günaydın diyetisyen günü
Size naklen yayın yaparım tabi bu kadın delirmiş edasını görmezsembu sabah benim tartı + gösterdi sanırım dünkü yürüyüşten oldu
Günaydın kizlar
-100 gr cik.
İnşallah yarina artar
Benim marotan başkadı hanımmm
Az evi toparlayım kuaföre randevu almıştım malum bayan olan bayan kuaförü kolay bulunmuyo
sonra perdeye bakmam lazım canı sağolsun kocacımın zamanında dediğimi almadı bekletti son güne şinfi git al diyodaha başka alınacaklarda var ve ayrıca bugun sohbett varrrrrr .
Benden iki tane yapılabiliyormuydu ????
Öpüldünüz efenim
Aaa dur menümü yazmadım
Sahur yogudu
İftar :
1 kandil simidi . Onuda arabada yedim
Eve gelince , yaprak pişirmiştim altına kemik koyarım ben onun etinden bi parça 2 de yaprak sarma .
Su iftardan sonra 1 lt oldu .
Sporda akşama kadar ayakta olmamın dışında 1 saat yürüyüş efenim . Dün motor taktırmıştım söylemesi ayıp
benim salı çarşamba yarım saatlik yürüyüşlerim var.az ama niyetli olunca anca okadar.
günaydınn kızlarr başıma gelen pişmiş tavugun başınaa gelmediiiiSabah sabah otobüsteki kolçek pantolon cebime grmiş birr caartttt sesii şuan emanet leopar desenlii tayta kaldımmm
içimde hiççç cuma baskül stresi yok hayırdır acabaaaaaa.
bazen öyle oluyor ki, hiç yemek yiyesim bile olmuyor, sırf bir şeyler yemek için yiyorum, şu an o dönemdeyim, tabi yarına ne olur bilemem
yeni başladı, spor da yok normal ya o kadarıKas kaybı da var görünüyor listenin devamında ben heryerini incelediğim için
Sağol tatlım ♡♡♡ umarım geçerher selam bırakana tekrar günaydınlaaaar
Önce aklımda kalanları yazayım ....saydin78 çok geçmiş olsun ...
Kaza ya da nafile orucu bozmak gününe gün oruç tutmayı gerektirir .
Yani ramazan orucu gibi 1 güne 61 gün değil ... gününe gün borçlanırsın diye bilirim ben ... perşembe sporları da puanlı tatlım artık
menün güzel vampirim ... keşke daha sık gelebilsennn .
çenedir arkadaşım ..bol çene .. bugün de evdeyim akşama ne ile karşılaşırsın Allah bilir .. eşim ist da .. gece gelecek ... benimde işim gücüm planım yok ... vur çenenin beline
içindeki ponponları okudum ..için açıldı perş perş
1 saat yürüyüş yaz ordan aynuraya :))) unutuyorum valla doğrudur ...
canım koca kadın neyime nazar değecek değmişsin .. yavrum nazarda yaş sınırı yoktur :) iyi gözle bakılsa da nazar olur ..ben okudum üfledim senitartıldın mı sen bakayım
bak baaaaak hemen sporu bırakmak için bahane bulmuş.
gel bakayım diyetisyenden meraktayım çok ..yağlar erimiş mi ?
Allah kolaylıklar versin bacım .
menü güzel .
bizim burda şükür bütün bayan kuaförleri bayanama Antalya da çok aramıştım ..babama gittiğimizde ... meğer karşı sokağında varmış
tamam canım ekliyorummm unutmadan inşallah
bana da olmuştu bi 20 sene evvel ..aynen kolçağa caaaaaaart ...
ayyy leopar desen ha
ben hazırım
sonunda
ya ben yarın fos çıkmak istemiyorummmm çıkmıycam işte çıkmıycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?