Nasıl Aynura ayıldın demiii yürüyüş yapınca.spor bir numara bişey yaa hayatımızda hep olmalı
Canim emiisin ? Ben kaza orucu bozulunca onunda tutulmasi gerek die biliyorum yani tutulmqsi gerwken oruc sayisi 2 oluyor
Geçmiş olsun ortim dikkat et yarın büyük gün iftara kadar inşallah kötü olmazsın.Günaydın herkese hayırlı sabahlar ♡♡
Gece yatmadan bir elmayla bir kase meyveli sütlü nesfit yiyip orucuma niyet edip yatmıştım. Sabaha karşı 4 gibi mide bulantısı ile uyandımsonra içim geçmiş. 8 gibi tekrar bulantı ile uyandım. Afedersiniz bir de üstüne bağırsaklarım bozulmuş yine bulandı midem, yastığı yüksek tutup uzandım şimdi, umarım düzelir. Sanırım midemi üşüttüm ya da bozdum
kaza oluyor.eğer bozarsan sıkıntı olmaz.yani bugün niyet ettiğin orucu bozdun diye telafisi gerekmez.sadece önceki tutmadıgını karşılamamış olursun. haberin olsun.
Kızlar aslında bugün oruçlu olmak gerekiyormuş çünkü bugün Kandil'in sabahı sayılıyormuş.olsun bizde hem gelirken oruçla karşıladık hemde gönderirken oruçla göndermiş olduk Berat ıBiliyorum tatlım kaza olunca telafisi gerekmiyor. Sağolasın ♡
Ama gece gece niyet ederken nafile de demiş olabilir miyim diye takıldı aklıma
aeben gelince ona soralım ben öyle hatırlıyorum.
Sağolasın güzel ortim ♡♡♡ kafamı kaldırmaya gelmiyor umarım düzelir canım yaa. Yeşil çay, üstüne de sütlü nesfit mi yaptı acabaGeçmiş olsun ortim dikkat et yarın büyük gün iftara kadar inşallah kötü olmazsın.
Kızlar aslında bugün oruçlu olmak gerekiyormuş çünkü bugün Kandil'in sabahı sayılıyormuş.olsun bizde hem gelirken oruçla karşıladık hemde gönderirken oruçla göndermiş olduk Berat ı
Bozsanda yapacak bişey YOk abla niyet önemli.Rabbim tutamazsan Bile sevabından mahrum bırakmaz inşallahSağolasın güzel ortim ♡♡♡ kafamı kaldırmaya gelmiyor umarım düzelir canım yaa. Yeşil çay, üstüne de sütlü nesfit mi yaptı acababozmam inşallah, Allahım bozmayayım yardım et. Amiiin
Bende kaza orucunun bozulunca tutulmasi gerektigini biliyorum cunku niyet edilmis bozulunca telafi edilmeli diye biliyorum..aeben gelince ona soralım ben öyle hatırlıyorum.
Amiiiin kuzum Amiiiin ♡♡♡ hepimizin orucunu kabul etsin RabbimBozsanda yapacak bişey YOk abla niyet önemli.Rabbim tutamazsan Bile sevabından mahrum bırakmaz inşallah
bende onu demeye çalıştım.2 güneçıkmıyor borc diyebiliyorum.kafam karıştı.Yazıda da diyo ya
Ramazan orucunun kazasını yapıyosunuz bozdunuz sadece borcunuzu ödeyemiyorsunuz kaza yaptığınız güne birde kaza tutmuyorsunuz.
Efserrr süper hep böyle boool eksili olur inşallah.yalnız kastan vermemenin bi yolu yokmuymuş.kas kaybına ne seni doktor.sporu da ekle bence bu ay.farka bakalım
afiyet olsun, bende yeşil çay yapayım dünde içmedim
kahvemi aldım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?