Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yapacam kaptanimmm evet 2 hafta ne yapsam kar ramazanda spor en fazla disarda normal yürüyüş..

Kabul edilmedi .
şov beklemiyorum ki .. ortalama bir kilo verimi . yani diyette olduğunu ..takımının aklında olduğunu bilmek istiyorum .
şimdiden artı sabir gram hesabı yapmayalım bence

Tabiki kaptanım elimden geleni yapacam.
kızma abla Allah seni başımızdan eksik etmesin.ne muradın varsa versin.ay pardon

valla bir yerlerde 58 ler mi okudum ben ben bu kadar yaklaşmışken 59.9 da olsa 50 lere geleceksin diye düşünüyorum saraycam ..

detoksunu @eflalim le de paylaşsana

ctesi pazar detoks yapacağım, pazartesi paylaşırım tartı resmimle, büyük ihtimal 59 ları ucundan olsa görürüm diye ümit ediyorum, 1 defa diyette iken yapmıştım ve 1.4 kg gitmişti, bu hafta yine aynı giderse gelsin 59.9 kg

Yapacam kaptanimmm evet 2 hafta ne yapsam kar ramazanda spor en fazla disarda normal yürüyüş..

bu hafta beni yenmişsin bu arada sporda tırtladım .

Tabiki kaptanım elimden geleni yapacam.
kızma abla Allah seni başımızdan eksik etmesin.ne muradın varsa versin.ay pardon

yürü git Allahın delisi ... sevdiriyor da kendini yaaa

canım sen iyi veriyorsun, onca zaman diyettesin bu kadar gitmesi sanki bana normal gibi geldi.

aynen bence de iyi veriyor ... çünkü sıkı sarıldığında da 1 kilolar , gevşettiğinde (eveeet gevşiyor arada ) 400-500 gr gidiyor ...

Sorun sadece daha cumadan haftaya tırttım diye ilan etmesi yahu belki canın istemeyecek , şans senden yana olacak ... misafirde olsa cız coz cazip gelmeyecek ... liste bu yüzden var işte .. fren ...

ahu tabii fren pek kullanmıyor , onun işi gazla

ahu yapar, ahu 1. numara ahu 20 ye yakın kilo verdi, gene verir ahu ahu ahu

ne güzel rakam ya ...ben ilk gördüğüm de foto çektim .. hala durur telimde .. 59.9 benim için çok özeldi

bu hafta beni yenmişsin bu arada sporda tırtladım .

yürü git Allahın delisi ... sevdiriyor da kendini yaaa
Evett daha iyi olabilirdi ama kalkamadim yerimden bide oruc bigunde oyle gitti...bu hafta patlatirim insallah...

Kaptanim de hele tatil planiniz var mi bu yıl sen gidersen ben ne yaparim diye dusunmeye basladimmm ...

ne güzel rakam ya ...ben ilk gördüğüm de foto çektim .. hala durur telimde .. 59.9 benim için çok özeldi
bakalım bu hafta sıkı tutmaya çalışacağım, elimden geleni yapacağım, olur mu olur yani pazartesi görme ihtimalim var, zaten bu gün ki kilomdan şüpheliyim, daha az olmalıydı, reglim yaklaşmış olabilir

Evett daha iyi olabilirdi ama kalkamadim yerimden bide oruc bigunde oyle gitti...bu hafta patlatirim insallah...

Kaptanim de hele tatil planiniz var mi bu yıl sen gidersen ben ne yaparim diye dusunmeye basladimmm ...

var tatlım hiç sekmez Rabbim bir mani vermezse tabii .. Ağustos sonu gibi 3 hafta var vınnnn

Antalyadayız her yıl , babam orda ya .

Tatilde hepten bırakmam buraları ... rutin denizden gelip sıcaktan bayıldığım ama uyuyamadığım saatler var 17:00 / 20:00 arası o ara ceee derim inşallah

Sarayca bizim kuru fasulye var pazartesi
bana ton balıgı yolu göründüüü

seni ton balığı reklam yüzü yapacağım banu

ooooo bi de şüphe var ...sabaha belkide 60.9 heeee ... @eflalim duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…