Aaaaa ben hic oyle dusunmemistimmm kizzz ben saf kabizlikla ugrasiyom yaaa oyle dedi sandimmm ..ayyyy saf ben vahhh saf ben
pazartesi yazacağım,işin ucunda ctesi pazar yapamamak ta var
müshil iç bacım
gene WC ye çıktı yolAaaaa ben hic oyle dusunmemistimmm kizzz ben saf kabizlikla ugrasiyom yaaa oyle dedi sandimmm ..ayyyy saf ben vahhh saf ben
Olurrr bacimmmm guzel olurrr ..kiz ama sen pek naifsin üzülmeyesin sonraaabence süper olur. Senin fikrin nedir Adacım?
kız eşim geldi karşımda ben gülüp duruyorumsaraycadan atak üstüne atak sayın seyircileeer ...
beni geçecek kişinin 7/24 müshil içmesi gerek diye basın açıklaması ..flash flash flash
Wc ciksinda gerisi onemli degil bacimgene WC ye çıktı yol
aynenn valla , salata üzerine yapıştır bi ton balıgı oh misssss
can simiti yarışı başladımı , ayyy akazanamam lazımmmmm
simitler gözümün önünde şuan
yiyecegim yeri bile belirledim
Aaaaa ben hic oyle dusunmemistimmm kizzz ben saf kabizlikla ugrasiyom yaaa oyle dedi sandimmm ..ayyyy saf ben vahhh saf ben
Heee valla oyle olmuşum bi anevet canım başladı ...
şimdi ister biriniz 100 gr ...diğeriniz 200 gr verin .. o zaman 200 veren 100 vereni yenmiş olur ..bi de kazanaaaaaaan diyekaldırırız oldu bitti .
Amaaaaaaaaa ödülü kazanmak istiyorsanız
indirim yaptım bak ... min . 900 gr.
koca simit bu .
_AYNURA_ Nare83 .... eeee tabii biri900 verse diğeri 1000 olmalı falan falan ... artık orasını aranızda halledin
bak masumluğa ... bak saflığa .. bak temiz kalpliliğe
Tatlım seni yeneceğuuuum, üzülmeyeceğum nasılsa sıkıntı yokOlurrr bacimmmm guzel olurrr ..kiz ama sen pek naifsin üzülmeyesin sonraaa))
Kv cook seviyor gozlemeyi usenmeden yapiyor.. kilosu var mi ? Azcik az ye deeeÖylen uyudum güzelce...sonra kızımı aldım geldim.karnımı doyurdum...kv ye yardım edicem gözleme için...Allahım sen yardım et...onunla bi iş yapınca ihtiyacım olan tek şey sabr sabr sabr...iyiki nadiren girer mutfağa
Oh kaptan yine insaflı çıktın sagol...benim de başlarken de ilk hedefim 63lü bir şey görmekti...inşallah bu hafta görürüm deeermişimevet canım başladı ...
şimdi ister biriniz 100 gr ...diğeriniz 200 gr verin .. o zaman 200 veren 100 vereni yenmiş olur ..bi de kazanaaaaaaan diyekaldırırız oldu bitti .
Amaaaaaaaaa ödülü kazanmak istiyorsanız
indirim yaptım bak ... min . 900 gr.
koca simit bu .
_AYNURA_ Nare83 .... eeee tabii biri900 verse diğeri 1000 olmalı falan falan ... artık orasını aranızda halledin
bak masumluğa ... bak saflığa .. bak temiz kalpliliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?