Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7.TAKIM SPOR ÇETELESİ
.CUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td]20[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td]10[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]15[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td]15[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MİMU88[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]

Ausencia kaptanım ben bugün evde yokum o yüzden girmeyebilirim haber vereyim. Geçmişi çok biriktirmeyin okumadan duramam

tamam canım ....bende bugün aksine evde ve işsizim ...artık geçmiş ne olur bilemedim şimdi

bugüne dikkat aman tartı arifesi :)

Tamam tatlım umarım yürürüm

canım listeden düşmekten kastım ... toplam puanlama da sıralama yazarken 30 puan altını yazmayacağım anlamında ... haftaya yine kim ne yaparsa listede ...
sen yine yürüyüş iyi geliyorsa yürü tabii .

Bir şeyler iyi gelmiyor ama bana ne anlamadım bir haftadır şişkinlik mide ağrısı var yarın eksi çıkmazsam çok üzülürüm

Ausencia kaptanım tartıldım tabiki ve bildiyimiz üzere artıyım...e yeme 10 11de bitince leptinim çalışamamışki...inşallah yarına iyi olacak...ama senin beklediyin olurmu bilmem canım.dün benim bildiyim aynura kendini paralardı demişsin.e paralıyorum ya kaptanım...sırf seni yanıltmamak için hedefin için her gün yürüyüş yapıyorum...tabi iki gün geç yeme biraz ters köşe oldu ama ne yapayım işte....o kadar yasak arasından yasaksız kurtulmak zaferim olsun işte...yani bilsemki yarına kadae bu yediklerimle dura bilirim.onu bile yaparım ama işte korkuyorum...en iyisi saat 4de protein yiyip fermuarı çekmek...

Daha iyi gibiyim tatlım :) temizlik yapacaktım ama yarına erteledim. Ütü yapayım biraz :) sonra da inşallah yürüyüşe çıkarım

Nare83 bu gün ne yiyeceksin

bizde et döner var ayran evden salata getirdim, tam perşembe menüsü

mntar çorbası , patlıcan musakka etli, yogurt yiycem cnm no pilav
mantar çorbası bile degişik geliyor şuan bana
senin menü iyiymiş cnmm

Arkadaşlar bu arada A101 e yoga ve plates topu seti gelmiş. 3 lü set 10 TL. Ihtiyacı olan varsa söylemek istedim, haberiniz olsun :)

a bende bakayımmmm
iç bacaklar için bi top alıpp ,, tv karşısında kullanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…