Yapacam kaptanimmm evet 2 hafta ne yapsam kar ramazanda spor en fazla disarda normal yürüyüş..kesinlikleeeee ... spor sana çok yarıyor ...zaten 2 hafta sonra ramazan ..yapabilceğin en fazla yürüyüş .. bence bu iki hafta güzel bir spor programı yap ..tabiii gaitasını çıkarıp ayağını zorlamadan
Kabul edilmedi .
şov beklemiyorum ki .. ortalama bir kilo verimi . yani diyette olduğunu ..takımının aklında olduğunu bilmek istiyorum .
şimdiden artı sabir gram hesabı yapmayalım bence
Tabiki kaptanım elimden geleni yapacam.Ahu060812 seninle anlaşmamızı hatırla . sen söz verdin ben el verdim ...
öyle ya da böyle gidecek o kilolar ... şeriye de dedim ... bana daha bir hafta varken önümüzdeki haftanın felaket senaryolarını yazmayın yeter .
sonuçta benim verecek kilom yok :) sizin verdikleriniz ..sizin motiveniz ..sizin coşkunuz beni burda tutan ..
sen elinden geleni yap ... haftaya ne görürüz nasip kısmet
ctesi pazar detoks yapacağım, pazartesi paylaşırım tartı resmimle, büyük ihtimal 59 ları ucundan olsa görürüm diye ümit ediyorum, 1 defa diyette iken yapmıştım ve 1.4 kg gitmişti, bu hafta yine aynı giderse gelsin 59.9 kgvalla bir yerlerde 58 ler mi okudum benben bu kadar yaklaşmışken 59.9 da olsa 50 lere geleceksin diye düşünüyorum saraycam ..
detoksunu @eflalim le de paylaşsana
canım sen iyi veriyorsun, onca zaman diyettesin bu kadar gitmesi sanki bana normal gibi geldi.Tabiki kaptanım elimden geleni yapacam.
kızma ablaAllah seni başımızdan eksik etmesin.ne muradın varsa versin. ay pardon
Yapacam kaptanimmm evet 2 hafta ne yapsam kar ramazanda spor en fazla disarda normal yürüyüş..
Tabiki kaptanım elimden geleni yapacam.
kızma ablaAllah seni başımızdan eksik etmesin.ne muradın varsa versin. ay pardon
canım sen iyi veriyorsun, onca zaman diyettesin bu kadar gitmesi sanki bana normal gibi geldi.
evet canım, bu hafta yarıştayız, hadi bakalım bu gün başladı yarışımızCanım çok geçmiş olsun
Vayy çok iddialısın
Bahar yorgunluğudur canım
ahu yapar, ahu 1. numara ahu 20 ye yakın kilo verdi, gene verir ahu ahu ahuaynen bence de iyi veriyor ... çünkü sıkı sarıldığında da 1 kilolar , gevşettiğinde (eveeet gevşiyor arada) 400-500 gr gidiyor ...
Sorun sadece daha cumadan haftaya tırttım diye ilan etmesiyahu belki canın istemeyecek , şans senden yana olacak ... misafirde olsa cız coz cazip gelmeyecek ... liste bu yüzden var işte .. fren ...
ahu tabii fren pek kullanmıyor , onun işi gazla
ctesi pazar detoks yapacağım, pazartesi paylaşırım tartı resmimle, büyük ihtimal 59 ları ucundan olsa görürüm diye ümit ediyorum, 1 defa diyette iken yapmıştım ve 1.4 kg gitmişti, bu hafta yine aynı giderse gelsin 59.9 kg
Evett daha iyi olabilirdi ama kalkamadim yerimden bide oruc bigunde oyle gitti...bu hafta patlatirim insallah...bu hafta beni yenmişsin bu aradasporda tırtladım .
yürü git Allahın delisi ...sevdiriyor da kendini yaaa
ahu yapar, ahu 1. numara ahu 20 ye yakın kilo verdi, gene verir ahu ahu ahu
bakalım bu hafta sıkı tutmaya çalışacağım, elimden geleni yapacağım, olur mu olur yani pazartesi görme ihtimalim var, zaten bu gün ki kilomdan şüpheliyim, daha az olmalıydı, reglim yaklaşmış olabilirne güzel rakam ya ...ben ilk gördüğüm de foto çektim .. hala durur telimde .. 59.9 benim için çok özeldi
6.vitese taktın bacım
Evett daha iyi olabilirdi ama kalkamadim yerimden bide oruc bigunde oyle gitti...bu hafta patlatirim insallah...
Kaptanim de hele tatil planiniz var mi bu yıl sen gidersen ben ne yaparim diye dusunmeye basladimmm ...
sebzeli kebab bende beğenmedim, patatesleri doldururlar, bende ya ton ya da kahvaltılık alırım belkiSarayca bizim kuru fasulye var pazartesi
bana ton balıgı yolu göründüüü
Sarayca bizim kuru fasulye var pazartesi
bana ton balıgı yolu göründüüü
bakalım bu hafta sıkı tutmaya çalışacağım, elimden geleni yapacağım, olur mu olur yani pazartesi görme ihtimalim var, zaten bu gün ki kilomdan şüpheliyim, daha az olmalıydı, reglim yaklaşmış olabilir
Ausencia bu hafta bir rakip istemiyom cunkuuu hepsine karsi tek basimayimmm yaniii herkese karsi teeeekk Ada )))
Yurek yedim biraz onceee))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?