Ben de öyleyim anacım...ama yetmiyo kiii illa daha çok olacakkk...canım bu gün gayet relaks takılıyorum, zira saf pro ya da pro dahi yapmıycam gerek yok yeterince eksideyim çünküüüüü
vayyyy rakibem, yarın büyük gün, bakalım neler olacakBen de öyleyim anacım...ama yetmiyo kiii illa daha çok olacakkk...
Vallaaa ben detoks çayımı hazırladım saf pro takılıcam...hatta belki 1saat bile ek yürüyüş yaparımmmm...ammmman yarın o ponponları ben alıcam...vayyyy rakibem, yarın büyük gün, bakalım neler olacak
çok iyiymiş öğlen alışverişe çıkacağım uğrarım,Arkadaşlar bu arada A101 e yoga ve plates topu seti gelmiş. 3 lü set 10 TL. Ihtiyacı olan varsa söylemek istedim, haberiniz olsun :)
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ | ||||||||
. | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
bakcaz görcez yarınVallaaa ben detoks çayımı hazırladım saf pro takılıcam...hatta belki 1saat bile ek yürüyüş yaparımmmm...ammmman yarın o ponponları ben alıcam...
aklıma geldi, bende set vardı zaten arkadaşa vermiştimçok iyiymiş öğlen alışverişe çıkacağım uğrarım,
Tamam tatlım umarım yürürüm
Ausencia kaptanım ben bugün evde yokum o yüzden girmeyebilirim haber vereyim. Geçmişi çok biriktirmeyin okumadan duramam
Tamam tatlım umarım yürürüm
Niye verdin ki kuzum? :) ben gidip aldım güzel gibi :) 3 renk. Mavi pembe griaklıma geldi, bende set vardı zaten arkadaşa vermiştim
pilates aslında çok iyi şekillendiriyor, sıkılaştırıyor ama sevemedim gittiNiye verdin ki kuzum? :) ben gidip aldım güzel gibi :) 3 renk. Mavi pembe gri
Daha iyi gibiyim tatlım :) temizlik yapacaktım ama yarına erteledim. Ütü yapayım biraz :) sonra da inşallah yürüyüşe çıkarımtamam canım ....bende bugün aksine evde ve işsizim ...artık geçmiş ne olur bilemedim şimdi
bugüne dikkat aman tartı arifesi :)
canım listeden düşmekten kastım ... toplam puanlama da sıralama yazarken 30 puan altını yazmayacağım anlamında ... haftaya yine kim ne yaparsa listede ...
sen yine yürüyüş iyi geliyorsa yürü tabii .
Benim hiç pilates deneyimim yok canım :) bacak ve toto için yapmalıyım ama şart kütük gibi çünküpilates aslında çok iyi şekillendiriyor, sıkılaştırıyor ama sevemedim gitti
Arkadaşlar bu arada A101 e yoga ve plates topu seti gelmiş. 3 lü set 10 TL. Ihtiyacı olan varsa söylemek istedim, haberiniz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?